sima call!
sima call!
Foldról szó se lehet, egyértelmű call!
Itt én is a megadás mellett tettem le a voksomat természetesen.
Ha eltekintünk attól a nyilvánvaló ténytől, hogy ennyi BB-ből nem lehet eldobni ATs-t még egy 2/2-t játszó emberke minraise-ére sem megpróbálhatjuk kitalálni, hogy milyen lapokat adhatunk a kezébe:
mivel két feljegyezhető mozzanata volt (ATo push MP-ből és limp/fold korai pozícióból) ezért én A + gyenge x-re tettem vagy a másik lehetőség az alacsony pár, ami ellen az AT legalább egy flipre jó.
Mint utólag kiderült JJ volt nála, amit szerintem nagyon gyengén játszott meg. Én legalább is tuti nem shove-oltam volna FT-n UTG-ből.
Mint utólag kiderült JJ volt nála, amit szerintem nagyon gyengén játszott meg. Én legalább is tuti nem shove-oltam volna FT-n UTG-ből.
13bb-vel mit csináltál volna utg-ből?
[quote=Taz;424956]Én kb. prémium lappal a 13 BB-s shove-ot luxusnak érzem hasonló stack-ek ellen. Nem fognak callozni ekkora AI-t csak normális lapokkal, azok ellen meg max flip. Én minraise-t nyomtam volna, de nyugodtan ki lehet javítani...[/quot
Szerintem azért nem jó a minraise, mert sok esetbe kaphatunk call-t és a flop után már nem biztos, hogy elől leszünk, vagy visszatolják ránk és akkor meg úgyis le kell callolnunk. szvsz
Én kb. prémium lappal a 13 BB-s shove-ot luxusnak érzem hasonló stack-ek ellen. Nem fognak callozni ekkora AI-t csak normális lapokkal, azok ellen meg max flip. Én minraise-t nyomtam volna, de nyugodtan ki lehet javítani...
Alapvetően az Ax-es AI indukáció lenne a célom a minraise-el, ami elsőre UTG-ből kicsit viccesen hangzik, de szerintem működhet. Mögöttünk a következő stack-ek ülnek BB-ben: 15, 9, 15, 15, 6, 40. Ezek közül big bet call-t szerintem csak a BB-től kaphatunk any2-val. A többi esetben ezek a lehetőségek vannak:
1, alacsony PP-je van, amivel setmine-ol...ha nem találja el, akkor nyertünk 2 bb-t a sima push-hoz képest
2, monster, ebben az esetben tök mindegy, hogy post vagy pre kerül be minden pénz
3, KQs szerű lapok, amivel nem tolja visszaránk, de szerintem ennek van a legkisebb esélye
Utg JJ sima push.Minréz max AA,KK ,többi 55+ felett sima push.Ftn meg föleg betolom a JJt