Akkor szódával együtt mehet be, Krono mester!
Számold ki a push ev-jét, vagy nézd meg valamelyik progival. Fold.
Azért választottam ezt a hand-et, mivel elsőre nagyon könnyen rávágják az emberek, hogy "gombon ülünk, 10BB-k van, 67s, instant push" én annó mégis a fold mellett döntöttem, mivel az SB gyakorlatilag any2-val call-olt volna, ami cEV szerint talán + is, de $EV-ben nem érzem pluszosnak a dolgot. Ennek ellenére lehetséges, hogy túl nit volt a dolog...ezt elismerem.
Egyébként a hand során az SB pusholt, a BB pedig foldolt.
Folyt köv.
Nem fogok elkezdeni vitázni, mert ahoz már túl fáradt vagyok, de nálam ez fold!:)
ne is vitázz
szerintem is fold
még sm döntő asztalon volt egy csávó 1,5bb ről duplázott nem tudom hányszor és 2.lett.
turbó versenyeken meg szerintem nem teljesen reális hogy a 10bb már allin egy csomó lappal,főleg hogy itt minden hely sokat számít.
+egy csomó lappal adhatnak ami dominál
ne is vitázz
szerintem is fold
még sm döntő asztalon volt egy csávó 1,5bb ről duplázott nem tudom hányszor és 2.lett.
turbó versenyeken meg szerintem nem teljesen reális hogy a 10bb már allin egy csomó lappal,főleg hogy itt minden hely sokat számít.
+egy csomó lappal adhatnak ami dominál
Nem túl jó a példa!
Mi köze van a sm-nak a 180man turbóhoz?
Konkrétan semmi:)
Sng-n 10bb alatt már any2...
Ettől függetlenül nálam akkor is fold ez a hand.
A következő handet még ugyanerről az FT-ről vettem:
Stacks:
UTG TasoG (108k)
UTG+1 Ak AGDIR78 (121k)
MP booninc345 (75k)
CO HelloDeli82 (122k)
BTN koshmaar (124k)
SB Hero (49k)
BB chips1234 (315k)
Blinds: 4k/8k Ante 800
Pre-Flop: (18k, 7 players) Hero is SB :as: :ts:
TasoG goes all-in 107k, 4 folds, 44778 to Hero (44778)?
UTG+1: 200 hand alapján 12/11, 6.1 3bet, fold to steal 88% - de az ITM során aktív volt és nagy stack-et tudott épiteni és a stat-ok nagyrésze a korai feszes szakaszból származik, utána:
1, ITM-ben BTN K5o push 12bb-bol hasonlo stack-ek ellen
2, ITM-ben AJo-val 8BB-s MP minraise-ére shove BB-bol
3, ITM-ben 5 handed játékban 39bb deep-en KQs-el minraise korai poziciobol, SB (7bb) clickback-re shove
4, FT 9 handed-ben MP-bol (39bb) ATo-val shove, mogotte 8, 16, 16, 16bb-s stack-ek
5, FT 7 handed, UTG 8bb-s push adja nagyvakon A2s-el
UTG: 20 hand alapján 30/25, 0% 3bet, 100% fold to steal
FT-n egyetlen move-ja a 8bb-s stackbol UTG shove ATo-val