Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Fórum moderáció - Kik legyenek a fórumközösségünk moderátorai?

WellPlayed
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. okt. 17. 18:50

Azt lehet tudni mik a kritériumok?

Nem kell, hogy aktív legyen, elég ha napi szinten olvassa a fórumot. Nagyon sokan nem szólnak hozzá, attól még rendszeresen olvassák az oldalt.

Kritériumok: higgadság, korrektség, ismeri a fórumot, és tud objektívan dönteni.

Nem egy moderátor kellene, hanem 6-8 fő, akinek ez nem munka, hanem amikor úgyis olvassák a fórumot, moderálják az oda nem tartozó dolgokat.

Naponta 30-50 topik aktív, és kb 200-300 hozzászólás születik, nem olyan vészes feladat ez egy nagyobb csoportnak.

danfiu
Válasz WellPlayed kommentjére
2013. okt. 17. 19:37

Kritériumok: higgadság, korrektség, ismeri a fórumot, és tud objektívan dönteni.

Ebbol melyik az a pont, ami ram nem igaz?

fatass
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 17. 19:46

tir-x bezzeg megfelel:D

Tir-X
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 17. 19:54

Ezt most tökre nem értem amúgy én sem. Hogy született most ez a lista hirtelen? Mi alapján kerültek rá számunkra kb. randomnak tűnő nevek? Szűrrés valami aktivitásra, oldal nézegetésének gyakoriságára?

S0nnyB1ack
Válasz danfiu kommentjére
2013. okt. 17. 19:54

Ebbol melyik az a pont, ami ram nem igaz?

Gondolom az objektìv döntèsek hiányoznak, mert PLO-ban nem vagytok hozzászokva :)

danfiu
Válasz fatass kommentjére
2013. okt. 17. 20:01

tir-x bezzeg megfelel:D

Nem az a problemam, h nem valasztottak be moderatornak(vagyis igazabol jeloltnek), mert van nekem eleg dolgom, de ha felkertek volna, szivesen elvallaltam volna, mert napi 20szor chekkolom az oldalt es ugy erzem, eleg jo ralatasom van a forum dolgaira.De vszinu volt vmi oka annak, hogy nem kerultem fel a listara, ennek varom kivancsian az okat:)

S0nnyB1ack
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 17. 20:02

Gondolom azèrt nem tùl ismerős nèhány nèv mert nem cg topicokban aktìvak, hanem sng, mtt, stb.

Nem tudom mennyire aktìvan látogatják az oldalt, de BK mellè a cg topicok regulázására esetleg misirulez, asdator vagy jak1?

GStealer
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 17. 20:07

Én meg hiába könyökölök az F5-ön az utóbbi hetekben, mégsem vagyok a listán. Pedig 2 napja szereztem meg a Kedvenc fórumozó medált is. :)

BelaKecske
Válasz WellPlayed kommentjére
2013. okt. 17. 20:12

Nem kell, hogy aktív legyen, elég ha napi szinten olvassa a fórumot. Nagyon sokan nem szólnak hozzá, attól még rendszeresen olvassák az oldalt.

Nem egy moderátor kellene, hanem 6-8 fő, akinek ez nem munka, hanem amikor úgyis olvassák a fórumot, moderálják az oda nem tartozó dolgokat.

Naponta 30-50 topik aktív, és kb 200-300 hozzászólás születik, nem olyan vészes feladat ez egy nagyobb csoportnak.

sztem legyen Danfiu mindenképp benne, ő már csak a méretei, omaha-tudása és a humora miatt is legalább 5-6 embernek felel meg és akkor már csak 2-3 másik kell.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 17. 20:13

Félreértettétek, WellPlayed is csak javaslatokat tett be. Ez nem végleges lista. Várjuk még egy darabig a javaslatokat. Javítottuk is, hogy egyértelmű legyen.

Élő ügyfélszolgálat