Volt erről már korábban egy beszélgetés ebben a topic-ban, ott utána olvasfhatsz:
https://poker-akademia.com/vBulletin/sit-go/19732-180-fos-sng-koezoesseg-topicja-3.html#post402839
Sziasztok kispeee vagyok a starson játszom 180as sng-ket 3+ 8 és 15-ön(12000 lejátszott játék átlag:12-13%roi) aki ezt tolja közületek biztos ismertek...
Nyílván csatlakoznék a fórumhoz sok mindent meg lehet itt vitatni eddig úgy éreztem nincs rá szükségem mert sng wizzel mindent tudok elemezni...
De azért érzem gyűlnek a kérdések:)
Főleg FT-s problémák vannak:
Sokszor nem érzem hogy mi lenne a plusszos döntés egy FT-n, jó játékosok elég lazán restelelnek itt de én sokszor úgy érzem hogy sok játékos csak nagyon feszesen hív 20-25 bb-ből is és ezt elég nehéz kiszűrni tehát érdemesebb 20bb-ből 20bb-sre a sok sorti miatt is nagyon feszesen restealelni???
Igazából a lilbig is szétterorizálja az asztalt jó stackből én is ennek a híve vagyok jó játék ez?
Iszonyat szériáim vannak rengeteg grafikont nézek nagyon sokat foglalkozom a játékommal tele vagyok 200-300 bi-es down-okkal és up-okkal létezik hogy ilyen szar 10000-es szériát kapok vagy nagyon rosszul játszom amit nem tudnék elhinni:)
Sorry a túl sok kérdésért megpróbálom legközelebb egyenként:)
El is készült a video. Elöljáróban pár dolgot szeretnék leszögezni:
1, nagyon nem jellemző, hogy ilyen sok prémium lapot kapjak egy tornán úgy, hogy nem kell szidni a felmenőimet a mázlimért :)
2, a Camtasia néha nagyon okosan úgy gondolta, hogy feltétlen rá kell a felvétel egyes részeire zoomolnia alkalmasint, ezért elnézést kérek
3, a hangminőség olyan, amilyen, de a webcam mikrofonjától ez volt a maximum
4, nem az akadémiára töltöttem fel, mivel szerintem nem üti meg azt a szintet, hogy az egész közösség lássa, pont elég ez a témaspecifikus topic
És végezetül a link:
http://pwnz.hu/public/seth/elemezni.wmv
Köszönöm előre is, aki megnézi és kommentálja.
Még egy dolog úgy tudom az Atish81 is debreceni hogyan tudnám vele felvenni a kapcsolatot?
Úgy érzem hogy emiatt nem érdemes 20000-25000 játékig a roival foglalkozni csak a +ev-kel???
Atish is úgy állt mint én 8000 játék után és kapott egy hihetetlen up-ot és nem ő az egyetlen nagyon sok játékost láttam aki 8000-10000 játék alatt hoz 5-8% roit és hihetetlen upot kap akár 10-15000$-t is akár.
Mi az a minta ahol max kb csak 5-6% lehet az eltérés?(20000???)
Csinálj egy újat :)
Arra én is kíváncsi lennék :)
üdv mindenkinek,
csatlakoznék, mivel én is tolom a 180főseket, leginkább a 2,50$os téten
bár nincs nagy minta mivel nem régen kezdtem ezzel foglalkozni (tavalyi év végén 700körül, idén majdnem 300 a lejátszottak száma), azért elég szépen profitálok belőlük, tavaly 65%ROI, idén eddig 48%
sajnos kevés az időm amit a pókerre tudok fordítani, +a nyereményt elköltöm :D
csak tátott szájjal nézek amikor ilyen 4-5k lejátszott sngről beszéltek :D
nah de majd egyszer talán ;)
gl mindenkinek!!!
Sziasztok!
2.50$-os 180-asokat játszok kb.1hónapja, előtte MTT-s voltam. Amióta áttértem elég hullámvasútba vagyok, a flipek 70%-át bukom. AA,QQ,AK.AQ,KK... lapjaim elvéreznek és nem a megjátszással van a baj.
FT-k-ről is 5-6-7.helyen rendre AK,QQ,JJ.. lapokkal hullok ki.
Mi lehet a gond? Rossz széria és kipörög vagy.....?
El is készült a video. Elöljáróban pár dolgot szeretnék leszögezni:
1, nagyon nem jellemző, hogy ilyen sok prémium lapot kapjak egy tornán úgy, hogy nem kell szidni a felmenőimet a mázlimért :)
2, a Camtasia néha nagyon okosan úgy gondolta, hogy feltétlen rá kell a felvétel egyes részeire zoomolnia alkalmasint, ezért elnézést kérek
3, a hangminőség olyan, amilyen, de a webcam mikrofonjától ez volt a maximum
4, nem az akadémiára töltöttem fel, mivel szerintem nem üti meg azt a szintet, hogy az egész közösség lássa, pont elég ez a témaspecifikus topic
És végezetül a link:
http://pwnz.hu/public/seth/elemezni.wmv
Köszönöm előre is, aki megnézi és kommentálja.
Sziasztok!
2.50$-os 180-asokat játszok kb.1hónapja, előtte MTT-s voltam. Amióta áttértem elég hullámvasútba vagyok, a flipek 70%-át bukom. AA,QQ,AK.AQ,KK... lapjaim elvéreznek és nem a megjátszással van a baj.
FT-k-ről is 5-6-7.helyen rendre AK,QQ,JJ.. lapokkal hullok ki.
Mi lehet a gond? Rossz széria és kipörög vagy.....?