Collin Moshman: Sit'n go strategy valahogy így hívják. SnG-sek szerint kötelező darab.
Colinon túl
Sziasztok!
Collin Moshman Sit & go strategy című könyve megvolt. A további fejlődéshez szeretnék tippeket kérni. Milyen könyveket érdemes még elolvasni? Az oktatóoldalak közül melyiket ajánljátok?
Üdv: dckhntr
Collin Moshman: Sit'n go strategy valahogy így hívják. SnG-sek szerint kötelező darab.
Ja és esetleg valami más könyv? Phil Gordon Kék,Zöld könyve megvan azok elég hasznosak.
sng turbo 6max
Sziasztok!
Most írok először ebbe a fórumba, csak egy pár kérdésem lenne tényleg jó sng-sektől de bármilyen véleményt elolvasok...
Amit tolok az a 10+1 es 6max normal sng kb 600 at játszottam le eddig átlag 12 százalékos roival 4 asztalon mostanában 9 asztalon de ez lényegtelen mert most jelenleg nem jó a gépem tehát maradjunk a 4 asztalnál...
A kérdésem a következő lenne szeretnék majd nyílván több asztalon játszani, de ugye a kérdés:) MI AZ ALAPVETŐ STRATÉGIAI KÜLÖNBSÉG A NORMAL ÉS A TURBO KÖZÖTT...
Mi történik akkor ha a normal stratégiámat használom turbóhoz ami véleményem szerint nem jó turbóhoz mert túl feszes...
Segítsetek már ha tudtok esetleg valami link ami leírja a lényeget a különbséget!!!
köszönöm előre is üdv.:kispee
sng turbo 6max
Ja bocs a lényeg hogy nem tok angolul tehát a mooshman az nem segítség!!
Sziasztok!
PS-en 3.40$ egyasztalos turbó Sit&Go-kat kezdtem játszani.Stratégiát keresek hozzá amivel a legjobb órabért érhetem el. DC-s vagy más videókat tudnátok mondani ami segítene nekem?
Köszi szépen.
Sziasztok!
Most írok először ebbe a fórumba, csak egy pár kérdésem lenne tényleg jó sng-sektől de bármilyen véleményt elolvasok...
Amit tolok az a 10+1 es 6max normal sng kb 600 at játszottam le eddig átlag 12 százalékos roival 4 asztalon mostanában 9 asztalon de ez lényegtelen mert most jelenleg nem jó a gépem tehát maradjunk a 4 asztalnál...
A kérdésem a következő lenne szeretnék majd nyílván több asztalon játszani, de ugye a kérdés:) MI AZ ALAPVETŐ STRATÉGIAI KÜLÖNBSÉG A NORMAL ÉS A TURBO KÖZÖTT...
Mi történik akkor ha a normal stratégiámat használom turbóhoz ami véleményem szerint nem jó turbóhoz mert túl feszes...
Segítsetek már ha tudtok esetleg valami link ami leírja a lényeget a különbséget!!!
véleményem szerint amíg az normálon az elején el is tudod kerülni a kétes szituációkat,addig turbon meg kötelezően fel kell vállalni őket mert egyszerüen fel fognak falni a vakok,ergo nagyobb lesz a variancia...de ugye mivel turbo ezért többet is le tudsz belöle tolni adott idö alatt...
valamit valamiért...
(én egyébként mindig jobban szerettem a normál idejűt)
hy
Sziasztok!