Vagy azzal tapostam a lelki vilagodba, hogy megjegyeztem mennyire haszontalan funkcio a refresh button a nick mellett?
Kedves akademia! Tan az onerzetedet bantottam meg azzal, hogy jeleztem miert nem lehet IOS alapon videokat nezni az oldalon?
Vagy azzal tapostam a lelki vilagodba, hogy megjegyeztem mennyire haszontalan funkcio a refresh button a nick mellett?
Es hogy csupan a trollok fogjak nyomkodni, hogy az akademias polojuk es onmaguk kozti tavolsagot lemerjek es kepbe legyenek mekkora hajrat kell meg nyomniuk?
Mert hogy forumszabalyzatot nem sertettem! Szerintem nem csalnak a termek!
Nem működik a youtube videók beágyazása a fórumba.
([youtube]érték[/youtube])
Nem működik a youtube videók beágyazása a fórumba.
([youtube]érték[/youtube])
Abban én sem látom a poént, pláne hogy naponta automatikusan frissül.
https://poker-akademia.com/hirek/pokerakademia_com/hand_replayer_es_videok_beillesztese_a_forumra/
innen szedtem a youtube-os kódot.
"a fenti menüsorból a "Video beillesztése" gombot."-ez hol van??
https://poker-akademia.com/hirek/pokerakademia_com/hand_replayer_es_videok_beillesztese_a_forumra/
innen szedtem a youtube-os kódot.
"a fenti menüsorból a "Video beillesztése" gombot."-ez hol van??
A fórumszabályzat 2.1-es pontját szegted meg:
"valamint egyes személyekre nézve túlzottan sértő ironizálás és az egymás nem kellő tiszteletben tartása"
A Pókerakadémia tiszteletben tart minden felhasználót, örülnénk ha Te is így tennél a Pókerakadémiával szemben.
Természetesen kifejezheted nem tetszésed és leírhatod, hogy szerinted van fontosabb dolog mint egy refresh gomb, azonban ezt kérünk tedd illemtudóan.
Te nem tárgyilagosan fejtetted ki a véleményed, hanem ironizáltál és minden tiszteletet hiányoló módon nyilatkoztál. Ezért lett törölve a hozzászólás.
Gondoltam nosztalgiázok és el akartam olvasni Topin vegasos blogját, de valamiért 0 bejegyzést ír nála. Ez miért van? Kár lenne ha eltűnne, vicces és hasznos is volt azért cashgame-esek számára.
Az a javaslatom, hogy a jövőben semmit ne írjatok Isildurral kapcsolatban, vagy ne legyen fórum hozzá, mert minden egyes róla szóló cikk után hajbakap a Viktor Bloom-t utálók, és kedvelők tábora.
... inkább azon vitatkoznának, hogy a kisfröccs, vagy nagyfröccs jobb!