caoladder
Válasz ihaveadream kommentjére
2011. okt. 26. 15:07
Ott se nézz. Most vagyok túl egy 5k sng down-on. Turbó SNG playa RB-ből él ez aranyszabály:))) Keress rám: Sharkscope/summertime29/ongame/sng
Hűű ez elég csúnya. ez rbvel elég vékony plusz lehet, de nagy kalappal a következő 5k-ra, az utolsó 1k már elég szép :)
Galambos Tarzan
Válasz caoladder kommentjére
2011. okt. 26. 15:09
Hűű ez elég csúnya. ez rbvel elég vékony plusz lehet, de nagy kalappal a következő 5k-ra, az utolsó 1k már elég szép :)
Ha jó ajánlatot választasz, akkor BE játékkal + RB -vel is lehet 100BI+ -os hónapot összehozni. Ha van egy jó bónuszod + RB, akkor ezzel a műfajjal BE játék mellett is vastag profitot tudsz termelni. Ha megvan a jó deal, akkor onnantól csak rajtad múlik mennyit keresel. Sok játék sok pénz.
SNG Wizznél direkt azért vannak ezek a struktúra beállítások, hogy felismerje mikor van bubble, stb.
Nekem is volt az elmúlt 3K játékban egy közel 100 avg BI -es mínuszom, amiből most kezdek kilábalni. Ha két hónapja kezdtem volna pokerezni, akkor már biztos nem játszanék.
Jackson333
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. okt. 26. 16:11
Tudsz ajánlani olyan helyet ahol lehet kötni hosszútávra jó dealt? (62,5%-nál csak egy kicsit jobbat)
"Ha megvan a jó deal, akkor onnantól csak rajtad múlik mennyit keresel. Sok játék sok pénz."
ihaveadream
Válasz Jackson333 kommentjére
2011. okt. 26. 16:22
Tudsz ajánlani olyan helyet ahol lehet kötni hosszútávra jó dealt? (62,5%-nál csak egy kicsit jobbat)
"Ha megvan a jó deal, akkor onnantól csak rajtad múlik mennyit keresel. Sok játék sok pénz."
62,5%-nál csak kicsit jobbat hosszútávon. LOL:D
caoladder
2011. okt. 26. 16:27
Ez az ajánlat ez mit takar?
ihaveadream
Válasz caoladder kommentjére
2011. okt. 26. 17:07
Azt, hogy nincs hosszutávon 62,5%-os deal. Olyan van hogy promókból összejön úgymond ennyi RB, de az hogy egy terem 60-705-ot adjon minden hónapban vissza a feebol...
Galambos Tarzan
2011. okt. 26. 17:14
Azt, hogy nincs hosszutávon 62,5%-os deal. Olyan van hogy promókból összejön úgymond ennyi RB, de az hogy egy terem 60-705-ot adjon minden hónapban vissza a feebol...
RedKingsen ha top20ba bekerulsz egy nap a rakeracen, akkor kapsz egy max 2000$ -ig kijátszható non deposit bónuszt. Én már a második 500$ -os bónuszt pörgetem ki, plusz kijött az 500$ -os FD -m is. Persze ehhez teljesíteni kell. 7$ avg buyin mellett ha letolsz havi 1000+ SNG -t, úgy, hogy van nap, amikor lemegy mondjuk 70, akkor jó eséllyel megvan egy ilyen bónusz. Emellé még jön az affiliate oldal RB -je is. Ez így kb. 3,5 hónap alatt olyan 1800$ visszatérítésnek felel meg. 60 nap van ezeknek a kijátszására és még 5$ avg téten sem több, mint 40 nap alatt meg szokott lenni, jöv hónaptól viszont visszamegyek újra 7$ avgre, és nekiugrok egy 1K$ részletnek.
ihaveadream# kicsit hajaz az utóbbi hozzászólásod a legutóbbi KK easyfold című "nem tudsz SNGzni posztra", azt hiszem akkor is bebizonytottam az ellenkezőjét. Számolj, és tájékozódj, mielőtt lolozol.
Egyébként mindenkinél egyénfüggő, mindenkinek azt a legjobb ajánlat, amit tud teljesíteni, ezért én konkértan nem tudok ajánlani semmit, mert mindenkinek más a teljesítőképessége, és mindet ahhoz kell szabni.
ihaveadream
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. okt. 26. 17:26
RedKingsen ha top20ba bekerulsz egy nap a rakeracen, akkor kapsz egy max 2000$ -ig kijátszható non deposit bónuszt. Én már a második 500$ -os bónuszt pörgetem ki, plusz kijött az 500$ -os FD -m is. Persze ehhez teljesíteni kell. 7$ avg buyin mellett ha letolsz havi 1000+ SNG -t, úgy, hogy van nap, amikor lemegy mondjuk 70, akkor jó eséllyel megvan egy ilyen bónusz. Emellé még jön az affiliate oldal RB -je is. Ez így kb. 3,5 hónap alatt olyan 1800$ visszatérítésnek felel meg. 60 nap van ezeknek a kijátszására és még 5$ avg téten sem több, mint 40 nap alatt meg szokott lenni, jöv hónaptól viszont visszamegyek újra 7$ avgre, és nekiugrok egy 1K$ részletnek.
ihaveadream# kicsit hajaz az utóbbi hozzászólásod a legutóbbi KK easyfold című "nem tudsz SNGzni posztra", azt hiszem akkor is bebizonytottam az ellenkezőjét. Számolj, és tájékozódj, mielőtt lolozol.
Egyébként mindenkinél egyénfüggő, mindenkinek azt a legjobb ajánlat, amit tud teljesíteni, ezért én konkértan nem tudok ajánlani semmit, mert mindenkinek más a teljesítőképessége, és mindet ahhoz kell szabni.
Te olvasol is vagy csak rögtön ellenkezel? Ugyanezt írtam mint te lol.... Szted a 2000 vagy 1000 vagy 500 bónusz az nem promó szint? Az csak úgy jár? Frászt, játszani kell érte és megkapod a rake race promó keretén belül. Az 500 FD-t kár ide számolni. Az csak egyszer van/terem. Azért First Deposit a neve. Amit te írsz 1800$ visszatérítést, az nem straight rakeback (olyan ami nem függ más emberek teljesítményétől, csak a te SNG darabszámodtól/feedtől), hanem összevissza minden promóciós lehetőséget kihasználva jön ki ennyi.
Az a hatalmas különbség a promós % és a straight RB között, hogy az egyik minden körülmények között jár, míg a másikban csak akkor lehetsz biztos ha már vége van a promónak, mert nem tudhatod, hogy az utolsó 3 napon nem-e gyújtja be 4 játékos is a rakétáját és letol 200 SNG-t/nap, hogy a hónap végén a tervezett x. hely helyett az x-4-en zárj és ennek megfelelően a tervezett bevételed is csökkenjen. Arról nem is beszélve, hogy elég ha tönkre megy a géped, kórházba kerülsz vagy csak nem tudsz játszani egy napon és máris ugyancsak borul a terv. A straight RB-nél nincs ilyen.
Straight rb nincs 60-70%-os dealben, promókból viszont simán összejöhet, csak úgye az jóval esetlegesebb.
caoladder
2011. okt. 26. 17:46
up: közben folytatódik a lejtmenet, újabb 9bi-. haladunk ám! csak kár h lefelé!