Póker Fórum Archívum > Sit&Go > S&G stratégia

izé
Válasz rezsjak kommentjére
2010. szept. 28. 17:39

Collin Moshman: Sit'n go strategy valahogy így hívják. SnG-sek szerint kötelező darab.

szabgabor
Válasz dckhntr kommentjére
2010. szept. 30. 16:21

Colinon túl

Sziasztok!

Collin Moshman Sit & go strategy című könyve megvolt. A további fejlődéshez szeretnék tippeket kérni. Milyen könyveket érdemes még elolvasni? Az oktatóoldalak közül melyiket ajánljátok?

Üdv: dckhntr

Sit'n'go Grinders : jók az oktató videóik és minden típusra találsz. Az ára sem vészes. Érdemes úgy nyomni, hogy egy egy helyzetben pause-olod a lejátszást és átgondolod te mit tennél, majd megnézed mit tett a pro.

rezsjak
Válasz izé kommentjére
2010. szept. 30. 19:32

Collin Moshman: Sit'n go strategy valahogy így hívják. SnG-sek szerint kötelező darab.

Ja ezt ismerem csak sajna angolul találtam csak meg, és nem biztos, hogy megértek minden apró lényeget, ami adott esetben fontos lenne (mert azért pókeres könyvekbe van ilyenből bőven), de azért köszi szépen.

rezsjak
Válasz rezsjak kommentjére
2010. szept. 30. 19:34

Ja és esetleg valami más könyv? Phil Gordon Kék,Zöld könyve megvan azok elég hasznosak.

kispee
Válasz kisrapi kommentjére
2010. okt. 3. 21:40

sng turbo 6max

Sziasztok!
Most írok először ebbe a fórumba, csak egy pár kérdésem lenne tényleg jó sng-sektől de bármilyen véleményt elolvasok...
Amit tolok az a 10+1 es 6max normal sng kb 600 at játszottam le eddig átlag 12 százalékos roival 4 asztalon mostanában 9 asztalon de ez lényegtelen mert most jelenleg nem jó a gépem tehát maradjunk a 4 asztalnál...
A kérdésem a következő lenne szeretnék majd nyílván több asztalon játszani, de ugye a kérdés:) MI AZ ALAPVETŐ STRATÉGIAI KÜLÖNBSÉG A NORMAL ÉS A TURBO KÖZÖTT...
Mi történik akkor ha a normal stratégiámat használom turbóhoz ami véleményem szerint nem jó turbóhoz mert túl feszes...
Segítsetek már ha tudtok esetleg valami link ami leírja a lényeget a különbséget!!!
köszönöm előre is üdv.:kispee

kispee
Válasz kispee kommentjére
2010. okt. 3. 21:42

sng turbo 6max

Ja bocs a lényeg hogy nem tok angolul tehát a mooshman az nem segítség!!

janoska_A
2010. okt. 3. 22:55

Sziasztok!
PS-en 3.40$ egyasztalos turbó Sit&Go-kat kezdtem játszani.Stratégiát keresek hozzá amivel a legjobb órabért érhetem el. DC-s vagy más videókat tudnátok mondani ami segítene nekem?
Köszi szépen.

szabgabor
2010. okt. 4. 12:42

Sziasztok!
Most írok először ebbe a fórumba, csak egy pár kérdésem lenne tényleg jó sng-sektől de bármilyen véleményt elolvasok...
Amit tolok az a 10+1 es 6max normal sng kb 600 at játszottam le eddig átlag 12 százalékos roival 4 asztalon mostanában 9 asztalon de ez lényegtelen mert most jelenleg nem jó a gépem tehát maradjunk a 4 asztalnál...
A kérdésem a következő lenne szeretnék majd nyílván több asztalon játszani, de ugye a kérdés:) MI AZ ALAPVETŐ STRATÉGIAI KÜLÖNBSÉG A NORMAL ÉS A TURBO KÖZÖTT...
Mi történik akkor ha a normal stratégiámat használom turbóhoz ami véleményem szerint nem jó turbóhoz mert túl feszes...
Segítsetek már ha tudtok esetleg valami link ami leírja a lényeget a különbséget!!!

Stratégiában nincs nagy különbség, hiszen az ICM határoz meg mindent és ugyanúgy +EV-s döntéseket kell hozni. De félretéve a közhelyeket, a gyors vaknövekedés miatt [mondjuk 20$ BB-t fizetsz és mire körbeér a fullring már 100-at fizetsz] gyakrabban fog előfordulni, hogy beesel 10BB alá. Sokkal jobban kell figyelned a vakok növekedését, mert nem engedheted magad kiheréltetni.
Ha úgy érzed, hogy a játékod a turbóhoz túl feszes, akkor már a normálhoz is az...
A turbó csak annyiban más, hogy hamarabb rákényszerít a nyitásra és az agresszióra és ebből adódóan nagyobbak lesznek a kilengések, de ha képes vagy higgadt döntéshozatalra és nem stresszel a nyomás, akkor nem fogod negatívan megélni a váltást.

tylerhungary
Válasz szabgabor kommentjére
2010. okt. 4. 13:50

véleményem szerint amíg az normálon az elején el is tudod kerülni a kétes szituációkat,addig turbon meg kötelezően fel kell vállalni őket mert egyszerüen fel fognak falni a vakok,ergo nagyobb lesz a variancia...de ugye mivel turbo ezért többet is le tudsz belöle tolni adott idö alatt...
valamit valamiért...

(én egyébként mindig jobban szerettem a normál idejűt)

mikee1978
2010. okt. 4. 22:30

hy

Sziasztok!

Amit én olvastam:
Inkább legyen +$EV mint sima +EV-d!Lehet +EV-s vagy és közben nem leszel pluszos,mert nem +$EV van!
Az icm gyakorlásával és számolásokkal Jobb döntést tudsz hozni.Ellenfél ismerete fontos,pl:nagyon nagy segítség ha tudod az ellenfél megadó skáláját a resteal skáláját.
Ha pl vak vagy és elötted emelnek vagy pusholnak,tudnod kell az ellen.skáláját.Mível adja meg a mi allin-ket pl:25% lap tartományal emel,de csak,ennek a laptartománynak a 10%val adja meg a mi allin-ket.
Legyél feszes és sokat lopj!
Ha ismered az ellen megadó skáláját,akkor ki lehet számolni fejben is(sok gyakorlás),hogy pluszos a lopáspod,allined vagy nem.A sng grinderek a másodperc töredéke alatt "érzi" meg,ezt.
A kevesebb játék ember és a gyorsabb vak emelés miatt,az induló skáládat meg kell változtatni,agró a game egy 6 max turbó sng-nél!
Lazábban pusholj és ennél is feszesebben adj meg allint,főleg egy nagy zsetonos ellen!
Hirtelen,ennyi!

Élő ügyfélszolgálat