vadallat
Válasz pszibu kommentjére
2013. febr. 8. 17:09

mondjuk a rosszul tippelők meg azonnal írnak a partihoz 3 kommentet, hogy miért hülyeség a megoldás, így végül ők járnak jobban :D

a rosszul tippelőktől le kéne vonni pontot :D hirtelen sokan elkezdenének izzadni hogy na most akkor mi is a jó megoldás? :) mint az iskolában: "ülj le, egyes".

pszibu
Válasz vadallat kommentjére
2013. febr. 8. 17:12

a rosszul tippelőktől le kéne vonni pontot :D hirtelen sokan elkezdenének izzadni hogy na most akkor mi is a jó megoldás? :) mint az iskolában: "ülj le, egyes".

és emellett kellenének olyan feladványok is, amikor mindegyik megoldás rossz! :D

vadallat
Válasz pszibu kommentjére
2013. febr. 8. 20:18

és emellett kellenének olyan feladványok is, amikor mindegyik megoldás rossz! :D

hát ja, úgyis vannak akik szerint túl könnyűek a feladványok :D kíváncsi lennék az arcukra amikor admin beírja kommentbe hogy egyik se volt jó megoldás ejjjj :D

NovaTerra
Válasz naná hogy kommentjére
2013. febr. 8. 21:43

Nálatok nem tölt lassan az oldal?
Mintha nagyon meghosszabbodott volna a PA betöltési ideje.

fodi91
Válasz naná hogy kommentjére
2013. febr. 8. 23:05

A mai napon nekem is ez a helyzet. Tegnap még jó volt nálam.

PokerEdge
Válasz fodi91 kommentjére
2013. márc. 13. 11:27

Nem tudom, hogy régebben fel lett-e már vetve, de jó lenne, ha a tagprofilok megtekintéseinél lehetne látni, hogy van-e az illetőnek blogja, vagyis rögtön átlehetne menni rá, és nem kéne a blogon belül külön rákeresni.:rolleyes:

Admin
Válasz PokerEdge kommentjére
2013. márc. 13. 11:34

Nem tudom, hogy régebben fel lett-e már vetve, de jó lenne, ha a tagprofilok megtekintéseinél lehetne látni, hogy van-e az illetőnek blogja, vagyis rögtön átlehetne menni rá, és nem kéne a blogon belül külön rákeresni.:rolleyes:

Legjobbkor írtad. A profil rész jelenleg fejlesztés alatt van, és hamarosan egy teljesen megújult felületet kap, ahol a felvetésed szerint a blogok is szerepelnek majd.

rockett
Válasz Admin kommentjére
2013. márc. 13. 22:05

Roppant kíváncsi vagyok, miért törlitek a kommenteket az sng anyagos topikból. Nem hiszem, hogy a Lee Nelson könyv linkelésével ami ugyebár szintén az oldalon van, megsértettem volna bármilyen szabályzatot is.

És arra is, ha már ily serényen megy a takarítás, moderálás, mért van tele hulladék topikokkal a piactér??

forzadani3
Válasz rockett kommentjére
2013. márc. 13. 22:37

Roppant kíváncsi vagyok, miért törlitek a kommenteket az sng anyagos topikból. Nem hiszem, hogy a Lee Nelson könyv linkelésével ami ugyebár szintén az oldalon van, megsértettem volna bármilyen szabályzatot is.

És arra is, ha már ily serényen megy a takarítás, moderálás, mért van tele hulladék topikokkal a piactér??

Ennyire kell a pont??? Amúgy nekem minden 2. hozzászólásom törlik! Már rég PA-s pulcsim lenne, ha nem törölnék, már le is tettem róla, hogy legyen olyan sz*om

rockett
Válasz forzadani3 kommentjére
2013. márc. 13. 22:39

Ennyire kell a pont??? Amúgy nekem minden 2. hozzászólásom törlik! Már rég PA-s pulcsim lenne, ha nem törölnék, már le is tettem róla, hogy legyen olyan sz*om

Nem a pont kell :D Akkor napi szinten írnék blogot, és előbb gyűlne, nem ez a lényeg :)

Élő ügyfélszolgálat