Admin
Válasz aldzsi kommentjére
2012. dec. 16. 12:02

Sziasztok!

Új user vagyok még az oldalon, nem rég regisztráltam. Ezzel ellentétben több póker terembe már jóval ezelőtt regeltem, azonban ezek nagy részére (pl. starsra) még nem intéztem befizetést. A kérdésem az lenne, hogy ennek ellenére is részt vehetek ezekben a termekben a pókerakadémiás promóciókban, vagy erről lecsúsztam?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Írj nekünk egy levelet az info kukac pokerakademia pont com levélcímre hogy mely termekről lenne szó. Nem ígérünk semmit, de néhány teremnél elképzelhető, hogy tudunk segíteni.

Johnny Diablo
Válasz Lorienne kommentjére
2013. márc. 28. 2:39

Sziasztok!
A kerdes az lenne hogy valamilyen modon megtudom e nezni ipad minin az akademias oktato videokat? A regi tabletem engedte de ez a kacat nem csinal semmit. Se letolteni se megnyitni nem tudom.
elore is koszi a segitseget!

AArmageddon
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2013. márc. 28. 19:16

Sziasztok!
A kerdes az lenne hogy valamilyen modon megtudom e nezni ipad minin az akademias oktato videokat? A regi tabletem engedte de ez a kacat nem csinal semmit. Se letolteni se megnyitni nem tudom.
elore is koszi a segitseget!

Nekem ugyan nincs iCuccom, de valószínűleg az a probléma forrása, hogy a készüléled hivatalosan nem támogatja a flash tartalmak lejátszását. How To Get Flash On The iPad 4 & iPad Mini - YouTube itt ajánl 2 böngészőt, amivel működhet, vagy keress googlen a témára.

(Esetleg nézelődj apróhirdetési oldalakon, ahol eladhatod a masinát és vehetsz az árából egy használhatóbbat + egy házat. trolling mode off. :) )

Johnny Diablo
Válasz AArmageddon kommentjére
2013. márc. 28. 20:27

Nekem ugyan nincs iCuccom, de valószínűleg az a probléma forrása, hogy a készüléled hivatalosan nem támogatja a flash tartalmak lejátszását. How To Get Flash On The iPad 4 & iPad Mini - YouTube itt ajánl 2 böngészőt, amivel működhet, vagy keress googlen a témára.

(Esetleg nézelődj apróhirdetési oldalakon, ahol eladhatod a masinát és vehetsz az árából egy használhatóbbat + egy házat. trolling mode off. :) )

Teljesen inygen volt a masina. Pokeren nyertem :D amugy soha nem vennek almas cuccokat. Koszonom a segitseged. Utananezek

joad
Válasz bexi34 kommentjére
2013. ápr. 4. 21:30

..sziasztok!.nekem az lenne a kérdésem,h szeretnék venni Omaha Managert,és azt h tehetem meg?..,már van Hm 1 em,és gondolom vmi kód kellene,hogy omahat is tudjak használni.. ,és hogy ezt hol tudom megvenni?,és hogyan?..,mert a HM1 et még itt megtehettem,de már tán nem lehet...,köszi mindenkinek...

iKeksz
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 4. 22:18

..sziasztok!.nekem az lenne a kérdésem,h szeretnék venni Omaha Managert,és azt h tehetem meg?..,már van Hm 1 em,és gondolom vmi kód kellene,hogy omahat is tudjak használni.. ,és hogy ezt hol tudom megvenni?,és hogyan?..,mert a HM1 et még itt megtehettem,de már tán nem lehet...,köszi mindenkinek...

Szia

a holdem manager honlapján kicsit, ha körülnézel meg is találod, ami kell neked. Ott vannak az opciók, ha még nem rendelkezel progival akkor mennyi és ha már valamelyik meg van neked akkor olcsóbban tudod upgradelni.

jak1
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 4. 22:21

felmész a honlapra, rányomsz a "buy now" gombra, kifizeted, letöltöd, beállítod. kb ez az algoritmus.

joad
2013. ápr. 4. 22:52

...igen,de gondolom már nincs Omaha 1,small stakes verzió.,és ha Omaha 2-t kell megvenni,akkor kel hozzá a HM2 is?,mert nekem az 1 van meg...

jak1
2013. ápr. 4. 22:57

nem kell semmihez semmi. amit kifizetsz, azt megkapod.

iKeksz
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 4. 22:58

...igen,de gondolom már nincs Omaha 1,small stakes verzió.,és ha Omaha 2-t kell megvenni,akkor kel hozzá a HM2 is?,mert nekem az 1 van meg...

Ha omaha kell neked az OM2 small stakes 59$ és nem kell hozzá HM

Élő ügyfélszolgálat