Egyébként Sharkscope szerint ez a játékos 5K játék alatt +6% ROI -t hoz $3 átlag téten. Az OPR nem ok.
Mivel látom, hogy hoz életet a topic-ba a határeset hand-ek elemzése ezért lehetséges, hogy összegyűjtök pár FT, ITM, bubble marginális esetet.
Bár, mint korábban is mondtam egy oktató videó a témában szerintem nagyon hasznos tudna lenni az embereknek, akik még csak tanulgatják a műfajt.
Előlről van 1 hívás és 2 megadás ? én QQ+ AK- val toltnám rájuk vissza szvsz. Q10o -al nincs miről beszélni, elbaszott egy hand szvsz.
Előlről van 1 hívás és 2 megadás ? én QQ+ AK- val toltnám rájuk vissza szvsz. Q10o -al nincs miről beszélni, elbaszott egy hand szvsz.
18 bb-böl beemelsz 6ot??És utána mit csinálunk ha ránk tolja?eldobjuk?Ha csak calll? Floppon mit csinálunk?Call ? Emelés pre ?Tiszta pénzégetés . Szegényt ne vezessük már meg.Sima fold.2x lopsz és sima ft .Ezeken a 180as turbón annyi fogalmatlan tolja felesleges belekeveredni jó sztekkböl szar szituba.Top 5os sztekket minek kozkáztatni ilyen lappal?Persze lehet vadulni de cl ellen ilyennel,minek?18/14es stattal annyira nem fogalmatlan szerintem.
akármilyen hihetetlen is igaza van dodinak sokkal több erőt mutatsz egy 3bettel...sztm meg nincs mit beszélni arról h mivan ha visszatolja akkor nyílván call ha már 18 bb ből 3betelsz nem dobhatsz magyarul egyenértékű a pushal a 3beted....ha meg olyan buta h még ő flopot akar lesni minden flopon be kell tenned a maradékot...és szerintetek a 18 /14es stat az rossz?
Azt értem és 1et is értek vele , de itt ezzel a lappal szerintem nem jó 3betelni.18/14 nem rossz .Itm környékén nekem még magasabb is jóval.Részemröl ott megy a terror,persze ésszel próbálom.Ezt a linet biztos kihagynám.99el meg sima call szerintem az ellen részéről .
A következő handről szeretnén kikérni a véleményeteket:
PS 3.5$+R verseny FT
Stacks:
UTG Ak AGDIR78 (104k)
UTG+1 booninc345 (82k)
MP HelloDeli82 (152k)
CO koshmaar (123k)
BTN Hero (60k)
SB chips1234 (298k)
BB TasoG (97k)
Blinds: 3k/6k Ante 600
Pre-Flop: (13k, 7 players) Hero is BTN :6s: :7s:
4 folds, Hero (59678)?
Statok nélkül számomra ez egyértelmű push, de a következő információkkal rendelkeztem az ellenfelekről:
kisvak: 200 hand alapján 12/11, 6.1 3bet, fold to steal 88% - de az ITM során aktív volt és nagy stack-et tudott épiteni és a stat-ok nagyrésze a korai feszes szakaszból származik, utána:
1, ITM-ben BTN K5o push 12bb-bol hasonlo stack-ek ellen
2, ITM-ben AJo-val 8BB-s MP minraise-ére shove BB-bol
3, ITM-ben 5 handed játékban 39bb deep-en KQs-el minraise korai poziciobol, SB (7bb) clickback-re shove
4, FT 9 handed-ben MP-bol (39bb) ATo-val shove, mogotte 8, 16, 16, 16bb-s stack-ek
5, FT 7 handed, UTG 8bb-s push adja nagyvakon A2s-el
nagyvak: 20 hand alapján 30/25, 0% 3bet, 100% fold to steal
FT-n egyetlen move-ja a 8bb-s stackbol UTG shove ATo-val
Push/fold/minraise?
Utolsó stackként kb snappush :)
Teljesen sima push.