Te mivel szeretnél hozzájárulni a PA szakmai jellegének erősítéséhez?
Videók, blogok, fórumok, kommentek! Készíted, írod, a tartalmakat vagy "csak" követed az eseményeket? Előbbi esetben mi motivál? Elismerésre hajtasz? Élvezed? Jó példával szeretnél elől járni? Ha még nem vetted a bátorságot saját megjelenésre - a tudásodat keveselled, vagy az önbizalmad kevés?
Nem vagyunk egyformák, eltérőek a céljaink, de fejlődhetünk közösen!
Legyen ez a topic, egy olyan ötletpiac, ahol többek adhatnak össze egy cikkre való elképzelést, meglátást! A gondolkodó ötletgazdák egymásra találhatnak, annak érdekében, hogy az egy cikkhez kevésnek tartott - de jó meglátások - ne vesszenek el, illetve, hogy egy cikkbe összegyúrva népszerűsíthetőek legyenek.
Vállalom a koordinációt!
hiánypótló topic
asszem ez is csak fél pont
nagyon kellenének azok a pulóverek a népnek, úgy érzem... :D
Igazából én csak hobbipókeres vagyok, de szívesen olvasgatom mások tapasztalatait.
Nyitottam egy sportfogadás topicot, ott próbálok valami hasznosat írni, hátha találok egyszer végre egy nyerő stratégiát.
Maxxxika, Atazzz: értelmetlen gúnyolódni.
szerintem egyetlen jó ötlet, egy marginális meglátás korszakalkotó felismerések alapját képezheti. és elég sok ilyen marad a fiókban bizonyos okokból, ráadásul bármennyire is tisztelőtök vagyok - látatlanban is - egyikőtök megnyilvánulásában sem találok továbbgondolásra érdemes momentumot. talán majd legközelebb.
scigabcsi: nyerő sportfogadó stratégia tudtommal nincsen, csak hatékonyabb, illetve kevésbé rossz módszerek. ettől függetlenül lehet hasznos dolgokról elmélkedni annak kapcsán is.
Ehhez is hozzászólok :) fél pont is fél pont :D amúgy ha nem lennék senkinek nem tűnne fel szóval, az én részvétem egyenlőre semmit nem ér :D vagyis de írogathatok a pulcsiért :D
szerintem egyetlen jó ötlet, egy marginális meglátás korszakalkotó felismerések alapját képezheti.
Ajánlom kistaska hozzászólásait bármely érdekes póker partik topikban.
[h=2]"Jelenléted mennyiben járul hozzá a PA szakmai jellegének erősítéséhez?" [/h]Sokaknak kb annyira, mint atish81-nek. :))
kommentek.de figyi mikor regeltem?! a pontgyujtest csak a napokban vettem észre:D 0.5 nekem jo lenne a 'legolcsobb' póló is ha lenne a méretembe.