Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Te mivel szeretnél hozzájárulni a PA szakmai jellegének erősítéséhez?

Matt Coburn
Válasz music74 kommentjére
2013. jan. 11. 1:27

Én a hozzászólásaimmal. :cool:

music74
2013. jan. 11. 1:57

ha létezik hobby playa, akkor személyemben létezik hobby coach is... :) ma két jelentkezővel riportoztunk másfél másfél órát. számomra tanulságos volt, amikor odajutunk beszámolunk a dolgokról, de elöljáróban annyit, hogy kifejezetten színvonalas, és eredményes lesz a projekt.

BMWE46
2013. jan. 11. 2:20

Azzal, hogy nem szólok hozzá a handelemzésekhez! :)

pszibu
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. jan. 11. 9:15

Aki érti, hogy miről is van itt szó, az összefoglalhatná pár szóban.
Vagy én vagyok UFO, vagy ti.

pontos részleteket egyelőre nem árulhatok el, legyen elég annyi, hogy lendvai tomi is benne van!

trixilw
Válasz pszibu kommentjére
2013. jan. 11. 10:32

pontos részleteket egyelőre nem árulhatok el, legyen elég annyi, hogy lendvai tomi is benne van!

Írjátok meg hová kell utalni és küldöm a pénzt!

music74
Válasz pszibu kommentjére
2013. jan. 11. 11:35

lehet, hogy nem egyről beszélünk, de amiről én tudok, a (Nyerő oldal) - abban (sajnos) nem vesz részt L.T. .... illetve amiben én részt vettem, vagy veszek, az nem pénzes dolog!

BelaKecske
2013. jan. 11. 15:23

Túl vagyunk az első beszélgetésen, nekem nagyon tetszett és várom a folytatást. Egyenlőre úgy gondolom, hogy nagyon hasznos móka lesz a részvevők számára, s mivel megosztjuk az eredményeket, a ti számotokra is.

sabe83
2013. jan. 11. 15:46

Nagy érdeklődéssel várom hogy mi sül ki a dologból.

music74
2013. jan. 11. 20:31

lassan véget ér az első kör, (bemutatkozó riportozás) de már most elmondhatom, hogy rendkívül örülök, hogy rászántam magam a projektre. oda vissza működik a srácokkal a kommunikáció, külön külön tehetségesek, és jó alanyok. könnyedén megleljük, és azonosítjuk a problémákat, és minden esetben jó esélye van annak, hogy átírjuk a fejben lévő póker szoftvereket, ami alatt azt értem, hogy a személyiségükben egy önmagát is látó, önmagáról gondolkodni képes embert keresek, akinek célja is és eszköze is a póker.

szerencsémre mindannyian meglepődtek valamelyest - ki ezen, ki azon - és jellemzőek a vonal végéről a beszédes hallgatások....

ami az előnyük, az a hátrányuk is: fiatalok :) így előttük a lehetőség!

kapisgálják, hogy ahol akarat van ott út is van.

Zbacsi
2013. jan. 11. 21:00

Ez valami hittérítés lesz? Így már értem a kardfényezést...

Élő ügyfélszolgálat