pepestaar
Válasz naná hogy kommentjére
2013. jan. 17. 19:57

Én azt mondom mindenki kapjon egy PA pulcsit !!! :cool:

Atazzz
2013. jan. 17. 20:03

zoom stratégiák, cikkek a népnek!:D

svajcifiu
Válasz ivan41 kommentjére
2013. jan. 17. 20:10

Az a javaslatom, hogy a jövőben semmit ne írjatok Isildurral kapcsolatban, vagy ne legyen fórum hozzá, mert minden egyes róla szóló cikk után hajbakap a Viktor Bloom-t utálók, és kedvelők tábora.

... inkább azon vitatkoznának, hogy a kisfröccs, vagy nagyfröccs jobb!

szerintem az se lenne rossz topik, ahol fogadast lehetne kotni hogy hany 70/30-at nyersz meg egy adott heten. Minden 70/30 bukasa utan innod kene egy kisfroccsot, es arra is fogadast lehetne kotni tovabba hogy meddig tudsz talponmaradni :))

pszibu
Válasz ivan41 kommentjére
2013. jan. 17. 20:28

Az a javaslatom, hogy a jövőben semmit ne írjatok Isildurral kapcsolatban, vagy ne legyen fórum hozzá, mert minden egyes róla szóló cikk után hajbakap a Viktor Bloom-t utálók, és kedvelők tábora.

... inkább azon vitatkoznának, hogy a kisfröccs, vagy nagyfröccs jobb!

ezen röhögök, hogy 2 naponta jön a helyzetjelentés, hogy éppen hogy áll izildur, amire nyilván indul a cirkusz a fórumon (eleve nem is lehet más értelme az izilduros cikkeknek), erre a a megengedhetetlen hangnem miatt zárják a topikot :))

vadallat
Válasz wilddrew kommentjére
2013. jan. 19. 13:49

Vannak ezek az érdekes partyk, nos szerintem jó megfejtésért adhatnátok pontot, ezzel ösztönözve a játékosokat a tanulásra, és gondolkodásra. Mondjuk lehetne egy jó megfejtés 5 pont. (vagy amennyit gondolnak a tisztelt adminok)

lecso10
Válasz vadallat kommentjére
2013. jan. 19. 13:56

Vannak ezek az érdekes partyk, nos szerintem jó megfejtésért adhatnátok pontot, ezzel ösztönözve a játékosokat a tanulásra, és gondolkodásra. Mondjuk lehetne egy jó megfejtés 5 pont. (vagy amennyit gondolnak a tisztelt adminok)

Ez jó ötlet!

redoubtable
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 21. 19:08

Másfél év után nem lehetne feloldani a a tiltásaimat a bot téma miatt? PL ha elírok valamit akkor a HSZ-t sem tudom javítani emiatt a tiltás miatt. Ami szerintem már több mint idejét múlt! Ráadásul csak érdeklődtem, hogy hogyan is működik...

Azt se mondhatjátok, hogy keltem az "indulatokat" a kiapro, borsodpro,..., ... eset óta semmilyen komolyabb incidensbe nem mentem bele senkivel! PL ezen a kiscsávón is csak mosolyogtam.

Neked muszáj kötekedned? Mert pár hsz-el nem lehet korrekt ember a fórumon? Írt referenciát. Ha nem akarsz venni, az a te döntésed, de idejössz aztán magyarázol pár sort, annak semmi értelme. parasztgyerek.

TY!

Galambos Tarzan
Válasz vadallat kommentjére
2013. jan. 21. 19:10

Jó ötlet!

Tir-X
2013. jan. 21. 19:34

Ez szerintem is jó ötlet vadallat! És nem azért, mert pulcsira gyűjtenék :P

Maxxxika
2013. jan. 21. 19:35

Mondjuk az 5 pontot túlzásnak tartom, de 1 pont lehetne.
És a lájkokért is, visszamenőleg is :D

Élő ügyfélszolgálat