3,5R biztos hogy call de 2,5 en én is foldolnám
JJ téttől függetlenül fold 75BB deepen egy openshovera ez biztos. QQ+ meg lehet nézni Wizardban, még cEV -ben sem lesz pluszos. Itt nem a tét nagyságát kell nézni, hanem a kockázat/nyereség arányt.
Te játszottál már 3,5R-t vagy 2,5-t?
egy csomószor látni hogy 2-10-es pocket párokkal allint tolnak.
Nem csak azért kell callozni mert turbó hanem azért mert sokan minden crapra betolják hiszen egy klikk oszt ott a rebuy
Most olvastam, hogy lesznek Zoom sng-k is...szóval lassan gondolkozhatunk egy erre az új pókeres műfajra kitalált stratégián, mert sztem ez lesz a jövő.
Most olvastam, hogy lesznek Zoom sng-k is...szóval lassan gondolkozhatunk egy erre az új pókeres műfajra kitalált stratégián, mert sztem ez lesz a jövő.
Elvileg a HM ki tudja majd írni a stat-okat a hand megkezdésére, de biztosan más fajta stratégiát igényel a dolog.
Mondjuk én még nem tudom elképzelni, hogy egy bubble szakaszban (amikor lelassul a játék és a versenyzők száma is lecsökken) hogyan lehet majd folyamatosan új hand-et kapni az instant fold-al.
+1
szerintem itt a range-e 22-JJ/QQ, A2+, KQ, +nehany random lap
rebuyon egyertelmu call
2.5 freezouton nem tudom, valaki szamolja ki
ui.: ilyenkor erdemes megnezni, hogy honnan jott, ha orosz vagy holland akkor snap call :)
TAZ AsTs-es partija, határ közeli, de fold. Ha feltesszük hogy AA, KK val bűvészkedik a pusher és csak minraise-elne vagy limpelne, akkor is fold :), de ez már tényleg nagyon a határon van, ergo szinte mindegy, hogy mit lépünk.