ha tilos trollkodni, én többet nem írok... :))
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
J.W.Goethe
asszem túlságosan sensitive a moderátorbrigád....
Trollkodásnak minősül például az is, hogy 22:52-kor előásol egy 7 éves topicot, aminek zéró aktualitása van, beírsz valamit, csupán azért, hogy meglegyen a pólóra való pont, ami még pont hiányzik, majd 22:59-kor megrendelet a polót.
"Si tacuisses, philosophus mansisses."
Boethius
Igaza van asdatornak. Kismillió olyan értelmetlen, fölösleges hozzászólás született már ami pólóért ment, mégsem lett törölve. Rengeteg, össze sem tudnám számolni és tudni sem kellett hogy hány pontja van az illetőknek mert annyira egyértelmű volt. Azt sem látom tisztán miért ne írhatná be a véleményét egy régi topicba, ahogy elmondta a handelemzős topikokat is lehetne törölni ennyi erővel, a többi régi fölösleges topikot nem is említem amik időről időre felbukkannak. Persze trollkodott, de szerintem az egészséges humor határán belül volt.
Néha nem értem itt a dolgokat. Egyik oldalról itt van asdator, aki valóban nem a trollkodásról híres, a hsz-ei javarészt handelemzés meg tök szakmai dolgokat ír normális hangvételben, ennek ellenére van egy "troll"-abb hsz-e és rögtön törlésre kerül, meg kihirdetik, hogy utána rögtön rendelt egy pólót.
A másik oldalról itt vannak azok akik beregelnek, fél órán belül van hat egysoros blogbejegyzés mindenféle innen-onnan ollózott sz.rság, mellette izomból telekommentelik az egy-két éves topicokat teljesen semmitmondó hsz-ekkel, messziről ordít, hogy pontvadásznak, aztán mikor már egy csomóan osszák őket akkor talán lekerülnek a nagyszerű blogok a főoldalról, de a hsz-ek attól maradnak.
Az is érdekes, hogy most ez a hsz egy rég lecsengett topicba ment, és ez van belőle, nem mintha nem láthattunk volna olyat itt a fórumon, hogy 2008/2009-es regek meg nagyobb játékerőt képviselő tagok ugyanígy hozzászóltak három éves topichoz, aztán három oldalon keresztül mókáztak rajta.
Ejnye! Ez úgy hiszem súrolja a személyeskedés határait. Kérlek moderáld magad. :rolleyes:
Csak bizonyítani szerettem volna, hogy még mindig lehet trollkodni (nekem legalábbis :p).
Trollkodásnak minősül például az is, hogy 22:52-kor előásol egy 7 éves topicot, aminek zéró aktualitása van, beírsz valamit, csupán azért, hogy meglegyen a pólóra való pont, ami még pont hiányzik, majd 22:59-kor megrendelet a polót.
Most komolyan kérdezem hogy van akinek olyan fontos egy PA póló hogy folyamatosan azért irkál az oldalon??? Mert én biztos nem venném fel utcán stb tiszta ciki.
erről hasonlóképp vélekedem, ha nem lenne rajta a PA logó, akkor még hordanám is, de így semmiképp sem kéne. se utcára, élő pókerrendezvényre meg pláne nem. ha már mindenképp pulcsi kell akkor rendelek egyet starsról a vip store-ból. szóval tényleg érthetetlen ez az egész pontgyűjtő mizéria...