Póker Fórum Archívum > Sit&Go > S&G stratégia

Dani1717
Válasz tonymontana19 kommentjére
2010. júl. 28. 11:53

SNG grinderektől kérdezem hogy akik csak SitandGo-t játszanak, hogy mennyi SNG-t szoktak lejátszani egy nap alatt? Mennyi számít kevésnek/soknak?

amúgy 6fős S&G-t játszok.

Én is azt játszom, 5 dolláros 6max sng-n 2 asztalon heti 11 óra játékkal éred el a silver star státuszt ami 3 játékot jelent óránként és heti 33at. Ami havi 132 játék:) Ez nagyon kevés:) Én heti 70-80at szoktam de nem igazán töröm magam főleg most a nyáron. Ismerek olyat aki 100 fölött van jóval az se elérhetetlen.

dckhntr
Válasz Dani1717 kommentjére
2010. aug. 13. 8:55

élet Collin Moshman könyve után

Sziasztok!

Collin Moshman Sit & go strategy című könyve megvolt. A további fejlődéshez szeretnék tippeket kérni. Milyen könyveket érdemes még elolvasni? Az oktatóoldalak közül melyiket ajánljátok?

Üdv: dckhntr

Jonas 77
Válasz tonymontana19 kommentjére
2010. aug. 13. 10:45

SNG grinderektől kérdezem hogy akik csak SitandGo-t játszanak, hogy mennyi SNG-t szoktak lejátszani egy nap alatt? Mennyi számít kevésnek/soknak?

amúgy 6fős S&G-t játszok.

6 fős sng-ből letoltam vagy 2000-et. Én turbókat játszottam, 4 asztalon.
Napi 8-12 ment le, ez 1,5-2 óra naponta. És ez egyáltalán nem sok, csak én 4 asztal felett nem éreztem magam nyeregben. Vannak akik 16-32 asztalon tolják ezeket.

Szefi
Válasz Dani1717 kommentjére
2010. aug. 15. 17:11

Szaisztok!

A kérdésem az lenne: hogyan kell játszani egy 6max SNG korai szakaszában egy Ultra Big Stack ellen, aki LAG játékot nyomat? azon kivül, hogy jegyzetelem mit csinál?

Nos lényegében az ultra Deep alatt azt értem, hogy egyszerre, vagy pár osztás eltéréssel, általában valamilyen hibás játék révén kiejt 2 embert.

Így már csak 4 fő maradt, de a korai feszes játék így nem játszható, mert a vakok lényegesen korábban jönnek.

Ez a problem...

rezsjak
Válasz dckhntr kommentjére
2010. aug. 17. 21:10

Sziasztok!

Collin Moshman Sit & go strategy című könyve megvolt. A további fejlődéshez szeretnék tippeket kérni. Milyen könyveket érdemes még elolvasni? Az oktatóoldalak közül melyiket ajánljátok?

Üdv: dckhntr

Magyarul volt meg neked?

szigma
Válasz rezsjak kommentjére
2010. aug. 25. 13:48

Sziasztok!

Push or Fold táblázat linket tud valaki mondani?

HU-ra már találtam itt az oldalon.

Orang3J3ws99
Válasz szigma kommentjére
2010. aug. 25. 13:51

Cső!

HU-ra hol találtad? (nem akarnám végignézni az összes topicot)

Thx,
O.

Bajkevero
Válasz Szefi kommentjére
2010. aug. 25. 14:04

Szaisztok!

A kérdésem az lenne: hogyan kell játszani egy 6max SNG korai szakaszában egy Ultra Big Stack ellen, aki LAG játékot nyomat? azon kivül, hogy jegyzetelem mit csinál?

Nos lényegében az ultra Deep alatt azt értem, hogy egyszerre, vagy pár osztás eltéréssel, általában valamilyen hibás játék révén kiejt 2 embert.

Így már csak 4 fő maradt, de a korai feszes játék így nem játszható, mert a vakok lényegesen korábban jönnek.

Ez a problem...

Ez attol is fugg, hogy milyen a masik 2 megmaradt jatekos, illetve hozzad kepest hol ul a LAG LuckyFish.
Meg a LAG tenyleg aggressziv volt, vagy pf passziv megado, es flopon talalt valamit 2x?

Ha feszesek es jobbodon ul a LAG, akkor amikor veletlenul a LAG nem szallt jatekban, akkor lopsz (kozepes vakoknal pl Starson, FTP-n 50/100-as szinten).
Ha a LAG kozvetlenul a balodon ul, akkor en value lapokkal jatszanek, a tobbit nem eroltetnem.

nutfile
Válasz rezsjak kommentjére
2010. szept. 2. 14:11

Magyarul volt meg neked?

tudtommal nem jelent meg magyarul.

rezsjak
Válasz nutfile kommentjére
2010. szept. 28. 17:37

Köszi, valaki nem tud sng-s könyvet?

Élő ügyfélszolgálat