Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Caoladder utazása az SNG-k legmélyebb bugyrai felé

caoladder
Válasz caoladder kommentjére
2011. okt. 30. 19:39

Némi plusz, de csak verem a fejemet, mert lehetett volna 20bi+os session ha nem vagy idióta 3 handed játéknál. 1, 3, 7, 7 helyezések, így 13bi+ lett végül. Nagyon könnyen lett volna abból a haramdikból első hely, elég komoly cl voltam de megőrültem. A pozitív tiltre még nem tudok gyúrni. Még nincs tapasztalatom :)

sng: 300
profit: pont 0$.

caoladder
2011. okt. 30. 22:59

Hmmm milyen fair módon kezdődik az esti session. KK vs QQ, AA vs 88, AA vs TT, Aq vs QT és egy A82r floppon buktam A8-cal A6 ellen. Hmm kiváncsian várom mit hoz még az este...

jaj de jóóó, Ak vs AQ, KK vs A6, QJ vs J8... NAGyszerű!
3 asztal megy még, remélem még nem fáradtál ki kedves ps!

woow nyertem egy A9 vs KK vs Kq-t 4 5 6 7 8 boardon :D
Ak vs qq is borul, már csak két asztal.
Ez elég interaktív lett :D
YEE, úgy kijátszottam valakit 2 bb-vel hogy az ihajja, ha vége beteszem :D

bemákoltam magam az 5dik helyre a 2bbs stackemel (allin nem volt :D) egy asztal megy még.

Na az biztos, hogy ez volt életem eddig legundorítóbb sessionje a lapjárást illetően. A másik asztalon bemákoltam magam a 3dik helyre, aztán A4 vs TJ lett a végem. Profitot illetően ez -1bi, de az hogy kb 15 allinom volt és ebből 13szor elöl voltam (min 70-30ra), de ugyanennyit el is vesztettem, az nagyon nem pitypang.

caoladder
2011. okt. 31. 0:00

Zseniális játék. Ha allin megyek annak ellenére hogy nagyon nit, callolni fog preflop kevesebb mint 1 bb-t. Ha viszont floppon openallin megyek! :D

[pokerhandreplays]3764678[/pokerhandreplays]

Hasonló egy már régebben fel tett leosztáshoz csak itt nem 1/2k-sak a vakok. Remélem jól tettem ha megadom, hisz kisebb stackje van én végzem előbb ha kiesünk mindketten. Ha dobom akkor meg lehet hogy nyeri és akkor biztos 6dik.

[pokerhandreplays]3764679[/pokerhandreplays]

Amúgy felmerülhet a kérdés hogy kerültem ilyen stackekkel ide. Hát ilyen strúktúrával turbon laza asztalokon elég egyszerűen. :)

caoladder
2011. okt. 31. 18:00

Tegnap feldobta a sessiont, hogy interaktívan írtam a baromságokat, így hát itt a session végén most is megteszem :D

2 asztal maradt, egyiken 5en vagyunk minimálisan CL stackkel, másikon 7en közepes stackkel. Mr. Mákkal megint egy asztalhoz ültem ma.
7en voltunk közepes stackemet 3x mákolta le sorban 70-30, 70-30 és aztán belebotlottam a KK-jába Ak-val. Most már gigaCL kevesebb mint 1bb-ről, sok sikert neki! :D

remélem behúzok ma is egyet!

pff, CL stackről 3 kör alatt ki is estem, nocomment aq vs 33, At vs Jt..
hát hiába setteltem a másikon, jött a backdoor sora a srácnak. kb 0-s session, a tegnap esti 1bi-t visszahoztam.

Azért vicces, hogy az abszolút nullában itt tipegek. :)

caoladder
2011. okt. 31. 18:33

Jónéhányszor sikerül ilyen stacket építeni és végül elbukni egy-egy laza call miatt mondván úgyis van stackem. call vagy fold itt?

A srác teljesen átlagos stackekkel rendelkezik.
[pokerhandreplays]3767448[/pokerhandreplays]

Holdenper
2011. okt. 31. 18:36

64o-s parti: Érdemes note-olni azokat akik ellen működik a stop-n-go, mert hihetetlen +EV-t teremt nagyon SS-ként. Én is imádom alkalmazni az ilyen fit or fold játékosok ellen, akik inkább rálimpelnek egy 4-6bb-s stackre, minthogy széles range-el allin mennének. Érdemes azzal is kísérletezni, hogy ilyen 5-6bb-ből bvb helyzetben sb-ről te is csak limpelsz, aztán any flop shove, és note-olni, akik ezt hagyják:)

GL

Holdenper
2011. okt. 31. 18:42

Jónéhányszor sikerül ilyen stacket építeni és végül elbukni egy-egy laza call miatt mondván úgyis van stackem. call vagy fold itt?

A srác teljesen átlagos stackekkel rendelkezik.
[pokerhandreplays]3767448[/pokerhandreplays]

instacall, ITM vagytok már, szóval nincs bubble probléma, ekkora stackből lazábban is beteszi. Szerintem itt A8o+, A5s+, KTs+, KJo+, 22+, 89s+ bepakolja...ez ellen a range ellen meg elég szépen teljesítesz.
Szerintem én nekem ilyen lenne itt a megadó rangem egy átlagos (nem nit, nem túl tag, nem is any2 shove) játékos ellen: AJ+, A9s+, 66+...éééés esetleg KQ...attól függően, hogy egy picit lazábbnak, vagy tightabbnak tűnik (ha már láttam tőle allint mondjuk Kxs-sel, vagy QT-vel, akkor megainstacall).

Galambos Tarzan
Válasz Holdenper kommentjére
2011. okt. 31. 18:45

AQ teljesen standard call. K7s -nél mindennel call, még 32 -vel is ennyi stackből. 64 -partinál, így hogy any2 nem tolta rád prelop, lehet jelöli, hogy fish. Annyira kevészser kellene nyernie, hogy nincs az a lap, amivel azt az 1BB -t előtted hagytam volna.

caoladder
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. nov. 1. 18:42

Köszönöm a válaszokat, elég sokszor bizonytalan vagyok még.

Most megy egy újabb session, kapom a szarságokat tovább. 11 asztalból már csak 1 megy :(

szünet, jó lenne legalább egy 3dik helyet szerezni, per pillanat 8k-s stackem van 600/1200nál és most fognak átgázolni rajtam a vakok.

Nem fogom a starsot: ha valaki disconnectel miért kell minden kva körben perceket várni mire foldol magától...

Hát a disconnectes srác kiesett, de most átment a játék esélyegyenlőségi pókerbe...

1.hely - 1/11 itm :D kemény 2 bi+ :D

caoladder
2011. nov. 1. 22:58

Megy az esti session, 2 asztal maradt a végére, mindkettőnél 7en vagyunk 600/1200as vakokkal.
Az egyiken viszonylag jól állok 12bb-vel, másikon 3.5bb-m van, csakhát Mr. Nagystack-gigafish ül utánam, ami eléggé kellemetlenné teszi a helyzetet.

up1: dupla a kicsin, javulás a nagyon.

up2: a nagyon ak
6bi+ kb, újra pozitívban:)

délutáni kérdéses hand:

Mindenki 20 alatti vpip és pfr-el rendelkezik (kb 13an vagyunk még és 7től fizet):

[pokerhandreplays]3768981[/pokerhandreplays]

Élő ügyfélszolgálat