na jó! akkor asszem célszerű visszatérnem 1.0-ás gondolkodásmódhoz, vagyis: akit érdekel, és a cikk sorozatom után (Nyerő oldal) szívesen részt venne egy a leírtak szerinti nem hagyományos mentál coachingban, az ebbéli szándékát kérem jelezze, hogy aztán közös tapasztalatainkat együtt oszthassuk meg az Akadémia tagságával.
az első szék még tavaly elkelt: zotya88-é!
na jó! akkor asszem célszerű visszatérnem 1.0-ás gondolkodásmódhoz, vagyis: akit érdekel, és a cikk sorozatom után (Nyerő oldal) szívesen részt venne egy a leírtak szerinti nem hagyományos mentál coachingban, az ebbéli szándékát kérem jelezze, hogy aztán közös tapasztalatainkat együtt oszthassuk meg az Akadémia tagságával.
[...] szerintem az Adminnak, és a Pro-knak ugyanúgy, mint minden értékekben gondolkodó tagnak illene tennie annak érdekében, hogy szakmailag és szocio mikro enteriőrként is vonzó maradjon az Akadémia.
Nekem sincs ellenemre a mentál dolog, lenne miben fejlődni:) Ha halad a dolog, szólj mindenképp.
oké srácok!
akkor az lesz, hogy Bobbie, Tir-X, és Belakecske megkapjátok az Admintól az emailemet, és zotya88 al kiegészülve kezdődhet a dolog.
miután kaptam tőletek egy emailt, válaszolok, hogy én mit gondoltam, és kialakítjuk a kereteket.
a többiek pedig értesülnek a közös eredményekről.
jó ez a topic, támogatom. +1
de most
komolyan
van aki pontok miatt szol hozzá többet, meg nyit topikokat stb? azért az eléggé szánalmas (nem várok 30 mp-t mégegyyszer :D)