tentaculata
Válasz vadallat kommentjére
2013. jan. 3. 16:29

Maci szépen odatette magát így az év elején. Respect maci!!!

vadallat
Válasz naná hogy kommentjére
2013. jan. 3. 16:40

mi lenne ha lehetne chatelni az oldalon? mondjuk ne automatikusan mindenki mindekivel, hanem csak akik egymást bejelölik ismerősnek, azok tudnának értekezni efféle módon?

lecso10
2013. jan. 3. 17:25

Hi!

Ezúton javasolnék egy kedvencek mappát a menübe, felülre vagy oldalra, ahová bepakolhatnánk a gyakran olvasott/látogatott cikkeket blogokat topicokat.
Üdv

Matt Coburn
2013. jan. 3. 17:53

Erről volt már szó. Nem lesz. Mert ez fórum, nem cset.

Ne legyél ilyen rugalmatlan, a weboldal fórum része a fórum, de lehetne chat része is. :)

Matt Coburn
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. jan. 3. 18:41

Na oké de az volt az indokod, hogy azért nem lesz, mert ez fórum és nem chat. Ez meg nem igazi érv, mert nem zárja ki a kettő egymást úgy általában. :P

Matt Coburn
2013. jan. 3. 19:32

okés

vadallat
2013. jan. 3. 20:18

"Mert ez fórum, nem cset." NEM MONDOD :D :D :D

vadallat
2013. jan. 3. 20:19

Ne legyél ilyen rugalmatlan, a weboldal fórum része a fórum, de lehetne chat része is. :)

ennyi. :cool:

pennywise
2013. jan. 3. 22:39

Kedves akademia! Tan az onerzetedet bantottam meg azzal, hogy jeleztem miert nem lehet IOS alapon videokat nezni az oldalon?

Vagy azzal tapostam a lelki vilagodba, hogy megjegyeztem mennyire haszontalan funkcio a refresh button a nick mellett?

Es hogy csupan a trollok fogjak nyomkodni, hogy az akademias polojuk es onmaguk kozti tavolsagot lemerjek es kepbe legyenek mekkora hajrat kell meg nyomniuk?

Mert hogy forumszabalyzatot nem sertettem! Szerintem nem csalnak a termek!

vadallat
2013. jan. 4. 2:03

van egy olyan fejlesztési ötletem, hogy a havi legtöbb érdekes partit helyesen megfejtő nyerhetne mondjuk ezt-azt... :)

Élő ügyfélszolgálat