El Huron
Válasz bexi34 kommentjére
2013. ápr. 6. 0:47

Sziasztok!
Paf Poker teremmel kapcsolatban szeretném megtudni,hogy a Spade(ongame) és a Diamond(boss) hálózatokon termelt rake ugyanúgy beleszámít a rake race-be?
Köszi!

Tir-X
2013. ápr. 6. 4:47

Részlet a rakerace linkjére kattintva elérhető leírásból:

"hiszen játszhatunk az Ongame vagy akár az IPN (Boss) hálózat asztalain is. A PAF Poker és a Póker Akadémia által indított exkluzív cash race-be mindkét hálózatban termelt jutalék beleszámít."

Tehát a válasz igen.

El Huron
Válasz Tir-X kommentjére
2013. ápr. 6. 11:20

Köszönet!

bonghihead
Válasz RobinOfSpade kommentjére
2013. ápr. 12. 10:22

Sziasztok!

A következő lenne a kérdésem. Nemsokára szerencsém lesz elutazni Las Vegasba, és érdeklődnék, hogy akár a cash game, akár versenyjátékhoz kell-e valami külön engedély, hogy játszani tudjak, mert mintha hallottam volna ilyet.

Segítségetek előre is köszönöm!

redoubtable
Válasz bonghihead kommentjére
2013. ápr. 12. 10:38

Sziasztok!

A következő lenne a kérdésem. Nemsokára szerencsém lesz elutazni Las Vegasba, és érdeklődnék, hogy akár a cash game, akár versenyjátékhoz kell-e valami külön engedély, hogy játszani tudjak, mert mintha hallottam volna ilyet.

Segítségetek előre is köszönöm!

Benjamin Franklin külön engedélye kell hozzá!

möster
2013. ápr. 12. 11:36

Image

Shaikon
2013. ápr. 15. 16:59

Köszi a gyors helpet .Skypon 5 perc alatt segitettek account probléma ügyben.

És Még?
Válasz RobinOfSpade kommentjére
2013. ápr. 17. 20:11

Poker Amerikából

Sziasztok.

Segítségeteket kérném.
A problémám az hogy nem tudok játszani a pokerstarson.
Most érkeztem meg New Yorkba és nem enged játszanom,utána olvastam és már megtudtam miért.Ipadről játszanék.
A kérdésem az lenne,hogy ki tudom kerülni ezt a szabályzatot valahog vagy tudtok ajánlani olyan online pokertermet ami fut ipad minin és New Yorkból is játszhatok?
ja és zoom játékmodot is tartalmazzon.
köszi

möster
2013. ápr. 17. 20:25

ennyire szar "nyúl jórkba", hogy kockulással ütöd el az időt? :)

vadallat
2013. ápr. 17. 22:07

tudtommal New Yorkban még nem lehet játszani :) proxyval megkerülheted de tuti kiszúrják és akkor sz*pás

Élő ügyfélszolgálat