Póker Fórum Archívum > Rakerace.com support > Póker terem azonosítók elküldése (Rakerace.com)

Admin
Válasz Angyisz kommentjére
2010. jún. 20. 16:57

A regisztráció és annak elfogadása közti rakeback nem vész el ugye?
Köszi!

Nem vész el, a regiszráció pillanatától kezdve jár.

Admin
Válasz mrj kommentjére
2010. jún. 20. 16:59

kedves Admin.

Nekem egy nagyon régi akadémiás rb accom van FTP-n, amit sokáig nem használtam. KB 2 hónapja kezdtem újra játszani itt, de az azonostót csak most küldtem el. Megkapom a RB-et ennek ellenére? Mi a menete most? régen auto az FTP számlára érkezett a pénz.

koszonom

Megkaptuk az azonosítódat és jogosult vagy a rakebackre. Hamarosan megérkezik a visszaigazolás is. A rakeback visszamenőleg is jár.

tw0me
Válasz Admin kommentjére
2010. júl. 22. 3:46

rakeback kérdés

Hello!

Én regeltem tőletek a FULLTILT-re, midnent pontosan úgy csináltam ahogy le volt írva, de egyelőre nem kaptam emailt, hogy elfogadtatok a rakebacket és még nem is látok rakebacket. Írtam mailt is, segítségeteket előre is köszönöm.

Szollo
Válasz tw0me kommentjére
2010. aug. 7. 9:56

Hello!

Én regeltem tőletek a FULLTILT-re, midnent pontosan úgy csináltam ahogy le volt írva, de egyelőre nem kaptam emailt, hogy elfogadtatok a rakebacket és még nem is látok rakebacket. Írtam mailt is, segítségeteket előre is köszönöm.

Sziasztok! Nekem is pontosan ez a problémám. Lehet, hogy csak én vagyok türelmetlen, de 4-5 napja küldtem el a FTP azonosítómat és még mindig azt látom, hogy "pending". Körübelül mikorra várható a visszaigazolás?

Attis81
Válasz Szollo kommentjére
2010. aug. 7. 14:49

Hello
Én az everesten tolom rajtatok keresztűl.A nick nevemet kéne megadni vagy pontosan mit?
De,a konkurens oldalon keresztűl pedig a Full Tilten vagyok.Ott rendesen jön a rék. Lehet,hogy a 2 üti egymást?
Kérem aki tud válaszóljon mert ha megjavúl végre az everest akkor szeretnék 1 kicsit jobban neki feküdni a játéknak.
Előre is köszönöm.

dejani
Válasz Attis81 kommentjére
2010. szept. 6. 0:13

Hello.

En amikor a PokerHeavenre regisztraltam, meg nem ismertem ezt az oldalt. Csak siman az oldalukrol toltottem le a szoftvert. Van valami lehetoseg, hogy en is reszt tudjak venni ezeken a rake raceken?

cake
Válasz dejani kommentjére
2010. szept. 6. 2:07

Hello.

En amikor a PokerHeavenre regisztraltam, meg nem ismertem ezt az oldalt. Csak siman az oldalukrol toltottem le a szoftvert. Van valami lehetoseg, hogy en is reszt tudjak venni ezeken a rake raceken?

regisztrálsz innen az interpokerre és ugyanazon a rakerace-en részt veszel

Blac
Válasz cake kommentjére
2010. szept. 16. 22:33

Szia Admin!

Mivel kavarás volt az Interpoker regisztrációmmal, a Rakerace számlám jeleleg is 'pending' állapotú már 2 hete, ezért érdeklődtem az Interpokernél is a regisztrációmról. Ezt a választ kaptam:

" Our Poker Team has confirmed that your account has been correctly registered trough PokerAkademia, and that you will also be receiving rakeback starting from the 1st October. "

Abban kérem a segítséget, ezt hogy értsem: Október 1-től számolják csak a rake-em, vagy akkor már jogosult leszek visszatérítésre? Jelenleg valában havi 10Euro megtermelt rake után van már visszatérítés?

Köszönettel

Admin
Válasz Blac kommentjére
2010. szept. 17. 11:23

Az InterPoker regisztrációd Pokerakadémiához csatolása folyamatban van, és előreláthatólag október 1-től leszel jogosult rakeback-re. A rakeback-hez szükséges minimális raketermelés €10.
Az InterPoker felhasználóneved hamarosan össze fogjuk kapcsolni a Rakerace számláddal.

Szia Admin!

Mivel kavarás volt az Interpoker regisztrációmmal, a Rakerace számlám jeleleg is 'pending' állapotú már 2 hete, ezért érdeklődtem az Interpokernél is a regisztrációmról. Ezt a választ kaptam:

" Our Poker Team has confirmed that your account has been correctly registered trough PokerAkademia, and that you will also be receiving rakeback starting from the 1st October. "

Abban kérem a segítséget, ezt hogy értsem: Október 1-től számolják csak a rake-em, vagy akkor már jogosult leszek visszatérítésre? Jelenleg valában havi 10Euro megtermelt rake után van már visszatérítés?

Köszönettel

Blac
Válasz Admin kommentjére
2010. szept. 17. 12:15

Szia Admin!

Köszönöm a válaszod, de még mindig nem teljesen tiszta, hogy a regisztrációtól kezve visszamenőleg jogosult leszek-e rakebackre okt.1-én, vagy csak akkortól indul a számolás.

Köszönettel

Élő ügyfélszolgálat