Van pénz a főszámlámon, viszont nem tudom elutalni. Ez vajon miért lehet?
ő lehet én vagyok szefós, de így most az oldalon jelenik meg az rb-m, amit külön kessoutolnom kell, ami ugye nem is azonnali. tulképp mér jó ez nekem ahelyett, hogy simán rákerülne a számlámra oszt' jónapot? :)
Van pénz a főszámlámon, viszont nem tudom elutalni. Ez vajon miért lehet?
http://www.rakerace.com/player/payment-request/ oldalon a "Full Tilt Poker rakeback cashout form" használatával ki kell tudnod utalni a rakebackedet. Ha mégse menne írj az info"kukac"pokerakademia.com email címre a problémával.
én első nap beregeltem az ub-s nickkel(nem tudom mikor is volt,kb 2 hete),és még pending vagyok,pedig már lassan jönnie kéne az rb-nek!!
én első nap beregeltem az ub-s nickkel(nem tudom mikor is volt,kb 2 hete),és még pending vagyok,pedig már lassan jönnie kéne az rb-nek!!
Nekem ki van fizetve a Partys pénz de nemtudom kivenni!
Vagy csak béna vagyok?
Mert a rakerace.com-os számla beiktatásával az eddigieknél jóval hamarabb juthatsz majd hozzá a rakebackhez, és olyan rake statisztikákat láthatsz, ami eddig nem volt elérhető.
Én már a "start using rakerace.com" gombnál el vagyok akadva: megnyomom, de nem történik semmi, nem látom a balance-t, nem tudok FTP nicket megadni. Ha újra megnyitom a rakerace.com-ot, akkor újra meg tudom nyomni a "start using rakerace.com" gombot, és akkor sem történik semmi.
Mit rontok el? Böngésző: IE8
Köszönöm az Akadémiának a közbenjárást, megkaptam az UB-ról a rakebacket.
MÁr csak egy gondom lenne, nem akarja kiutalni az UB-ra a pénzt. Légyszíves nézzétek meg, előre is köszönöm.
Nicknév: ETLUN
csirke00