Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 180 fős SnG közösség topicja

Taz
Válasz Tomika880819 kommentjére
2012. márc. 14. 8:59

statok fényében call????oop akarsz játszani q10 o val 4way 19 bb ből?szerintem gyorsan felejtsd el. sok esetben fogsz dobást kapni a pushra és kb 10k a dead money->a stacked fele!!!szvsz ha van statod a fold to 3betről az eredeti emelőnél szerintem jó játék.ha netán megad a call range ellen is van 30% od.ha meg nincs statod a 19 bb stackedből fölös az itm elején ilyennel vacilálni

Az egyetlen érv, amit az OOP megadást támogathatja, hogy a QT tud jól floppolni viszont veszélyes is egyben, mivel sokszor dominálva leszünk, ha lejön mondjuk egy tizes. De, mint írtam is, alapvetően én is dobom az ilyeneket.

kormost
Válasz Tomika880819 kommentjére
2012. márc. 14. 9:44

statok fényében call????oop akarsz játszani q10 o val 4way 19 bb ből?szerintem gyorsan felejtsd el. sok esetben fogsz dobást kapni a pushra és kb 10k a dead money->a stacked fele!!!szvsz ha van statod a fold to 3betről az eredeti emelőnél szerintem jó játék.ha netán megad a call range ellen is van 30% od.ha meg nincs statod a 19 bb stackedből fölös az itm elején ilyennel vacilálni

Ha jól értem amit írsz, akkor szerinted az AI a jó megoldás? Nálam easy fold lenne, de én még csak tanulom ezt a játékot.

Taz
Válasz kormost kommentjére
2012. márc. 14. 9:53

Ha jól értem amit írsz, akkor szerinted az AI a jó megoldás? Nálam easy fold lenne, de én még csak tanulom ezt a játékot.

"ha meg nincs statod a 19 bb stackedből fölös az itm elején ilyennel vacilálni" - az ő válasza végéről idéztem.

kormost
Válasz Taz kommentjére
2012. márc. 14. 10:02

Ja, ok! Szövegértelmezés :)! Kösz!

Galambos Tarzan
2012. márc. 14. 11:15

Nálam ez sima dobás, max statok fényében call, de semmi képpen sem sqeeze 1 emelés és 2 megadás után, mivel valakinél úgy is lesz erősebb lap, mint a Te QTo-d, pláne mivel le is vagy fedve egy nagyobb stack által és mint említették az FT előrhető simán ekkora stack-ből. Ez alól maximum akkor tennék kivételt, ha minden játékosnak a fold to 3bet és fold to sqeeze mutatója ~100%.

De lehetséges, hogy én játszok túlságosan tight-an...

A call borzasztó. Nagyon be kell találni a flopnak, és akkor sem biztos, hogy kifizetnek. Szűk a stack moveolgatni sem lehet postflop. Ez push vagy fold. Leginkább foldolnám. A pusht meg lehet lépni ilyen helyzetben ha van elég FE pl. ha nagyon passzívak vagy láthatóan nagyon FTre akarnak kerülni és a határeset lapjaikkal nem akarnak stackert játszani. De akkor is inkább egy suited kombóval, hogy jobb legyen az EQ.

Shaikon
Válasz dodi89 kommentjére
2012. márc. 14. 12:20

Statokon nagyon sok minden múlik, azok ismerete nélkül lehetetlen megmondani szvsz. hogy jó játék vagy kicsit túl aggró.
Amúgy ha nagyon erőltetni akarod, akkor szerintem pl. a 99 jobban el fog gondolkozni a foldon ha emelsz mondjuk 9.6k-ig, mintha simán betolod:)

18 bb-böl beemelsz 6ot??És utána mit csinálunk ha ránk tolja?eldobjuk?Ha csak calll? Floppon mit csinálunk?Call ? Emelés pre ?Tiszta pénzégetés . Szegényt ne vezessük már meg.Sima fold.2x lopsz és sima ft .Ezeken a 180as turbón annyi fogalmatlan tolja felesleges belekeveredni jó sztekkböl szar szituba.Top 5os sztekket minek kozkáztatni ilyen lappal?Persze lehet vadulni de cl ellen ilyennel,minek?18/14es stattal annyira nem fogalmatlan szerintem.

kormost
Válasz Shaikon kommentjére
2012. márc. 14. 12:37

18/14es stattal annyira nem fogalmatlan szerintem.

Nem tudom, de szabadidős fishként még nekem is jobb ennél a profitom!

FOTSNUGRA Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

Viszont azt már csak megkérdezem, hogy a 99-ket nem kellett volna eldobnia az AI-re?

Agra
Válasz Shaikon kommentjére
2012. márc. 14. 12:41

A call is és a push is rossz megjátszás szvsz. Semmi értelme egy harmadrangú lappal pozíción kívül játékba szállni, push-nak se látom értelmét még akkor se ha nem túl jók a tag statjai, mert bármikor találhat egy jó kezet és akkor többet kockáztatunk mint amennyit nyerhetünk egy dobatással. Én itt csak a foldot látom jó döntésnek!

Galambos Tarzan
2012. márc. 14. 12:42

Nem tudom, de szabadidős fishként még nekem is jobb ennél a profitom!

FOTSNUGRA Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

Viszont azt már csak megkérdezem, hogy a 99-ket nem kellett volna eldobnia az AI-re?

Ha van róla readje, hogy Hero ilyen lightan is visszaküldi, akkor szerintem 99 -el meg lehet adni ebben a helyzetben. Ráadásul tele van halott pénzzel az asztal, plusz ha ezt megnyeri, akkor nagyon jó esélye van az első helyet is behúzni.

Egyébként Sharkscope szerint ez a játékos 5K játék alatt +6% ROI -t hoz $3 átlag téten. Az OPR nem ok.

Taz
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. márc. 14. 13:23

Mivel látom, hogy hoz életet a topic-ba a határeset hand-ek elemzése ezért lehetséges, hogy összegyűjtök pár FT, ITM, bubble marginális esetet.
Bár, mint korábban is mondtam egy oktató videó a témában szerintem nagyon hasznos tudna lenni az embereknek, akik még csak tanulgatják a műfajt.

Élő ügyfélszolgálat