Sziasztok!
Itt eredetileg az ICM hatás mértékéről kéredeztem volna egy példán keresztül de utólag rájöttem hogy alapjaiban rontottam el a számításaimat,ezért inkább javítom és csak annyit kérdeznék hogy létezik-e ingyenes ICM kalkulátor?
Bocs hogy ez így OFF lett...
A SNG Wizard-ot letöltöttem,30 napos próba verzió,nagyon tetszik de gondolom ingyenesben nincs hasonló minőségű progi.
Amiket weboldalakon lehet használni azoknál csak a stack-méretek alapján tudom kiszámolni hogy épp kinek mennyi az equity-je,hand-elemzésre nem használható ezért keresek valami hasonlót mint a SNG Wizard.
hy all!
Szeretném ha le írnátok,hogy ki milyen statokat tesz ki a HUD-ba sng közbe!
Egy sng pro milyen adatokat tesz ki?
Nekem:
VPIP
PFR
3bet
Cbet
Steal total
Sb call
Bb call
fold to resteal
Valaki használja ezeket a statokat:
Fold vs steal
call vs steal
3bet vs steal
Ezek azért érdekesek,mert van külön sb-bb fold/call/3bet vs steal.
Gondolom ezek sb és bb átlagainak számát mutatják!
gl
mikee
Sziasztok, lenne egy kérdésem:
Alul a statisztikám a helyezéseimről, segitsetek értelmezni.
Eddig 20%os roim van, tehát nem tudom hogy "hiba"-e, de bármely nyerő reg helyezéseinek eloszlása finoman szólva nem ilyen.
Colin könyvet olvastam és betartom, még soha nem estem ki elsőnek ;-)
De viszont a középső lopkodós szakaszban, 5-6 főnél igen gyakran kiesek, mivel a kezdeti feszesség miatt kevés zsetonom van, és igy szinte mindig nagyobb stack ellen megyek, illetve hogy SBről betolom kb mindennel.
Ha viszont bejön, akkor tuti első leszek.
Berögződött MTT aggyal én az első helyre megyek, meg is látszik hogy kevesebb a 3., mint a 4. hely, ez biztos gond, dehát az 1. hely sokkal többet fizet...
PS 3.4d, 9fős turbo, 100 játék.
Szóval "mit rontok el?"
Sziasztok, lenne egy kérdésem:
Alul a statisztikám a helyezéseimről, segitsetek értelmezni.
Eddig 20%os roim van, tehát nem tudom hogy "hiba"-e, de bármely nyerő reg helyezéseinek eloszlása finoman szólva nem ilyen.
Colin könyvet olvastam és betartom, még soha nem estem ki elsőnek ;-)
De viszont a középső lopkodós szakaszban, 5-6 főnél igen gyakran kiesek, mivel a kezdeti feszesség miatt kevés zsetonom van, és igy szinte mindig nagyobb stack ellen megyek, illetve hogy SBről betolom kb mindennel.
Ha viszont bejön, akkor tuti első leszek.
Berögződött MTT aggyal én az első helyre megyek, meg is látszik hogy kevesebb a 3., mint a 4. hely, ez biztos gond, dehát az 1. hely sokkal többet fizet...
PS 3.4d, 9fős turbo, 100 játék.
Szóval "mit rontok el?"
Csak hogy milyen kicsi a minta:
Triccianus: ment PM
Sziasztok!
Itt eredetileg az ICM hatás mértékéről kéredeztem volna egy példán keresztül de utólag rájöttem hogy alapjaiban rontottam el a számításaimat,ezért inkább javítom és csak annyit kérdeznék hogy létezik-e ingyenes ICM kalkulátor?
Bocs hogy ez így OFF lett...
A SNG Wizard-ot letöltöttem,30 napos próba verzió,nagyon tetszik de gondolom ingyenesben nincs hasonló minőségű progi.
Amiket weboldalakon lehet használni azoknál csak a stack-méretek alapján tudom kiszámolni hogy épp kinek mennyi az equity-je,hand-elemzésre nem használható ezért keresek valami hasonlót mint a SNG Wizard.
Na, itt mi a teendő?
Egyrészt a sok kieső miatt becsoroghatok a pénzbe, másrészt nem rossz lap, ha nyerek, CLként valszeg behúzom az egészet...
PokerStars No-Limit Hold'em, 1.75 Tournament, 300/600 Blinds 50 Ante (6 handed) - Poker-Stars Replayer from Poker Hands Replayer
Button (t2921)
SB (t867)
Hero (BB) (t2027)
UTG (t2920)
MP (t3135)
CO (t1630)
Hero's M: 1.69
Preflop: Hero is BB with 8, 8
UTG bets t2870 (All-In), MP calls t2870, 2 folds, SB calls t517 (All-In)
Total pot: t7457
Na, itt mi a teendő?
Egyrészt a sok kieső miatt becsoroghatok a pénzbe, másrészt nem rossz lap, ha nyerek, CLként valszeg behúzom az egészet...
PokerStars No-Limit Hold'em, 1.75 Tournament, 300/600 Blinds 50 Ante (6 handed) - Poker-Stars Replayer from Poker Hands Replayer
Button (t2921)
SB (t867)
Hero (BB) (t2027)
UTG (t2920)
MP (t3135)
CO (t1630)
UTG bets t2870 (All-In), MP calls t2870, 2 folds, SB calls t517 (All-In)
kicsit rövid lett bocs, de tényleg semmi értelme tartani nem valószínű h nálad van a legerősebb kéz ha igen akkor is kicsi az esély h kitartson, hadd ejtsék ki egymást
A poén az volt benne hogy oktattam valakit, mondván sima dobó, majd mások kiesnek.
Bár nagyon elgondolkodtam, mivel egy feszes range ellen is kb 20%unk van, mint a potodds, ez meg ugye a szett esélye, és akkor oriás chipleaddel simán be lehet húzni az egészet, én meg ugye első helyre megyek ;-)
Erre:
saw flop | saw showdown
Button (t2921)
SB (t867)
Hero (BB) (t2027)
UTG (t2920)
MP (t3135)
CO (t1630)
UTG bets t2870 (All-In), MP calls t2870, 2 folds, SB calls t517 (All-In), 1 fold
Flop: (t7457) 2, 8, 4 (3 players, 2 all-in)
Turn: (t7457) 8 (3 players, 2 all-in)
River: (t7457) 3 (3 players, 2 all-in)
Results:
SB had A, J (one pair, eights).
UTG had K, K (two pair, Kings and eights).
MP had A, Q (one pair, eights).
Outcome: UTG won t7457