mondjuk a rosszul tippelők meg azonnal írnak a partihoz 3 kommentet, hogy miért hülyeség a megoldás, így végül ők járnak jobban :D
a rosszul tippelőktől le kéne vonni pontot :D hirtelen sokan elkezdenének izzadni hogy na most akkor mi is a jó megoldás? :) mint az iskolában: "ülj le, egyes".
és emellett kellenének olyan feladványok is, amikor mindegyik megoldás rossz! :D
Nálatok nem tölt lassan az oldal?
Mintha nagyon meghosszabbodott volna a PA betöltési ideje.
A mai napon nekem is ez a helyzet. Tegnap még jó volt nálam.
Nem tudom, hogy régebben fel lett-e már vetve, de jó lenne, ha a tagprofilok megtekintéseinél lehetne látni, hogy van-e az illetőnek blogja, vagyis rögtön átlehetne menni rá, és nem kéne a blogon belül külön rákeresni.:rolleyes:
Nem tudom, hogy régebben fel lett-e már vetve, de jó lenne, ha a tagprofilok megtekintéseinél lehetne látni, hogy van-e az illetőnek blogja, vagyis rögtön átlehetne menni rá, és nem kéne a blogon belül külön rákeresni.:rolleyes:
Roppant kíváncsi vagyok, miért törlitek a kommenteket az sng anyagos topikból. Nem hiszem, hogy a Lee Nelson könyv linkelésével ami ugyebár szintén az oldalon van, megsértettem volna bármilyen szabályzatot is.
És arra is, ha már ily serényen megy a takarítás, moderálás, mért van tele hulladék topikokkal a piactér??
Roppant kíváncsi vagyok, miért törlitek a kommenteket az sng anyagos topikból. Nem hiszem, hogy a Lee Nelson könyv linkelésével ami ugyebár szintén az oldalon van, megsértettem volna bármilyen szabályzatot is.
És arra is, ha már ily serényen megy a takarítás, moderálás, mért van tele hulladék topikokkal a piactér??
Ennyire kell a pont??? Amúgy nekem minden 2. hozzászólásom törlik! Már rég PA-s pulcsim lenne, ha nem törölnék, már le is tettem róla, hogy legyen olyan sz*om