csak jeleztem hogy ne offolj holmi 2/4 handekkel az "érdekes handek 5/10-ről" topikban :mad:
csak jeleztem hogy ne offolj holmi 2/4 handekkel az "érdekes handek 5/10-ről" topikban :mad:
...tényleg ennyire kelll a pulcsi? Bő egy hónap alatt majdnem 750 hsz-ed volt. NAPI MAJDNEM 20 HSZ-T ÍRTÁL! Még 3 hónap és utolérsz engem is (pedig én is rohadt sokat írok).
Nekem egy olyan ötletem lenne, hogy naponta nézze a hsz-eket a rendszer.
Napi első 3 hozzászólásért járjon: 1,5-1,5 pont
A negyediktől kilencedikig: 0,5-0,5 pont
tizediktől tizennegyedikig: 0,2-0,2 pont
tizenötödik felett: nem jár pont
huszadik felett: -0,5 pont levonása
Így a rendszeres napi fórumozás lenne jutalmazva, és nem a fórumok értelmetlen teleirkálása.
engem nem érdekelnek a pontok, pont lesz-rom, de a véleményemet akkor is leírom. szólásszabadság van.
És ezt miért kellett két hozzászólásba?:D
ilyen kedvem volt :D felőlem le is vonhatják a fél pontot, nekem az elég elismerés hogy elfogadták az ötletemet, hogy inkább azt díjazzák fél ponttal, aki helyes megfejtést ad az érdekes partyknál. egyébként Holdenper, nem akartalak megsérteni, de bármikor bárki ellen megvédem az igazamat. na ennyi. és most jöjjenek a fejlesztési ötletek. :D
Szépen lefaragtatok a nevemből!
(legalább lett volna lightcold7bet, hogy értelme is legyen..)
A kép alapján ami a hozzászólásodban van egy pár napja bannolt tag avatar képe idéződik fel bennem . Talán csak nem multiaccount ?
ilyen kedvem volt :D felőlem le is vonhatják a fél pontot, nekem az elég elismerés hogy elfogadták az ötletemet, hogy inkább azt díjazzák fél ponttal, aki helyes megfejtést ad az érdekes partyknál.
mondjuk a rosszul tippelők meg azonnal írnak a partihoz 3 kommentet, hogy miért hülyeség a megoldás, így végül ők járnak jobban :D