Techadmin, utálom hogy látszik, hogy milyen topikokat nézegetek, és milyen reglapokat nézegetek. Írd ki a nevét annak aki kitalálta, hogy személyre szólóan gyűlölködhessek! :-D De ha le lehet tiltatni, nekem az is jó.
Ne haragudj, de nem teljesen értem mivel akadt gondod. Ha jól értem youtube videókat akarsz a fórumba beilleszteni akkor van egy ilyen filmkockást gomb itt a szerkesztőben aminek az a neve, hogy "Videó beillesztése". Ha rosszul értettelek akkor kérlek kicsit pontosíts :)
Techadmin, utálom hogy látszik, hogy milyen topikokat nézegetek, és milyen reglapokat nézegetek. Írd ki a nevét annak aki kitalálta, hogy személyre szólóan gyűlölködhessek! :-D De ha le lehet tiltatni, nekem az is jó.
csinálnál egy screenshotot erről a filmkocka ikonról?
Szia, itt próbáld meg beállítani:
https://poker-akademia.com/vBulletin/profile.php?do=privacy
Egyébként azt olvastam valahol, hogy a gyűlölködés árt az EV-nek :).
chromban meg ie-ben is így néz ki, de már megtaláltam a bb-code-ban:
4ucfI7FjUMU mégsem :D
Hmm..nekem oldalt ott vannak a smileyk, meg a Cím sáv alatt az ikonok...akkor valószínű valahol be lehet állítani, hogy látszódjanak ezek
update: Szerintem megtaláltam! Oldal tetején keress olyan menüt, hogy fórum eszközök, azon belül beállítások módosítása. Oda ha rámész, akkor az oldal alján lesz az Egyéb beállítások szakasz, és ott van 3 fajta Üzenet szerkesztő felület típus.
Nálam az egyszerű szerkesztő van beállítva, nálad gondolom az alap szerkesztő. Ha átállítod egyszerűre, vagy kiterjesztettre, akkor jónak kell lennie imo.
Igen, sajnos ez egy visszatérő probléma, rendszeresen felülírom az adatbázisban, hogy mindenkinek a kiterjesztett szerkesztője legyen, aztán pár hónap elteltével
újra előjön ez a probléma.
de addig is míg megint átírom mindenkinek erőszakkal, pont előtted kérdezték ugyanezt: :)
holdemper hsz-eit nem szoktam elolvasni :D
Én csak lefekvés előtt, rásegítésnek felcsapom az egyiket :rolleyes: