Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 180 fős SnG közösség topicja

8rambo8
Válasz klall kommentjére
2012. márc. 19. 17:11

3,5R biztos hogy call de 2,5 en én is foldolnám

Galambos Tarzan
Válasz 8rambo8 kommentjére
2012. márc. 19. 17:35

JJ téttől függetlenül fold 75BB deepen egy openshovera ez biztos. QQ+ meg lehet nézni Wizardban, még cEV -ben sem lesz pluszos. Itt nem a tét nagyságát kell nézni, hanem a kockázat/nyereség arányt.

Talheimer
Válasz klall kommentjére
2012. márc. 19. 20:19

Te játszottál már 3,5R-t vagy 2,5-t?

egy csomószor látni hogy 2-10-es pocket párokkal allint tolnak.
Nem csak azért kell callozni mert turbó hanem azért mert sokan minden crapra betolják hiszen egy klikk oszt ott a rebuy

+1
szerintem itt a range-e 22-JJ/QQ, A2+, KQ, +nehany random lap

rebuyon egyertelmu call
2.5 freezouton nem tudom, valaki szamolja ki

ui.: ilyenkor erdemes megnezni, hogy honnan jott, ha orosz vagy holland akkor snap call :)

Csoszogi33
Válasz Talheimer kommentjére
2012. márc. 22. 11:13

Most olvastam, hogy lesznek Zoom sng-k is...szóval lassan gondolkozhatunk egy erre az új pókeres műfajra kitalált stratégián, mert sztem ez lesz a jövő.

Taz
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2012. márc. 22. 11:36

Most olvastam, hogy lesznek Zoom sng-k is...szóval lassan gondolkozhatunk egy erre az új pókeres műfajra kitalált stratégián, mert sztem ez lesz a jövő.

Elvileg a HM ki tudja majd írni a stat-okat a hand megkezdésére, de biztosan más fajta stratégiát igényel a dolog.

Mondjuk én még nem tudom elképzelni, hogy egy bubble szakaszban (amikor lelassul a játék és a versenyzők száma is lecsökken) hogyan lehet majd folyamatosan új hand-et kapni az instant fold-al.

daPEPEhu
Válasz Taz kommentjére
2012. márc. 22. 11:38

Elvileg a HM ki tudja majd írni a stat-okat a hand megkezdésére, de biztosan más fajta stratégiát igényel a dolog.

Mondjuk én még nem tudom elképzelni, hogy egy bubble szakaszban (amikor lelassul a játék és a versenyzők száma is lecsökken) hogyan lehet majd folyamatosan új hand-et kapni az instant fold-al.

FTP-n is volt ilyen..kicsit lelassul a játék..meg várja a többi asztalt

masikati
Válasz Talheimer kommentjére
2012. márc. 22. 12:38

+1
szerintem itt a range-e 22-JJ/QQ, A2+, KQ, +nehany random lap

rebuyon egyertelmu call
2.5 freezouton nem tudom, valaki szamolja ki

ui.: ilyenkor erdemes megnezni, hogy honnan jott, ha orosz vagy holland akkor snap call :)

:D:D

bnas
2012. márc. 22. 13:02

kb hasonló stratégia kell majd mint anno a rush on demandokra...

Agra
2012. márc. 22. 13:27

Nekem nem igazán tetszik, de ha meg kell b.......i akkor meg kell b.......i:D

774_Auratog
Válasz Agra kommentjére
2012. márc. 23. 11:21

TAZ AsTs-es partija, határ közeli, de fold. Ha feltesszük hogy AA, KK val bűvészkedik a pusher és csak minraise-elne vagy limpelne, akkor is fold :), de ez már tényleg nagyon a határon van, ergo szinte mindegy, hogy mit lépünk.

Élő ügyfélszolgálat