Szia!
Mi már jóváhagytuk a Rakerace és a Cake Poker felhasználóneveid összerendelését. A 'My Account' fül alatt tudod nyomon követni a statisztikáidat. Már nem is pending státuszt kellene ott látnod, hanem a következő szöveget: 'Subscribed as: Orang3J3ws99'
Az összerendelés hitelesítéséről emailt is küldtünk. Tehát mindenképpen jogosult vagy a rakebackre.
Ha ennek ellenére továbbra is problémát észlelsz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a live chat keretében, hogy pontosan kideríthessük mi lehet a gond.
Helyes bet size:
Mikor és mennyit emeljünk a No Limit Hold'em-ben?
Számlák összerendelése
Hello!
Mennyi időt vesz igénybe a számlák összerendelése???
Hello!
Mennyi időt vesz igénybe a számlák összerendelése???
Hello!
Még egy kérdés.
Általában mennyit kell várni, hogy a rakeback az FTP számlára kerüljön a rakerace-ről való kiutalás után?
Szia Admin!
Az Everesten 2 napja járt le a bonusom, Akadémiához bekötött. A bonust kaptam rendesen. Rake számlát nem találok sem az Everesten, sem a Rakerace-en nem szerepel semmi adat az Everesten elért eredményről.
/ Azóta kb. 100 pontot kaptam. /
Az UB rake látszik rendesen.
Köszönettel várom a válaszod.
Szia Admin!
Az Everesten 2 napja járt le a bonusom, Akadémiához bekötött. A bonust kaptam rendesen. Rake számlát nem találok sem az Everesten, sem a Rakerace-en nem szerepel semmi adat az Everesten elért eredményről.
/ Azóta kb. 100 pontot kaptam. /
Az UB rake látszik rendesen.
Köszönettel várom a válaszod.
Hello!
Még egy kérdés.
Általában mennyit kell várni, hogy a rakeback az FTP számlára kerüljön a rakerace-ről való kiutalás után?
Szia Admin!
Köszönet a válaszért, előbb-utóbb remélem látok valami adatot.
Általában 24-72 óra között intéződik. Ünnepnap vagy hétvége miatt néha előfordulhat egy kis csúszás, de 4-5 napnál semmiféleképpen nem tart tovább.
UB reg
Sziasztok Adminok!
Kb. mennyi ideig tart az UB regisztráció? Várok én türelmesen ha kell, de jó lenne tudni, hogy kb. meddig. :) Már írtam üzenetet a rakerace.com-on is, de nem kaptam választ. Egy hete regisztráltam az UB-n, de még mindig pending.
A regisztráció és annak elfogadása közti rakeback nem vész el ugye?
Köszi!