Póker Fórum Archívum > Rakerace.com support > Póker terem azonosítók elküldése (Rakerace.com)

Dorykka
Válasz Admin kommentjére
2010. okt. 17. 2:33

dorykka@hotmail.com

Unibet
Doryka

Sziasztok!

Most vettem csak észre, hogy a júliusi, augusztusi és a szeptemberi rakerace-t én nyertem. Innen regisztráltam, jogosult vagyok a nyereményre?

Admin
Válasz Dorykka kommentjére
2010. okt. 27. 15:05

Unibet
Doryka

Sziasztok!

Most vettem csak észre, hogy a júliusi, augusztusi és a szeptemberi rakerace-t én nyertem. Innen regisztráltam, jogosult vagyok a nyereményre?

Privát üzenetben válaszoltunk.

Gilas
Válasz Dorykka kommentjére
2010. nov. 6. 21:26

UB rakeback

Hello Admin!

Az Akadémián keresztül regisztráltam az UB-ra, de rakeback-et még nem kaptam. Utána tudnál nézni, hogy mi lehet az oka? Illetve, ha én mulasztottam el valamit, hogyan orvosolható a dolog?

Köszönöm,
Gilas

kuka
Válasz Gilas kommentjére
2010. nov. 10. 13:22

Ha rajtatok keresztül történik meg az everest letöltésem mennyi rake back-et kapok?

kuka
Válasz kuka kommentjére
2010. nov. 10. 13:25

Ha korrábban már regisztráltam a full tilt-re akkor érdemes rajtatok keresztül újra regisztrálnom?

CantusPutnok
Válasz kuka kommentjére
2010. nov. 10. 13:27

Ha korrábban már regisztráltam a full tilt-re akkor érdemes rajtatok keresztül újra regisztrálnom?

Egy teremben csak egy azonosítód lehet.

A rakebackes kérdésedre pedig: minden teremnek van leírása, amit a főoldalon oldalt az egyes termek logóira kattintva el tudsz érni.

jólapotkívánok
Válasz CantusPutnok kommentjére
2010. nov. 12. 15:31

Kösz. Megnézem a pokerstarson, ott játszottam a legtöbbet.

jólapotkívánok
Válasz jólapotkívánok kommentjére
2010. nov. 12. 15:54

Megnéztem de se a pokerstarsnál se a full tilt nél nem találtam semmit a rakebackről.

Admin
Válasz Gilas kommentjére
2010. nov. 12. 16:11

Hello Admin!

Az Akadémián keresztül regisztráltam az UB-ra, de rakeback-et még nem kaptam. Utána tudnál nézni, hogy mi lehet az oka? Illetve, ha én mulasztottam el valamit, hogyan orvosolható a dolog?

Köszönöm,
Gilas

Már összerendeltük a UB felhasználóneved a Rakerace.com számláddal.
Az adott havi rakeback-et mindig a következo hónap 3-ig a Rakerace számládon írjuk jóvá. Onnan ki tudod majd utalni a UB számládra. (A minimum kiutalás $50. A kiutalás teljesítése 2-3 munkanapot vesz igénybe.)

Admin
Válasz kuka kommentjére
2010. nov. 12. 16:14

Ha rajtatok keresztül történik meg az everest letöltésem mennyi rake back-et kapok?

Az Everest Poker-en nincs rakeback. Ha rajtunk keresztül regisztrálsz, akkor $500-os bónuszt tudsz igénybe venni.
Bővebben a terembeli promóciókról itt olvashatsz:
Everest Poker letöltés és $500 bónusz kód

Élő ügyfélszolgálat