A regisztráció és annak elfogadása közti rakeback nem vész el ugye?
Köszi!
kedves Admin.
Nekem egy nagyon régi akadémiás rb accom van FTP-n, amit sokáig nem használtam. KB 2 hónapja kezdtem újra játszani itt, de az azonostót csak most küldtem el. Megkapom a RB-et ennek ellenére? Mi a menete most? régen auto az FTP számlára érkezett a pénz.
koszonom
rakeback kérdés
Hello!
Én regeltem tőletek a FULLTILT-re, midnent pontosan úgy csináltam ahogy le volt írva, de egyelőre nem kaptam emailt, hogy elfogadtatok a rakebacket és még nem is látok rakebacket. Írtam mailt is, segítségeteket előre is köszönöm.
Hello!
Én regeltem tőletek a FULLTILT-re, midnent pontosan úgy csináltam ahogy le volt írva, de egyelőre nem kaptam emailt, hogy elfogadtatok a rakebacket és még nem is látok rakebacket. Írtam mailt is, segítségeteket előre is köszönöm.
Hello
Én az everesten tolom rajtatok keresztűl.A nick nevemet kéne megadni vagy pontosan mit?
De,a konkurens oldalon keresztűl pedig a Full Tilten vagyok.Ott rendesen jön a rék. Lehet,hogy a 2 üti egymást?
Kérem aki tud válaszóljon mert ha megjavúl végre az everest akkor szeretnék 1 kicsit jobban neki feküdni a játéknak.
Előre is köszönöm.
Hello.
En amikor a PokerHeavenre regisztraltam, meg nem ismertem ezt az oldalt. Csak siman az oldalukrol toltottem le a szoftvert. Van valami lehetoseg, hogy en is reszt tudjak venni ezeken a rake raceken?
Hello.
En amikor a PokerHeavenre regisztraltam, meg nem ismertem ezt az oldalt. Csak siman az oldalukrol toltottem le a szoftvert. Van valami lehetoseg, hogy en is reszt tudjak venni ezeken a rake raceken?
Szia Admin!
Mivel kavarás volt az Interpoker regisztrációmmal, a Rakerace számlám jeleleg is 'pending' állapotú már 2 hete, ezért érdeklődtem az Interpokernél is a regisztrációmról. Ezt a választ kaptam:
" Our Poker Team has confirmed that your account has been correctly registered trough PokerAkademia, and that you will also be receiving rakeback starting from the 1st October. "
Abban kérem a segítséget, ezt hogy értsem: Október 1-től számolják csak a rake-em, vagy akkor már jogosult leszek visszatérítésre? Jelenleg valában havi 10Euro megtermelt rake után van már visszatérítés?
Köszönettel
Az InterPoker regisztrációd Pokerakadémiához csatolása folyamatban van, és előreláthatólag október 1-től leszel jogosult rakeback-re. A rakeback-hez szükséges minimális raketermelés €10.
Az InterPoker felhasználóneved hamarosan össze fogjuk kapcsolni a Rakerace számláddal.
Szia Admin!
Mivel kavarás volt az Interpoker regisztrációmmal, a Rakerace számlám jeleleg is 'pending' állapotú már 2 hete, ezért érdeklődtem az Interpokernél is a regisztrációmról. Ezt a választ kaptam:
" Our Poker Team has confirmed that your account has been correctly registered trough PokerAkademia, and that you will also be receiving rakeback starting from the 1st October. "
Abban kérem a segítséget, ezt hogy értsem: Október 1-től számolják csak a rake-em, vagy akkor már jogosult leszek visszatérítésre? Jelenleg valában havi 10Euro megtermelt rake után van már visszatérítés?
Köszönettel
Szia Admin!
Köszönöm a válaszod, de még mindig nem teljesen tiszta, hogy a regisztrációtól kezve visszamenőleg jogosult leszek-e rakebackre okt.1-én, vagy csak akkortól indul a számolás.
Köszönettel