Én a hozzászólásaimmal. :cool:
ha létezik hobby playa, akkor személyemben létezik hobby coach is... :) ma két jelentkezővel riportoztunk másfél másfél órát. számomra tanulságos volt, amikor odajutunk beszámolunk a dolgokról, de elöljáróban annyit, hogy kifejezetten színvonalas, és eredményes lesz a projekt.
Azzal, hogy nem szólok hozzá a handelemzésekhez! :)
Aki érti, hogy miről is van itt szó, az összefoglalhatná pár szóban.
Vagy én vagyok UFO, vagy ti.
pontos részleteket egyelőre nem árulhatok el, legyen elég annyi, hogy lendvai tomi is benne van!
pontos részleteket egyelőre nem árulhatok el, legyen elég annyi, hogy lendvai tomi is benne van!
Túl vagyunk az első beszélgetésen, nekem nagyon tetszett és várom a folytatást. Egyenlőre úgy gondolom, hogy nagyon hasznos móka lesz a részvevők számára, s mivel megosztjuk az eredményeket, a ti számotokra is.
Nagy érdeklődéssel várom hogy mi sül ki a dologból.
lassan véget ér az első kör, (bemutatkozó riportozás) de már most elmondhatom, hogy rendkívül örülök, hogy rászántam magam a projektre. oda vissza működik a srácokkal a kommunikáció, külön külön tehetségesek, és jó alanyok. könnyedén megleljük, és azonosítjuk a problémákat, és minden esetben jó esélye van annak, hogy átírjuk a fejben lévő póker szoftvereket, ami alatt azt értem, hogy a személyiségükben egy önmagát is látó, önmagáról gondolkodni képes embert keresek, akinek célja is és eszköze is a póker.
szerencsémre mindannyian meglepődtek valamelyest - ki ezen, ki azon - és jellemzőek a vonal végéről a beszédes hallgatások....
ami az előnyük, az a hátrányuk is: fiatalok :) így előttük a lehetőség!
kapisgálják, hogy ahol akarat van ott út is van.
Ez valami hittérítés lesz? Így már értem a kardfényezést...