kérem Tir-X et, hogy jelentkezzen emailen, illetve akkor rockett is legyen részese a dolognak!
és akkor 5 fővel mai nappal nekiindulunk a dolognak.
a nyertes komment megvan! :D:D
örömmel jelentem, hogy holnap 4 fő részvételével indul a PA - Nyerő oldal együttműködés, melynek lefolyásáról, tapasztalatiról, eredményéről rövidesen beszámolunk.
Én személy szerint jobban várom, mint a karácsonyt!
ezek szerint nálad a távoli célok kisebbnek látszanak!!!
Én is benne lennék, ha még van rá lehetőség!
5 jelentkező részére "PA - Nyerő oldal" karrier tanácsadásra kerül sor, egy durván egy hónapos akció keretében.
vélelmezem: lesz akinél kialakítjuk, lesz akinél átalakítjuk (igazítunk rajta), és bízok hozzá, hogy lesz akinél elégedetten állapítjuk meg, hogy van még mit tanulnom nekem is... :)
mindezt egy egy hónapos kooperáció keretében, majd kölcsönös elégedettség esetén, a tapasztalatok ismertetése után folyt köv. újabb jelentkezők számára.
Aki érti, hogy miről is van itt szó, az összefoglalhatná pár szóban.
Vagy én vagyok UFO, vagy ti.
írtam pár flekkes cikkeket a blogomban. az lesz elméleti alapja, hogy pár sráccal átnézzük, mitől miként lehetnének profibbak. kialakítjuk a jelentkezők karrierjének kereteit. vagy átszabjuk, vagy példaként állítjuk mások számára amit követendőnek találunk.
Engedd meg, hogy megjegyezzem, amit csinálsz eddig itt az akadémián az akár egy jól átgondolt "vér profi" üzleti terv, gyakorlati megvalosítása is lehetne! Kíváncsian várom a fejleményeket! Nagyon tetszik eddig, legyen akár materiális, vagy akár mentális haszonszerzés a célja!