Vegre valaki megdicserte a humoromat
:o
Rendszeresen olvasom az oldalt, elsősorban a handelemzős topikokat. Nekem pl. beleférne, de igazából nem értem mi lenne az a feladat, amit az eddigi moderátorok nem tudtak jól megoldani. Mi a cél a változtatással?
Szakmai szekciókról beszéltek, ahol a moderátor feladatához nem csak a törölgetés, hanem rendszeres válaszadás, postolás is hozzátartozik?
:o
Rendszeresen olvasom az oldalt, elsősorban a handelemzős topikokat. Nekem pl. beleférne, de igazából nem értem mi lenne az a feladat, amit az eddigi moderátorok nem tudtak jól megoldani. Mi a cél a változtatással?
Szakmai szekciókról beszéltek, ahol a moderátor feladatához nem csak a törölgetés, hanem rendszeres válaszadás, postolás is hozzátartozik?
A fórumhozzászólásaitok és a szerkesztőség véleménye alapján, az alábbi játékosoknak küldtünk felkérést a moderátori szerepkör betöltésére:
- danfiu
- BelaKecske
- Tir-X
- R1per2
- Ceewyl
- Orang3J3ws99
Pont Titcar hiányzik? Ő tényleg mindenhol ott van :(
Pont Titcar hiányzik? Ő tényleg mindenhol ott van :(
A mai naptól a fórumközösség által választott moderátorok megkapták a moderátor jogukat és elkezdhetik munkájukat.
Bélakecske, R1per2, Ceewyl, Tir-X és Danfiu is segíti mostantól a fórum rendbe tartását!
A moderálás mellé kapunk ugye magyarázatot?!
A moderálás mellé kapunk ugye magyarázatot?!
Nyithatok egy "miért moderáltál vazeee" topicot?
Biztosan lesz rá igény :)