Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 180 fős SnG közösség topicja

Taz
Válasz csabadeak kommentjére
2012. febr. 9. 10:13

Tegnap funból beregeltem 6 db. 2.5$-os tourney-ra egy olyan gépről, ahol nincs semmi segédeszköz (HM és társai). Ötről ki is estem annak rendje és módja szerint, de az egyiken FT-re jutottam még hozzá elég jó stack-el. Addig-addig fokozódott a helyzet, hogy 4 handed játéknál a chip-ek felét birtokoltam viszont mégsem sikerült behúznom az első helyet.

Szeretnék majd csinálni erről egy nagyon rövid leakfinder videót, hogy kiderítsem, hogy mit rontottam el. Természetesen stat-okra nem tudtam támaszkodni, de amikor 4-6 nagyvak van egy játékosnál nem sok szükség van statokra.

Erre szeretnék majd megkérni 1-2 embert itt a topic-ban, hogy lesse meg, ha lesz egy kis ideje és próbáljon okosat mondani :)

dodi89
Válasz csabadeak kommentjére
2012. febr. 9. 10:47

Mármint Dodinak van fent egy de azon kívül?

Hát azt erősen hanyagolnám, jó régi :)

BT86
Válasz dodi89 kommentjére
2012. febr. 9. 10:54

Hát azt erősen hanyagolnám, jó régi :)

Csinálj egy újat :)
Arra én is kíváncsi lennék :)

splash20
Válasz BT86 kommentjére
2012. febr. 9. 18:53

Szevasztok, érdekelne a véleményetek a korai szakaszban (1-4 vakszint) illetve a korai pozícióban kapott párok (22-88) helyes megjátszásáról!

kispee
Válasz splash20 kommentjére
2012. febr. 10. 2:32

Sziasztok kispeee vagyok a starson játszom 180as sng-ket 3+ 8 és 15-ön(12000 lejátszott játék átlag:12-13%roi) aki ezt tolja közületek biztos ismertek...
Nyílván csatlakoznék a fórumhoz sok mindent meg lehet itt vitatni eddig úgy éreztem nincs rá szükségem mert sng wizzel mindent tudok elemezni...
De azért érzem gyűlnek a kérdések:)
Főleg FT-s problémák vannak:
Sokszor nem érzem hogy mi lenne a plusszos döntés egy FT-n, jó játékosok elég lazán restelelnek itt de én sokszor úgy érzem hogy sok játékos csak nagyon feszesen hív 20-25 bb-ből is és ezt elég nehéz kiszűrni tehát érdemesebb 20bb-ből 20bb-sre a sok sorti miatt is nagyon feszesen restealelni???
Igazából a lilbig is szétterorizálja az asztalt jó stackből én is ennek a híve vagyok jó játék ez?
Iszonyat szériáim vannak rengeteg grafikont nézek nagyon sokat foglalkozom a játékommal tele vagyok 200-300 bi-es down-okkal és up-okkal létezik hogy ilyen szar 10000-es szériát kapok vagy nagyon rosszul játszom amit nem tudnék elhinni:)
Sorry a túl sok kérdésért megpróbálom legközelebb egyenként:)

kispee
Válasz kispee kommentjére
2012. febr. 10. 2:34

Még egy dolog úgy tudom az Atish81 is debreceni hogyan tudnám vele felvenni a kapcsolatot?

Taz
2012. febr. 10. 9:00

El is készült a video. Elöljáróban pár dolgot szeretnék leszögezni:
1, nagyon nem jellemző, hogy ilyen sok prémium lapot kapjak egy tornán úgy, hogy nem kell szidni a felmenőimet a mázlimért :)
2, a Camtasia néha nagyon okosan úgy gondolta, hogy feltétlen rá kell a felvétel egyes részeire zoomolnia alkalmasint, ezért elnézést kérek
3, a hangminőség olyan, amilyen, de a webcam mikrofonjától ez volt a maximum
4, nem az akadémiára töltöttem fel, mivel szerintem nem üti meg azt a szintet, hogy az egész közösség lássa, pont elég ez a témaspecifikus topic

És végezetül a link:
http://pwnz.hu/public/seth/elemezni.wmv

Köszönöm előre is, aki megnézi és kommentálja.

rutraidevlo
2012. febr. 10. 10:25

tele vagyok 200-300 bi-es down-okkal és up-okkal

kb. az a reális , legalább is kahunánál is ez van

Még egy dolog úgy tudom az Atish81 is debreceni hogyan tudnám vele felvenni a kapcsolatot?

írj neki akadémián

Taz
Válasz splash20 kommentjére
2012. febr. 10. 10:49

Szevasztok, érdekelne a véleményetek a korai szakaszban (1-4 vakszint) illetve a korai pozícióban kapott párok (22-88) helyes megjátszásáról!

Volt erről már korábban egy beszélgetés ebben a topic-ban, ott utána olvasfhatsz:
https://poker-akademia.com/vBulletin/sit-go/19732-180-fos-sng-koezoesseg-topicja-3.html#post402839

Tomika880819
Válasz Taz kommentjére
2012. febr. 10. 10:54

nekem volt most egy 3,5ks lejtőm ,még mindig nehezen kezelem.igaz már 35öst is tolom de vmi hihetetlen h ott 20ból 18on flop 90 %aim bukom el de majd megfordul reméljük.videora kíváncsi vagyok este majd megnézem remélem tudok segíteni vmben.

Élő ügyfélszolgálat