És akkor jöhet is amásik vitainditó, hasonlóképp az elején, amikor még stat sincs:
Hero (AK - UTG) - Hand Import - - submitted 01-08-2011 - 13:09 pm - Poker Hand Replays
Az a baaaaj, hogy mindig túl gondolkozom: ha utg emelek én a feszület, és arra valakinek van pofája visszaemelni, akkorlegjobb esetben flip, de gyakran hátul vagyok. Amikor meg callt is kap, akkor meg már easy fold nálam az AKs.
Jöhet a leweakelés ;-)
Két ember ellen easyfold. A lényegen nem változtat, de én itt nagyobbat szoktam emelni.
Plusz egy kérdés, ebben a szituban mit csinálnátok, ha mögötted nem ai mennének, hanem 3betelnének mondjuk 250ig?(vak dob)
Pluszplusz egy kérdés: Ugyanez, de a vak callolja az mp 3betjét.
Két ember ellen easyfold. A lényegen nem változtat, de én itt nagyobbat szoktam emelni.
Plusz egy kérdés, ebben a szituban mit csinálnátok, ha mögötted nem ai mennének, hanem 3betelnének mondjuk 250ig?(vak dob)
Pluszplusz egy kérdés: Ugyanez, de a vak callolja az mp 3betjét.
Teljesen standard dobás,nem hiszem hogy ezzel vitát indítanál el.Bár EP itt én még limp raiselni is szoktam.
QQ, AK, korai vakszint, weaktight vs nit ...
És akkor jöhet is amásik vitainditó, hasonlóképp az elején, amikor még stat sincs:
Hero (AK - UTG) - Hand Import - - submitted 01-08-2011 - 13:09 pm - Poker Hand Replays
Az a baaaaj, hogy mindig túl gondolkozom: ha utg emelek én a feszület, és arra valakinek van pofája visszaemelni, akkorlegjobb esetben flip, de gyakran hátul vagyok. Amikor meg callt is kap, akkor meg már easy fold nálam az AKs.
Jöhet a leweakelés ;-)
ja bocs, úgy értettem, hogyha nincs mégegy call, csakén raise, majd kapok rá egy ollét. Akkor call? hány bbig? ha nincs különösebb stat...
Én eldobom, de pont az ilyen handeken látom hogy bármelyik fish bármivel bárhonnan bármit. Ha épp jobb lapja van akkor azért nyer, ha rosszabb, akkor meg azért ;-)
EV grafikonnak nincs sok értelme, pl beteszed QJs-del és AA megad jön a magic 10 8 9 flop és kitartasz (mai termés). EV stat semmit nem árul arról, hogy jó volt betenni QJ-val vagy sem, csak azt hogy most te mákoltál és EV felett futsz. Holott, ha ezt az első handben teszed 10/20-on akkor vastagon -$EV, bubble-ben meg rendszerint plusszos move.
EV graf csak siránkozásra jó, úgyis tudod mikor húztak túl, mikor volt rushod...
Roi-t kell nézni, és páran már megmondták hogy EV-vel nem lehet fizetni.
Elemezd a játékod, nézd vissza icm programmal és tudni fogod hogy éppen hogy futsz nem kell ehhez EV-graf
Hát apa erre nem tudok mit mondani, csak azt, hogy hihetetlen! Szép!
Azt, hogy a dolog jól működik az is bizonyítja, hogy hosszútávon a piros és zöld vonal többnyire összetart, a néhol nagy különbségek ellenére is.
Akit érdekel megnézheti a több mint 52.000 SNG-n alapuló saját grafikonomat:
weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament
Ez meg mi a f*sz? Az ellen 10+ asztalozó 11/9-et jatszó feszes reg. Én sem pusholtam túl lazán, előző handben kiejtetettem egy embert, azért lettem cl. Akkor meg mi a bréért callolt ez a megveszekedett? Vagy missclick? mondjátok, hogy missclick...