akkor sajna nem tudok segíteni. a HM verseny részével tényleg nem nagyon foglalkoztam mert kb 4-5 versenyt játszottam unalomból az elmúlt 1,5 hónapban...
sziasztok és hello pokerakadémia support!
az lenne a problémám hogy kb 2-3hete regeltem a cake pokerre akadémiás linken keresztül de a nevemet kiirja amin játszok ám a rakebacket nem! pedig folyamatosan játszok! valaki segítsen nekem! előre is kösz! és ha kérhetném emailbe válaszoljatok!
hello!
Nem tudom hogy jó helyen teszem fel a kérdést, de ezt találtam a legalkalmasabbnak
A főoldalon lévő , cash game feladványra (szavazásos) lehet tudni, hogy ki adja meg a helyes választ?
hello!
Nem tudom hogy jó helyen teszem fel a kérdést, de ezt találtam a legalkalmasabbnak
A főoldalon lévő , cash game feladványra (szavazásos) lehet tudni, hogy ki adja meg a helyes választ?
sziasztok!
tudom valahogy törölni a SnG wizardom regisztrációját? 2 gépen lehet ugyebár használni, ebből egyet beregeltem. viszont elszeretném adni teljes progi ként. ez megoldható valahogy?
előre is köszi!
ja és ha valakit érdekel miután ez megoldódott 65$-ért eladó :)
sziasztok!
tudom valahogy törölni a SnG wizardom regisztrációját? 2 gépen lehet ugyebár használni, ebből egyet beregeltem. viszont elszeretném adni teljes progi ként. ez megoldható valahogy?
előre is köszi!
Senki?? :(
sziasztok!
előre is köszi!
Biztos vagy benne, h a teljes (ket licensz) prgram a tied?
Sziasztok.
Ha modositani szeretnem az itt regisztralt email cimem akkor azt hol tehetem meg?
A valaszt elore is koszonom