Szerintem ne lehessen látni, ha megnézem valaki adatlapját. Egyszerűen ez olyan privát dolog. Szerintem közösségellenes, mert ha tudjuk hogy látszik, akkor csak indokolt esetekben kattintunk rá, nem pedig össze-vissza ahogy esik, nyakra-főre, és orrba-szájba. Szerintem ezért nem vezetik be a facebookon. Megölné a szimpla kiváncsiskodást. Csinálni fogok egy új nicket, amivel lesek. :p
Az előbb jól megnéztem a tiédet, hátha jobban érzed magad tőle:D
Amúgy nem is vettem észre, hogy lehet ezt látni...
Amúgy miért néztek profilt? Ok PM-et ott lehet küldeni...de azon kívül sok izgalmas dolog nincs benne szerintem:)
Javaslom, hogy a hozzászólás ablaknál legyenek ikonok amikre kattintva megjelennek a html kódok, és ne kelljen beírogatni minden alkalommal. Pl [img][ /img] vagy [pokerhandreplays] [ /pokerhandreplays].
Javaslom, hogy a hozzászólás ablaknál legyenek ikonok amikre kattintva megjelennek a html kódok, és ne kelljen beírogatni minden alkalommal. Pl [img][ /img] vagy [pokerhandreplays] [ /pokerhandreplays].
Lehet, hogy én vagyok béna, de nem találtom...nekem így néz ki:
http://img1.UploadScreenshot.com/images/main/5/15101461568.jpg
Hmm..nekem oldalt ott vannak a smileyk, meg a Cím sáv alatt az ikonok...akkor valószínű valahol be lehet állítani, hogy látszódjanak ezek
update: Szerintem megtaláltam! Oldal tetején keress olyan menüt, hogy fórum eszközök, azon belül beállítások módosítása. Oda ha rámész, akkor az oldal alján lesz az Egyéb beállítások szakasz, és ott van 3 fajta Üzenet szerkesztő felület típus.
Nálam az egyszerű szerkesztő van beállítva, nálad gondolom az alap szerkesztő. Ha átállítod egyszerűre, vagy kiterjesztettre, akkor jónak kell lennie imo.
Thanks! Tényleg ez volt a gond.
Az előbb jól megnéztem a tiédet, hátha jobban érzed magad tőle:D
Amúgy nem is vettem észre, hogy lehet ezt látni...
Amúgy miért néztek profilt? Ok PM-et ott lehet küldeni...de azon kívül sok izgalmas dolog nincs benne szerintem:)
hogy kell az új internetre ya'll tube videókat beilleszteni???
hogy kell az új internetre ya'll tube videókat beilleszteni???