Maci szépen odatette magát így az év elején. Respect maci!!!
mi lenne ha lehetne chatelni az oldalon? mondjuk ne automatikusan mindenki mindekivel, hanem csak akik egymást bejelölik ismerősnek, azok tudnának értekezni efféle módon?
Hi!
Ezúton javasolnék egy kedvencek mappát a menübe, felülre vagy oldalra, ahová bepakolhatnánk a gyakran olvasott/látogatott cikkeket blogokat topicokat.
Üdv
Erről volt már szó. Nem lesz. Mert ez fórum, nem cset.
Na oké de az volt az indokod, hogy azért nem lesz, mert ez fórum és nem chat. Ez meg nem igazi érv, mert nem zárja ki a kettő egymást úgy általában. :P
okés
"Mert ez fórum, nem cset." NEM MONDOD :D :D :D
Ne legyél ilyen rugalmatlan, a weboldal fórum része a fórum, de lehetne chat része is. :)
Kedves akademia! Tan az onerzetedet bantottam meg azzal, hogy jeleztem miert nem lehet IOS alapon videokat nezni az oldalon?
Vagy azzal tapostam a lelki vilagodba, hogy megjegyeztem mennyire haszontalan funkcio a refresh button a nick mellett?
Es hogy csupan a trollok fogjak nyomkodni, hogy az akademias polojuk es onmaguk kozti tavolsagot lemerjek es kepbe legyenek mekkora hajrat kell meg nyomniuk?
Mert hogy forumszabalyzatot nem sertettem! Szerintem nem csalnak a termek!
van egy olyan fejlesztési ötletem, hogy a havi legtöbb érdekes partit helyesen megfejtő nyerhetne mondjuk ezt-azt... :)