Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Fórum moderáció - Kik legyenek a fórumközösségünk moderátorai?

Zsipali
Válasz danfiu kommentjére
2013. okt. 18. 2:46

Vegre valaki megdicserte a humoromat

Image

10/-1

R1per2
Válasz danfiu kommentjére
2013. okt. 18. 12:38

:o

Rendszeresen olvasom az oldalt, elsősorban a handelemzős topikokat. Nekem pl. beleférne, de igazából nem értem mi lenne az a feladat, amit az eddigi moderátorok nem tudtak jól megoldani. Mi a cél a változtatással?
Szakmai szekciókról beszéltek, ahol a moderátor feladatához nem csak a törölgetés, hanem rendszeres válaszadás, postolás is hozzátartozik?

BelaKecske
Válasz R1per2 kommentjére
2013. okt. 18. 12:47

:o

Rendszeresen olvasom az oldalt, elsősorban a handelemzős topikokat. Nekem pl. beleférne, de igazából nem értem mi lenne az a feladat, amit az eddigi moderátorok nem tudtak jól megoldani. Mi a cél a változtatással?
Szakmai szekciókról beszéltek, ahol a moderátor feladatához nem csak a törölgetés, hanem rendszeres válaszadás, postolás is hozzátartozik?

Sztem jó ötlet, hogy te legyél, ha valami gond van, csak mutatsz egy fotót a bicepszedről és mindenki csöndben marad.

Amúgy a változtatás oka szerintem az, hogy ha a közösség számára ismert arcok moderálnak, akkor sokkal könnyebben elfogadhatók a döntések illetve őket kevesebb szitok és kritika érné valószínűleg.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 28. 13:49

A fórumhozzászólásaitok és a szerkesztőség véleménye alapján, az alábbi játékosoknak küldtünk felkérést a moderátori szerepkör betöltésére:

- danfiu
- BelaKecske
- Tir-X
- R1per2
- Ceewyl
- Orang3J3ws99

trixilw
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 28. 15:23

Pont Titcar hiányzik? Ő tényleg mindenhol ott van :(

Admin
Válasz trixilw kommentjére
2013. okt. 28. 15:29

Pont Titcar hiányzik? Ő tényleg mindenhol ott van :(

Jogos. Küldünk neki is. ;)

Admin
Válasz Admin kommentjére
2013. nov. 8. 12:04

A mai naptól a fórumközösség által választott moderátorok megkapták a moderátor jogukat és elkezdhetik munkájukat.

Bélakecske, R1per2, Ceewyl, Tir-X és Danfiu is segíti mostantól a fórum rendbe tartását!

jak1
Válasz Admin kommentjére
2013. nov. 8. 14:06

A moderálás mellé kapunk ugye magyarázatot?!

BelaKecske
Válasz jak1 kommentjére
2013. nov. 8. 14:27

A moderálás mellé kapunk ugye magyarázatot?!

Igen, a terv az, hogy mindenkinek írunk, hogy miért moderáltuk. Ettől függetlenül előfordulhat persze, hogy egy-egy hsz törlése vagy átalakítása után nem fogtok üzenetet kapni. Ha nem értitek az okát, akkor levélben kérdezzetek rá és választ fogtok kapni. A fórum viszont ne legyen tele "miért moderáltál vazeee" hozzászólásokkal.

Maxxxika
Válasz Admin kommentjére
2013. nov. 8. 16:04

Nyithatok egy "miért moderáltál vazeee" topicot?
Biztosan lesz rá igény :)

Élő ügyfélszolgálat