Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 180 fős SnG közösség topicja

Galambos Tarzan
Válasz Shaikon kommentjére
2012. márc. 18. 23:24

Mindkét megoldást jónak tartom. Dinamika és ellenfelek függvényében vagy push vagy mini/call JJ-vel.

Összeségében elég std. party volt.

Csoszogi33
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. márc. 19. 10:56

Egy kérdéses leosztás:

2. hand, ellen UTG+1 ai 75bb-vel te UTG+2 JJ-val ücsörögsz. Call vagy Fold?
(Stat a kollégáról: 30/15 8 3bettel 200 hand alapján.)

masikati
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2012. márc. 19. 10:59

Egy kérdéses leosztás:

2. hand, ellen UTG+1 ai 75bb-vel te UTG+2 JJ-val ücsörögsz. Call vagy Fold?
(Stat a kollégáról: 30/15 8 3bettel 200 hand alapján.)

Nálam ez fold.

Taz
Válasz masikati kommentjére
2012. márc. 19. 11:10

Nálam is fold, kivéve, ha van note róla, hogy korai vakszinteken képes alacsony PP-vel vagy AK val open push-olni.
Máskülönben én ilyenkor - open shove esetén - KK-t vagy AA-t szoktam látni az embereknél, hátha valaki megadja alapon.

SonGosu
Válasz Taz kommentjére
2012. márc. 19. 12:15

Ez normal vagy turbó sng?

Normal egyértelmű a fold, turbón már határeset.

AA,KK-t általában próbálják slowolni, hogy kapjanak rá akciót, inkább olyan handekket tolják be instant, amivel nehéz postflop játszani, könnyű bajba kerülni., AK,AQ,QQ,JJ,TT.

Csoszogi33
Válasz SonGosu kommentjére
2012. márc. 19. 13:00

Ez normal vagy turbó sng?

Normal egyértelmű a fold, turbón már határeset.

AA,KK-t általában próbálják slowolni, hogy kapjanak rá akciót, inkább olyan handekket tolják be instant, amivel nehéz postflop játszani, könnyű bajba kerülni., AK,AQ,QQ,JJ,TT.

Turbo. És veled értek egyet. Már a fishek is inkább akciót generálnak a prémium pocketokkal. A rangel is egyetértek, amivel itt ollé mennek. (AQs volt az ellennél)

Taz
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2012. márc. 19. 15:36

Turbo. És veled értek egyet. Már a fishek is inkább akciót generálnak a prémium pocketokkal. A rangel is egyetértek, amivel itt ollé mennek. (AQs volt az ellennél)

8$+ szinten igazat adok Neked, de 2.5$ és 3.3$+R-on nagyon sok open push-t lehet látni...nyilván nem a regektől.

masikati
Válasz Taz kommentjére
2012. márc. 19. 16:36

Gondoltam, hogy turbo versenyről van szó és nálam fold. Hiába turbo verseny, akkorsem akarom a verseny elején a 75BB-met flipre berakni márcsak azért sem mert a turbo versenyek döntő többségében azon múlnak, hogy a középső és végső szakaszban, hogy játszik az ember, ahol nagy edge van egy olyan embernek, aki rendszeresen elemez Wizzardal felesleges a verseny azon szakaszában kockáztatni, ahol aránylag sokan normális Tag játékot játszanak és nincs akkora edgenk.

klall
Válasz masikati kommentjére
2012. márc. 19. 16:43

Gondoltam, hogy turbo versenyről van szó és nálam fold. Hiába turbo verseny, akkorsem akarom a verseny elején a 75BB-met flipre berakni márcsak azért sem mert a turbo versenyek döntő többségében azon múlnak, hogy a középső és végső szakaszban, hogy játszik az ember, ahol nagy edge van egy olyan embernek, aki rendszeresen elemez Wizzardal felesleges a verseny azon szakaszában kockáztatni, ahol aránylag sokan normális Tag játékot játszanak és nincs akkora edgenk.

Te játszottál már 3,5R-t vagy 2,5-t?

egy csomószor látni hogy 2-10-es pocket párokkal allint tolnak.
Nem csak azért kell callozni mert turbó hanem azért mert sokan minden crapra betolják hiszen egy klikk oszt ott a rebuy

masikati
Válasz klall kommentjére
2012. márc. 19. 16:48

Szerinted az, szerintem nem. A flippet a pár hsz-el előttem szóló által felállított rangre irtam 54,4/45,6. Nos nem sok olyat láttam ,hogy 75BB-t pusholnak utg+1 ből a Te általad felállított rangel.

Élő ügyfélszolgálat