vadallat
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. jan. 28. 22:43

Nem hinném, hogy a pontrendszernek bármiféle közösségépítő vagy szakmai fejlesztő célja lenne.
Inkább több hsz--->nagyobb látogatottság--->több lapletöltés---> több reklámbevétel

már a rómaiak tudták: a pénznek nincs szaga... :cool:

vadallat
Válasz naná hogy kommentjére
2013. jan. 28. 22:49

Tisztelt Admin! Miután többen jelezték like-al és szóban is hogy jó ötlet az érdekes partyk helyes megfejtéséért pontot adni, így remélem megfontolja a bevezetését, mint szakmailag hasznos újítást. Tisztelettel: vadallat

Kelt: az Úr 2013. esztendejében, január hó 28. napjának késő estéjén. B**d + kifogyott a lúdtollam XD :D

Holdenper
Válasz vadallat kommentjére
2013. jan. 29. 1:16

Tisztelt Admin! Miután többen jelezték like-al és szóban is hogy jó ötlet az érdekes partyk helyes megfejtéséért pontot adni, így remélem megfontolja a bevezetését, mint szakmailag hasznos újítást. Tisztelettel: vadallat

Kelt: az Úr 2013. esztendejében, január hó 28. napjának késő estéjén. B**d + kifogyott a lúdtollam XD :D

...tényleg ennyire kelll a pulcsi? Bő egy hónap alatt majdnem 750 hsz-ed volt. NAPI MAJDNEM 20 HSZ-T ÍRTÁL! Még 3 hónap és utolérsz engem is (pedig én is rohadt sokat írok).

Nekem egy olyan ötletem lenne, hogy naponta nézze a hsz-eket a rendszer.
Napi első 3 hozzászólásért járjon: 1,5-1,5 pont
A negyediktől kilencedikig: 0,5-0,5 pont
tizediktől tizennegyedikig: 0,2-0,2 pont
tizenötödik felett: nem jár pont
huszadik felett: -0,5 pont levonása

Így a rendszeres napi fórumozás lenne jutalmazva, és nem a fórumok értelmetlen teleirkálása.

Maxxxika
2013. jan. 29. 1:30

Holdenper kickban pls :D

JociBalboa
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. jan. 29. 2:09

Holdenper kickban pls :D

ha Mr Holdenper - nevezzem - bő szavúságát - ötvöznénk az én rövidítéses kódolássommal omg mi jöhetne ki :P belegondolni is duurrrrrva :)

NovaTerra
2013. jan. 29. 3:10

Ne viccelj már! Itt két percen belül két hozzászólás. Másik topicban 10 percen belül hat hozzászólás. Van szerkesztés gomb is.

Néhány moderátor kellene. És egyszerűen a nyilvánvaló spamolást büntetni, figyelmeztetéssel. Vagy, ha már valaki annyira beleszeretett a pont gyűjtögetésbe, akkor egy figyelmeztetés mellé kapjon 100 pont mínuszt. Úgy talán visszafogná magát.

Most ezt a hozzászólást én is leírhatnám mondatonként új topicba, ahogy páran teszik. Csak az a baj, ha ennek nem szabnak gátat, akkor tele lesz minden szeméttel és eljutunk az egy szavas hozzászólásokig.

erikkke
Válasz Tir-X kommentjére
2013. jan. 29. 3:44

Írod ezt pont miután legyökerezted az aktuális érdekes partit. Nice :)

az is volt sztem de lehet én is troll vagyok

Romsy
2013. febr. 7. 18:16

ha ez a csibész goodgame moderálta ki a Pulitzer-díjas hozzászólásomat, akkor minél előbb építsétek le, mert a fórumnak is goodgame lesz :)

qwertibie
Válasz Romsy kommentjére
2013. febr. 7. 18:18

ha ez a csibész goodgame moderálta ki a Pulitzer-díjas hozzászólásomat, akkor minél előbb építsétek le, mert a fórumnak is goodgame lesz :)

lemaradtam :mad::mad:

Romsy
Válasz qwertibie kommentjére
2013. febr. 7. 18:24

lemaradtam :mad::mad:

csak jeleztem hogy ne offolj holmi 2/4 handekkel az "érdekes handek 5/10-ről" topikban :mad:

Élő ügyfélszolgálat