Félreértettétek, WellPlayed is csak javaslatokat tett be. Ez nem végleges lista. Várjuk még egy darabig a javaslatokat. Javítottuk is, hogy egyértelmű legyen.
sztem legyen Danfiu mindenképp benne, ő már csak a méretei, omaha-tudása és a humora miatt is legalább 5-6 embernek felel meg és akkor már csak 2-3 másik kell.
sztem legyen Danfiu mindenképp benne, ő már csak a méretei, omaha-tudása és a humora miatt is legalább 5-6 embernek felel meg és akkor már csak 2-3 másik kell.
Még a saját adminotok hozzászólását is moderáljátok?
Vicc, viszont az feltűnt, hogy a javított listán már nem vagyok rajta:)
Érdemesebb lenne részekre bontani a fórumot, és az alapján kijelölni 1-2-3 embert 1-1 rész moderálására. Így megy máshol is, meg logikusabb is, mert dán mondjuk nem hiszem, hogy 6max nlhe sngs topicokat fog böngészni, Tir-X meg pl a HUsng-t.
Attól függ mennyi modot szeretnétek, de egy ilyen felosztás jó lehet:
PLO (1 ember)
NLHE cg (1-2 ember)
SNG (1-2 ember)
MTT (1-2 ember)
Bulvár-OFF-egyéb (4-5 ember)
Persze lehetnek átfedések, de kéne, hogy legyen legalább egy direkt arra a területre kijelölt ember. Valószínű játékos topicokban kevesebb moderálni való lesz, de nem árt, ha valaki azokba is belekukkant.
Annyira nem vagyok képben ki-mit tol, de PLO-ra a dán szerintem tökéletes lenne.
NLHE cg-re mondjuk Tir-X, BK. SNGre mehet trixiwl, Ceewyl (ha jól tudom ők sngsek :D), roki. MTT-s aktív tagokat nem igazán ismerem.
És ha van kedvük, energiájuk, akkor ez a 4-7 ember tudná moderálni a többi topicot is. Amelyik nem időszakos topic, ott megbeszélhetnék, hogy ki felügyeli.
Így nem lenne az, hogy valamire négy mod figyel, valamire meg egyikük sem. Vagy bekerül 5 nlhe cg-s ember, és a PLO/Sng/MTT témákra senki nem figyel.
Szép gondolat Holden :)
Holdenper +1 :)
szerintem is legyen dán még mielőtt túl komolyan veszi hogy nem lett jelölve és itt hagyja az oldalt.:)
egyébként kicsit túl van lihegve az egész, nem értek egyet Holdival hogy ennyi mod kellene, mert szakmai topikokban effektíve nem kell mod, kb offtopikra kellenek csak, szerintem 3-5 akíiv tag lazán megoldaná az egészet mindenféle pókertudás nélkül.
Lazán ki lehet szúrni ha valaki trollkodik vagy épp komolyan hozzá szándékozik szólni egy témához még ha nincs is esetleg rálátása arra.
Érdemesebb lenne részekre bontani a fórumot, és az alapján kijelölni 1-2-3 embert 1-1 rész moderálására. Így megy máshol is, meg logikusabb is, mert dán mondjuk nem hiszem, hogy 6max nlhe sngs topicokat fog böngészni, Tir-X meg pl a HUsng-t.
Attól függ mennyi modot szeretnétek, de egy ilyen felosztás jó lehet:
PLO (1 ember)
NLHE cg (1-2 ember)
SNG (1-2 ember)
MTT (1-2 ember)
Bulvár-OFF-egyéb (4-5 ember)
Persze lehetnek átfedések, de kéne, hogy legyen legalább egy direkt arra a területre kijelölt ember. Valószínű játékos topicokban kevesebb moderálni való lesz, de nem árt, ha valaki azokba is belekukkant.
Annyira nem vagyok képben ki-mit tol, de PLO-ra a dán szerintem tökéletes lenne.
NLHE cg-re mondjuk Tir-X, BK. SNGre mehet trixiwl, Ceewyl (ha jól tudom ők sngsek :D), roki. MTT-s aktív tagokat nem igazán ismerem.
És ha van kedvük, energiájuk, akkor ez a 4-7 ember tudná moderálni a többi topicot is. Amelyik nem időszakos topic, ott megbeszélhetnék, hogy ki felügyeli.
Így nem lenne az, hogy valamire négy mod figyel, valamire meg egyikük sem. Vagy bekerül 5 nlhe cg-s ember, és a PLO/Sng/MTT témákra senki nem figyel.
Néhány további fórumozó, aki szerintünk szóba jöhet:
mrj
Epiman
R1per2
Ceewyl
Orang3J3ws99
NitroHUN
SchZol
Mabohai
kispagat