Sziasztok!
Új user vagyok még az oldalon, nem rég regisztráltam. Ezzel ellentétben több póker terembe már jóval ezelőtt regeltem, azonban ezek nagy részére (pl. starsra) még nem intéztem befizetést. A kérdésem az lenne, hogy ennek ellenére is részt vehetek ezekben a termekben a pókerakadémiás promóciókban, vagy erről lecsúsztam?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok!
A kerdes az lenne hogy valamilyen modon megtudom e nezni ipad minin az akademias oktato videokat? A regi tabletem engedte de ez a kacat nem csinal semmit. Se letolteni se megnyitni nem tudom.
elore is koszi a segitseget!
Sziasztok!
A kerdes az lenne hogy valamilyen modon megtudom e nezni ipad minin az akademias oktato videokat? A regi tabletem engedte de ez a kacat nem csinal semmit. Se letolteni se megnyitni nem tudom.
elore is koszi a segitseget!
Nekem ugyan nincs iCuccom, de valószínűleg az a probléma forrása, hogy a készüléled hivatalosan nem támogatja a flash tartalmak lejátszását. How To Get Flash On The iPad 4 & iPad Mini - YouTube itt ajánl 2 böngészőt, amivel működhet, vagy keress googlen a témára.
(Esetleg nézelődj apróhirdetési oldalakon, ahol eladhatod a masinát és vehetsz az árából egy használhatóbbat + egy házat. trolling mode off. :) )
..sziasztok!.nekem az lenne a kérdésem,h szeretnék venni Omaha Managert,és azt h tehetem meg?..,már van Hm 1 em,és gondolom vmi kód kellene,hogy omahat is tudjak használni.. ,és hogy ezt hol tudom megvenni?,és hogyan?..,mert a HM1 et még itt megtehettem,de már tán nem lehet...,köszi mindenkinek...
..sziasztok!.nekem az lenne a kérdésem,h szeretnék venni Omaha Managert,és azt h tehetem meg?..,már van Hm 1 em,és gondolom vmi kód kellene,hogy omahat is tudjak használni.. ,és hogy ezt hol tudom megvenni?,és hogyan?..,mert a HM1 et még itt megtehettem,de már tán nem lehet...,köszi mindenkinek...
...igen,de gondolom már nincs Omaha 1,small stakes verzió.,és ha Omaha 2-t kell megvenni,akkor kel hozzá a HM2 is?,mert nekem az 1 van meg...
nem kell semmihez semmi. amit kifizetsz, azt megkapod.
...igen,de gondolom már nincs Omaha 1,small stakes verzió.,és ha Omaha 2-t kell megvenni,akkor kel hozzá a HM2 is?,mert nekem az 1 van meg...