Galambos Tarzan
Válasz 78draneR kommentjére
2012. máj. 23. 13:15

Lájkolnám, ha lenne egy lájkolást lájkoló lájk gomb az oldalon! (ezeréves, tudom...)

78draneR
2012. máj. 23. 17:55

tegnap óta, ha rákattintok a piactérre ezt dobja ki:

Hiba: Mysql_block_query("select * from forum_thread where forumid = 51 and lastpost > 0 and visible = 1 and lastpostid > 0 and order by lastpost desc limit 0,100","");
1064: You have an error in your sql syntax; check the manual that corresponds to your mysql server version for the right syntax to use near 'order by lastpost desc limit 0,100' at line 1

count(1)
function stacktrace()
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/utf8/system/sys/mysql.php(72)
function mysql_block_query(select * from forum_thread where forumid = 51 and lastpost > 0 and visible = 1 and lastpostid > 0 and order by lastpost desc limit 0,100)
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/utf8/sys/components/actualforumindexpreview.php(20)
function render()
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/utf8/system/sys/components/templatecomponent.php(30)
function render()
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/utf8/system/sys/components/page.php(222)
function render()
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/utf8/index.php(118)

nos?

Admin
2012. máj. 24. 9:58

tegnap óta, ha rákattintok a piactérre ezt dobja ki:

Hiba: mysql_block_query("SELECT * FROM forum_thread WHERE forumid = 51 AND lastpost > 0 AND visible = 1 AND lastpostid > 0 AND ORDER BY lastpost DESC LIMIT 0,100","");
1064: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY lastpost DESC LIMIT 0,100' at line 1

count(1)
function stacktrace()
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/utf8/system/sys/mysql.php(72)
function mysql_block_query(SELECT * FROM forum_thread WHERE forumid = 51 AND lastpost > 0 AND visible = 1 AND lastpostid > 0 AND ORDER BY lastpost DESC LIMIT 0,100)
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/utf8/sys/components/ActualForumIndexPreview.php(20)
function render()
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/utf8/system/sys/components/TemplateComponent.php(30)
function render()
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/utf8/system/sys/components/Page.php(222)
function render()
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/utf8/index.php(118)

Köszönjük az észrevételt. Időközben javítottuk.

atisz
Válasz naná hogy kommentjére
2012. máj. 28. 18:58

Nem tudok részletesen keresni csak címekben, mert ez jön elő:

Warning: mysqli_query() [function.mysqli-query]: (HY000/1191): Can't find FULLTEXT index matching the column list in [path]/includes/class_core.php on line 1391
Database error

JociBalboa
Válasz atisz kommentjére
2012. máj. 28. 21:48

Érik egy újabb kiemelt blog - ? -
Póker blogok / qwertibie | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

- meglepődtem hogy még nincs ott, ezért írtam ide :) -

Admin
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. máj. 28. 22:16

Köszönjük az észrevételt. Intézkedtünk is :D

rockett
Válasz Admin kommentjére
2012. máj. 29. 12:13

A Póker Shoppal mi a helyzet? már régóta lett ígérve, hogy meglesz csinálva, de még nem látok változást

Admin
Válasz rockett kommentjére
2012. máj. 29. 12:21

Folyamatban van a változtatás. Gyakorlatilag nagyon le lesz egyszerűsítve. A Shopban csak Pókerakadémiás pólók, pulóverek és sapik lesznek. ( Idővel egyéb akadémiás termékekkel is fog bővülni.) Továbbá kizárólag pontokból lehet majd vásárolni, készpénzben nem.

Szeretnénk a pontkiosztást is amennyire lehet automatizálni, hogy naponta frissülhessen mindenkinek az egyenlege.

Jelenleg más dolgok nagyobb prioritást élveznek, de ahogy oda érünk elkészülnek ezek az újítások is.

Admin
Válasz atisz kommentjére
2012. máj. 29. 15:03

Nem tudok részletesen keresni csak címekben, mert ez jön elő:

Warning: mysqli_query() [function.mysqli-query]: (HY000/1191): Can't find FULLTEXT index matching the column list in [path]/includes/class_core.php on line 1391
Database error

Köszönjük az észrevételt. A hibát már javítottuk is.

Matt Coburn
Válasz naná hogy kommentjére
2012. máj. 31. 1:29

Szerintem ne lehessen látni, ha megnézem valaki adatlapját. Egyszerűen ez olyan privát dolog. Szerintem közösségellenes, mert ha tudjuk hogy látszik, akkor csak indokolt esetekben kattintunk rá, nem pedig össze-vissza ahogy esik, nyakra-főre, és orrba-szájba. Szerintem ezért nem vezetik be a facebookon. Megölné a szimpla kiváncsiskodást. Csinálni fogok egy új nicket, amivel lesek. :p

Élő ügyfélszolgálat