Sziasztok!
Paf Poker teremmel kapcsolatban szeretném megtudni,hogy a Spade(ongame) és a Diamond(boss) hálózatokon termelt rake ugyanúgy beleszámít a rake race-be?
Köszi!
Részlet a rakerace linkjére kattintva elérhető leírásból:
"hiszen játszhatunk az Ongame vagy akár az IPN (Boss) hálózat asztalain is. A PAF Poker és a Póker Akadémia által indított exkluzív cash race-be mindkét hálózatban termelt jutalék beleszámít."
Tehát a válasz igen.
Köszönet!
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem. Nemsokára szerencsém lesz elutazni Las Vegasba, és érdeklődnék, hogy akár a cash game, akár versenyjátékhoz kell-e valami külön engedély, hogy játszani tudjak, mert mintha hallottam volna ilyet.
Segítségetek előre is köszönöm!
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem. Nemsokára szerencsém lesz elutazni Las Vegasba, és érdeklődnék, hogy akár a cash game, akár versenyjátékhoz kell-e valami külön engedély, hogy játszani tudjak, mert mintha hallottam volna ilyet.
Segítségetek előre is köszönöm!
Köszi a gyors helpet .Skypon 5 perc alatt segitettek account probléma ügyben.
Poker Amerikából
Sziasztok.
Segítségeteket kérném.
A problémám az hogy nem tudok játszani a pokerstarson.
Most érkeztem meg New Yorkba és nem enged játszanom,utána olvastam és már megtudtam miért.Ipadről játszanék.
A kérdésem az lenne,hogy ki tudom kerülni ezt a szabályzatot valahog vagy tudtok ajánlani olyan online pokertermet ami fut ipad minin és New Yorkból is játszhatok?
ja és zoom játékmodot is tartalmazzon.
köszi
ennyire szar "nyúl jórkba", hogy kockulással ütöd el az időt? :)
tudtommal New Yorkban még nem lehet játszani :) proxyval megkerülheted de tuti kiszúrják és akkor sz*pás