Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Te mivel szeretnél hozzájárulni a PA szakmai jellegének erősítéséhez?

music74
Válasz music74 kommentjére
2013. jan. 7. 10:34

na jó! akkor asszem célszerű visszatérnem 1.0-ás gondolkodásmódhoz, vagyis: akit érdekel, és a cikk sorozatom után (Nyerő oldal) szívesen részt venne egy a leírtak szerinti nem hagyományos mentál coachingban, az ebbéli szándékát kérem jelezze, hogy aztán közös tapasztalatainkat együtt oszthassuk meg az Akadémia tagságával.

az első szék még tavaly elkelt: zotya88-é!

Bobbie
2013. jan. 7. 11:10

na jó! akkor asszem célszerű visszatérnem 1.0-ás gondolkodásmódhoz, vagyis: akit érdekel, és a cikk sorozatom után (Nyerő oldal) szívesen részt venne egy a leírtak szerinti nem hagyományos mentál coachingban, az ebbéli szándékát kérem jelezze, hogy aztán közös tapasztalatainkat együtt oszthassuk meg az Akadémia tagságával.

Én is szívesen csatlakoznék ilyen jellegű szerveződésekhez.

Tir-X
2013. jan. 7. 11:37

[...] szerintem az Adminnak, és a Pro-knak ugyanúgy, mint minden értékekben gondolkodó tagnak illene tennie annak érdekében, hogy szakmailag és szocio mikro enteriőrként is vonzó maradjon az Akadémia.

A mezei userek közül sokan többet tesznek a közösségért, mint a PA Prok nagy része (no offense). Hatalmas tisztelet a kivételnek persze, mert van 1-2 ember, aki fáradozik, de kb. őket volna értelme megtartani, mert a névleges tagságok max jól mutatnak egy olyannak, aki csak ide téved, de ennyi :)

Ez a mental dolog engem lehet, hogy érdekel, majd attól függ mire gondoltál, mi sül ki belőle :) Skypeon dumálhatunk majd vmikor (tir-x.).

BelaKecske
2013. jan. 7. 12:55

Nekem sincs ellenemre a mentál dolog, lenne miben fejlődni:) Ha halad a dolog, szólj mindenképp.

music74
2013. jan. 7. 13:37

oké srácok!

akkor az lesz, hogy Bobbie, Tir-X, és Belakecske megkapjátok az Admintól az emailemet, és zotya88 al kiegészülve kezdődhet a dolog.

miután kaptam tőletek egy emailt, válaszolok, hogy én mit gondoltam, és kialakítjuk a kereteket.

a többiek pedig értesülnek a közös eredményekről.

vadallat
2013. jan. 7. 13:44

jó ez a topic, támogatom. +1

rockett
2013. jan. 7. 13:52

szívesen csatlakozom ha van rá mód :)

naggeri
2013. jan. 7. 13:53

de most

naggeri
2013. jan. 7. 13:54

komolyan

naggeri
Válasz naggeri kommentjére
2013. jan. 7. 13:54

van aki pontok miatt szol hozzá többet, meg nyit topikokat stb? azért az eléggé szánalmas (nem várok 30 mp-t mégegyyszer :D)

Élő ügyfélszolgálat