Barátom szeretne regisztrálni,de kéri a rendszer az ajánló személynek az azonosítóját.Ezt hol találom?
Köszi előre is
Barátom szeretne regisztrálni,de kéri a rendszer az ajánló személynek az azonosítóját.Ezt hol találom?
Köszi előre is
Nem az itt használt nevedre gondol?
Megnyomtam valami billentyűkombinációt (AltGr + valami) és most nagyobbak lettek a betűk. Hogy tudom visszaállítani?
Nem az egész oldalat nagyítottad fel? Ctrl+ - Ezzel kicsinyíti le. Nálam, de talán Firefoxban/Internet explorerben is
Megnyomtam valami billentyűkombinációt (AltGr + valami) és most nagyobbak lettek a betűk. Hogy tudom visszaállítani?
Köszi, megoldotta.
Hozzászólásban akartam szögletes zárójelet, ami AltGr + F, és ezt nyomtam félre. Mondjuk hogy ebből hogy lett Ctrl + az már más kérdés. :D
IPN(boss) teremben játszanék. konkrétan interpoker. már írtam 3 topikba de úgy tűnik hogy ebben a hálózatban élő ember nem játszik. :D
CG asztalokon tökéletesen fut a holdem managgerem csak SnG és MTT-ken nem jelenik meg. importálja a handeket, legalábbis az írja. a beülőt is rosszul számolja. valaki tud segíteni?
nagyon megköszönném!
hali.
Boss hálózatban játszom én is.
nálam a HM rendesen működik, a HUD megjelenik mindenhol.
A verseny részlegnél a beülőket nálam is rosszul számolja, de ezzel nem is foglalkoztam mivel én csak és kizárólag cash gamet játszom.
A termet amúgy csak ajánlani tudom, hihetetlen sok a gyenge játékos, szinte minden limiten. Magasabbakon nyilván kevesebb.
A HH-kat amúgy rejtett fájlba menti a boss a C meghajtóra. Ott nézz körül, hátha azzal van a gond.
hali.
Boss hálózatban játszom én is.
nálam a HM rendesen működik, a HUD megjelenik mindenhol.
A verseny részlegnél a beülőket nálam is rosszul számolja, de ezzel nem is foglalkoztam mivel én csak és kizárólag cash gamet játszom.
A termet amúgy csak ajánlani tudom, hihetetlen sok a gyenge játékos, szinte minden limiten. Magasabbakon nyilván kevesebb.
A HH-kat amúgy rejtett fájlba menti a boss a C meghajtóra. Ott nézz körül, hátha azzal van a gond.