Póker Fórum Archívum > Sit&Go > S&G stratégia

TheManWithNoName
Válasz mcmester kommentjére
2010. máj. 30. 17:33

snggrinders

Csak sng videók vannak, azokból sok, minden tétről. Oktatók igazi sng grinderek, ebből élnek, jól játszanak, és érthetően magyaráznak (könnyű angollal).
Csak jót tudok mondani, ráadásul olcsó. 3hónapos próbát szerintem megéri (20$/hó utána meg 10$) Bőven megtérül.

tarisznya
Válasz TheManWithNoName kommentjére
2010. máj. 30. 18:17

koszonom a valaszodat,

az eltelt par napban dontottem ugy, hogy raallok a SNG-ra es az erdekelne, hogy mennyire nagy kulonbseg van a 9 fos 5.5-os vagy a 10 fos 3.4-es SNG-k kozott. Van-e ertelme igy is elofizetni? vagy ilyen kis szinten meg nincsenek meg azok a finomsagok, mint magasabb szinten.

Tarisznya

TheManWithNoName
Válasz tarisznya kommentjére
2010. máj. 30. 22:48

9fős 5,5$-os sng-ket ajánlom - gondolom PS. Nagy különbség nincs 3,4 és 5,5 között, nekem a 9fős sng-k valamiért jobban fekszenek, mint a 10fosok, talán a variancia is kisebb. Stratégia ugyanaz.
Ha 5,5-n tanulod meg az alapokat, könnyebb lesz feljebb lépni, rake is kisebb.
Előfizetni megéri, de ahhoz az kell, hogy akkor tényleg állj rá, mert az 1hónapos reget már megszüntették. Aztán 1-2 hónap múlva, magasabb szinten jöhetnek a "finomságok" amihez a SNG Wizardot ajánlom.

Videó 6,5$ turbo biztos van sok, 5,5$ talán csak 1-2, 11$-nek kell lennie. Lényeg ugyanaz, ha ezekből tanulsz, verni fogod a mezőnyt. Moshman könyv is jó.

tarisznya
Válasz TheManWithNoName kommentjére
2010. máj. 31. 12:57

koszonom szepen az instrukciokat.
kiprobalom, hogy miket tudnak :)

ahogy neztem a stastjaikat felettebb meggyozoek :)
marmint az oktatok statjai

Tarisznya

mavrin
Válasz tarisznya kommentjére
2010. jún. 30. 2:28

agressziv

HELLO szerintem sng titka az agreszió, az idözités,némi szerencs, kipróbáltam már vagy ezer fél stratégiát de egyiksem müködöt csak ez.
igaz én sng- ben heads up ot szertem a legjobban ésott ez beválik.
És a cashgame után ezel lehet a leggyorsabban megnövelni a bank rollunkat.

tylerhungary
Válasz mavrin kommentjére
2010. jún. 30. 10:06

HELLO szerintem sng titka az agreszió, az idözités,némi szerencs, kipróbáltam már vagy ezer fél stratégiát de egyiksem müködöt csak ez.
igaz én sng- ben heads up ot szertem a legjobban ésott ez beválik.
És a cashgame után ezel lehet a leggyorsabban megnövelni a bank rollunkat.

jah,plane nem art sng-seknek gyakorolgatni a Hu-kat,mert nem elég aggro-n és jól játszva rengeteg profittol el lehet esni

Valentin657
Válasz zoltanh kommentjére
2010. júl. 20. 16:10

Érdekes gondolatok

tonymontana19
Válasz Valentin657 kommentjére
2010. júl. 27. 21:48

SNG grinderektől kérdezem hogy akik csak SitandGo-t játszanak, hogy mennyi SNG-t szoktak lejátszani egy nap alatt? Mennyi számít kevésnek/soknak?

amúgy 6fős S&G-t játszok.

tonymontana19
Válasz tonymontana19 kommentjére
2010. júl. 27. 22:12

Hahó? Senki nem válaszol ???:)

rezsjak
Válasz tonymontana19 kommentjére
2010. júl. 28. 0:12

Hello!

Valaki tud ajánlani jó SnG-s könyvet?(Moshman-on kívül mert az sajna csak angolul találtam :( ).Az alapokat vágom, hogy elején feszesek vagyunk azt egyre agróbbak, csak jó lenne a kis finomságokat is átnézni, mint például az emelések mérete stb....
Előre is köszönök minden választ.

Élő ügyfélszolgálat