Én már a "start using rakerace.com" gombnál el vagyok akadva: megnyomom, de nem történik semmi, nem látom a balance-t, nem tudok FTP nicket megadni. Ha újra megnyitom a rakerace.com-ot, akkor újra meg tudom nyomni a "start using rakerace.com" gombot, és akkor sem történik semmi.
Mit rontok el? Böngésző: IE8
Köszönöm az Akadémiának a közbenjárást, megkaptam az UB-ról a rakebacket.
MÁr csak egy gondom lenne, nem akarja kiutalni az UB-ra a pénzt. Légyszíves nézzétek meg, előre is köszönöm.
Nicknév: ETLUN
csirke00
Köszi a gyors választ.
A pénz rajta van a Rakerace számlámon és miután szeretném visszautalni az UB-ra, beírom a pénz mennyiségét, majd submit és nem történik semmi, visszaugrik az a alap oldalra, de a pénz ott marad a számlán, már mint a Rakerace-esen. Miért lehet?
IE7-et használok. Próbálnám megadni a termet, kiválasztom, majd semmi nem történik. Marad a "No poker room subscriptions yet". Arra gondoltam, az adataim hiányosak, próbáltam módosítani őket, de nem tudom. Így nem merek utalni a terembe pénzt... Segítsetek légyszi, mert tök lámának érzem magam... :)
Sziasztok!
Nekem a Rake Races menüpont alatt csak 8 terem listája jön le, akármelyik hónapot is nézem.
Ugyanakkor a Betsson-os Rake race information-nál nem jelenik meg nekem semmi, pedig már visszaigazoltátok a nick-emet és nincs pending státuszban, nem úgy, mint a NoiQ-s és a PS-es nickem, az még mindig pending...
A csokipókeres Rake race information-nál pedig nem jó az összegző sorom, a januárit mutatja és a last updated sem frissült.
Db :)
30$ it h utaljak ki , hogy megkaphassam ? már rég termet váltottam most elveszik a pénzem emiatt a szar új rendszer miatt??
30$ it h utaljak ki , hogy megkaphassam ? már rég termet váltottam most elveszik a pénzem emiatt a szar új rendszer miatt??
A decemberi UB rakeback fizetés során kivételt teszünk, és a minimum kifizetés januárban ideiglenesen $10 lesz. Kérünk mindenkit, hogy aki $50-nál kisebb összeget szeretne kifizetni, az emailben jelezze nekünk.
raining, Neked már nem kell írni, a kifizetés megtörtént
IE8 alatt sajnos jelenleg problémák tapasztalhatóak. Meg tudnád próbálni más böngésző alól?