hány hozzászólás után tudok privát üzenetet fogadni és küldeni?
hány hozzászólás után tudok privát üzenetet fogadni és küldeni?
nincs célpont :)
hirdetéseket adtam fel, és nem fognak tudni írni, mailcímet meg nem akartam kiírni
közben megtaláltam, hogy 30 hsz kell?
nincs célpont :)
hirdetéseket adtam fel, és nem fognak tudni írni, mailcímet meg nem akartam kiírni
közben megtaláltam, hogy 30 hsz kell?
köszi :)
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.Gala poker freerollon szeretnék részt venni,de a termeim fül alatt még az áll:ellenőrzés alatt...Amennyiben utalok fel most pénzt részt veszek a freerollon,vagy ahhoz meg kell várni míg az akadémia visszaigazol?
Köszi!
Sziasztok!
Én meg 888.com ra regeltem akadémiás linken keresztül, de nem lett belőle FD bónusz. Az akadémiás termeim oldal alatt azt látom hogy nem lehet ellenőrizni a regisztrációmat. Most akkor mitévő legyek?
Üdv!
Nagy lendülettel megtettem az első(s talán utolsó)befizetésemet a Betfred termébe.
Diadalittasan teszteltem a cashgame asztalokat micro limiten mikor hirtelen kidobott,azóta nem enged be és az ilyenkor szokásos üzenet fogad:
This account has been temporarily locked for security reasons.
Please contact Customer Support at support@betfredpoker.com for further assistance.
Írtam már nekik,írtam az akadémia supportnak is,meg persze ide is!
Mi lehet ennek az oka?
Bízom benne minél hamarabb kapok választ vagy az akadémiától,vagy tőlük.
Bár az utóbbi igen lassan szokott zajlani ipoker háza táján!
Lehet kissé elhamarkodott,a dühöngésem,de speciel a türelem és hasonlók hiányoznak a szótáramból!
Csak mert jók a promóciók,meg a bónusz,továbbá akadémiás terem,így ez volt az első ahová befizettem,mert jónak tűnt!
remélem hamar,megoldódik.
Akinek van ötlete kérem jelezze!
Köszönöm!
küldjed el nekik az irataidat aztán jó lesz. Sokkal jobb amúgy sztem ezt ilyenkor letudni, mint amikor cash out-olni akarsz.
küldjed el nekik az irataidat aztán jó lesz. Sokkal jobb amúgy sztem ezt ilyenkor letudni, mint amikor cash out-olni akarsz.