Jaja, én is azért írtam, hogy érdemes megnézni, hogy mekkora a fee, meg milyen az rb...utána egyszerűkiszámolni, hogy melyikkel jár a legjobban az ember:)
caoladder:
Ez nagyon nem ATC helyzet még szerintem. 6bb-d van, ami még oké, ha végigmegy rajtad a vak 4,5bb, ami még szintén nem vészes, és még van FE is vele (mondjuk már csak szűken).
Ha már ATC akarom tolni, akkor megvárom míg átmegy a vak (ha addig trasheket kapok csak), aztán hátulról az első unopened potnál ATC rátolom.
Én UTG-ből kb 22+, JTs, Q9s+, QJo, K8s+, KTo+, Ax (bár itt lehet Axs, és kb A6o+)
Jaja, én is azért írtam, hogy érdemes megnézni, hogy mekkora a fee, meg milyen az rb...utána egyszerűkiszámolni, hogy melyikkel jár a legjobban az ember:)
caoladder:
Ez nagyon nem ATC helyzet még szerintem. 6bb-d van, ami még oké, ha végigmegy rajtad a vak 4,5bb, ami még szintén nem vészes, és még van FE is vele (mondjuk már csak szűken).
Ha már ATC akarom tolni, akkor megvárom míg átmegy a vak (ha addig trasheket kapok csak), aztán hátulról az első unopened potnál ATC rátolom.
Én UTG-ből kb 22+, JTs, Q9s+, QJo, K8s+, KTo+, Ax (bár itt lehet Axs, és kb A6o+)
Ennél feszesebb UTG -ből a Nash range ez biztos. Ha van egy két CS akkor meg méginkább feszesebb, főleg full vagy közel full asztalnál. 55+ JTs+ QTs+ KTs+ A9o+ A5s+ kb. ez lehet az ideákis range, ha nincsenek túl lazák. Offsuited Kxeket, meg a QJo -t biztos nem pusholnám, azt nehéz kihozni +EV -re.
Bazz megint azt hittem, hogy 5-max....így nem csoda, hogy csak nézek milyen feszes range-eket mondtok:D
Betettem Nash kalkulátorba, egész jól lőttem be fejből a skálát:
16.7%, 44+ A2s+ ATo+ K9s+ KJo+ Q9s+ JTs T9s
45 mannél ilyen stackeknél kb. ez az ideális skála, de mivel a nagyvak 5 BB -vel ül, és nem fog mindenki csak 10% -al vagy feszebben megadni, így feszítenék rajta. T9s -t kivenném, meg a KJo -t is, A2s sem lesz mindig jó, mert minden szar Ax -el callozgatnak, az meg mindig dominálva lesz.
5maxnál én is lightabban tolnám, de ott tök más a struktúra, meg az egész dinamika.
Betettem Nash kalkulátorba, egész jól lőttem be fejből a skálát:
16.7%, 44+ A2s+ ATo+ K9s+ KJo+ Q9s+ JTs T9s
45 mannél ilyen stackeknél kb. ez az ideális skála, de mivel a nagyvak 5 BB -vel ül, és nem fog mindenki csak 10% -al vagy feszebben megadni, így feszítenék rajta. T9s -t kivenném, meg a KJo -t is, A2s sem lesz mindig jó, mert minden szar Ax -el callozgatnak, az meg mindig dominálva lesz.
5maxnál én is lightabban tolnám, de ott tök más a struktúra, meg az egész dinamika.
Lenne egy kérdésem.Elég messze vagyunk még a döntő asztaltól,minek keverjük ide a Nash kalkulátort?
Szerintem: 22+,A8o+,A2s+,KQo,K9s+,Q9s+,J9s+,T8s+,98s
A Nash range erre a struktúrára lett kiszámolva ezekkel a zsetonállásokkal. 22 push az a 10% körüli megadó rangekhez viszonyítva konkrétan -1.18% Diff, ami egy vastag -EV. Sehol nincs utalás arra, hogy Nash csak döntő asztalra érvényes.
100/200-as vakszinten szerintem nincs még ICM hatás,chip EV-vel számolunk.
Az teljesen abszurd,hogy a BU fish (88+ AJs+ AQo+) egy ilyen ranggel callolna.:)) Ha átállítom Nash kalkulátorba a call rangeket(7,7,12,19,6,20) akkor már 4,7%-ot javasol.(TT+ AQs+ AQo+) :))
22 (+34 zseton)
Továbbra is lefelé. Nagyon undorító és nem miattam de kezdem azt hinni hogy rigged a szoftver :D
eszméletlen, hogy mindig a rosszabb lap nyer ftn és képtelenek az emberek kiesni. 1/2k-s vakoknál minden körben volt allin és 10 kör alatt 1 ember nem esett ki. De aztán jöttem és én hülye betoltam AKs-el 23 ellen, jajjj hát el is felejtettem hogy nekem kell a 23o és akkor biztos nyerek!
270sng, -14bi.
I love this!