150-es nagyvaknál 5000-res stack-kel valóban széles a push range-ünk egy 2.5k-s BB ellen? miért kellene tágan betenni? h nyerjünk 225-öt, kockára téve fél stack-et és a zsetonbéli előnyt, itm előtt mikor van egy shorti is? csak kérdezem, nem az én világom egyébként
Sziasztok.
Szeretném kipróbálni magam a Sit&go világában,1,5$- 3,5$ 6max normál a Sit&go ban gondolkozom a ps en. Az lenne a kérdésem hogy egy átlagos szintű játékos ezen a téten kb hány % itm el kalkulálhat? Hozható e hosszú távon 20-20% ban 1-2 hely? Mekkora bankroll lenne ajánlatos? Havi szinten kb 1000db a Sit&go ban gondolkozom. Segítségeteket előre is köszönöm.
Gl mindenkinek.
Sziasztok!
Kb. egy hónapja merültem el az SNG-k világában, azon belül is jelenleg FR turbo SNG-t játszok a PS-en, 3.5$-os téten.
Eddig passzív voltam a fórumon, de ezen szeretnék változtatni, ebben a topikban találtam már sok hasznos dolgot.
Munka mellett játszom. Az e havi célom 400 játék lejátszása volt, de mivel beleesett egy egy hetes nyaralás, amivel először nem számoltam, így ebben a hónapban sikerült 300 játékot lejátszani, sajnos mínuszos eredménnyel.
Ha akartam volna, így is meg tudtam volna csinálni a tervezett mennyiséget, de rájöttem nincs értelme, sokkal fontosabb TANULNI. Így a következő hónapra kb. 200 versenyt tervezek 6 asztalon lejátszani és kb. ugyanennyi időt szánok játékom elemzésére, fejlődésre is.
Kis bemutatkozásom után pedig rögtön az első kérdéses hand:
Vakok: 100/200
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$3.16+$0.34
Stacks:
UTG Ludwigger (1,690)
CO Mattoc (3,360)
BTN geebacsi (1,805)
SB plater 5 (3,180)
BB sr. kamino (3,465)
Blinds: 100/200
Pre-Flop: (300, 5 players) geebacsi is BTN :4d: :4h:
?????
Helyes itt a push? 10BB alatt én itt már párral, és boardway lapokkal beteszem általában. Jó ez így?
6max SNG-re vonatkozóan érdekelne, hogy ti milyen range-l pusholtok és calloltok a következő szituációban?
2 hely fizet, 3handed járunk, vakok 75/150
BTN: shortstack 1500 chips FOLD!
SB: 5000 chips
BB: 2500 chips
Ha SB vagyunk mivel pusholunk, ez gondolom jó széles range:
Ha BB vagyunk mivel adjuk a pusht regular ellen?
Sziasztok!
Kb. egy hónapja merültem el az SNG-k világában, azon belül is jelenleg FR turbo SNG-t játszok a PS-en, 3.5$-os téten.
Eddig passzív voltam a fórumon, de ezen szeretnék változtatni, ebben a topikban találtam már sok hasznos dolgot.
Munka mellett játszom. Az e havi célom 400 játék lejátszása volt, de mivel beleesett egy egy hetes nyaralás, amivel először nem számoltam, így ebben a hónapban sikerült 300 játékot lejátszani, sajnos mínuszos eredménnyel.
Ha akartam volna, így is meg tudtam volna csinálni a tervezett mennyiséget, de rájöttem nincs értelme, sokkal fontosabb TANULNI. Így a következő hónapra kb. 200 versenyt tervezek 6 asztalon lejátszani és kb. ugyanennyi időt szánok játékom elemzésére, fejlődésre is.
PokerStars
5 Players
$3.16+$0.34
Stacks:
UTG Ludwigger (1,690)
CO Mattoc (3,360)
BTN geebacsi (1,805)
SB plater 5 (3,180)
BB sr. kamino (3,465)
?????
Helyes itt a push? 10BB alatt én itt már párral, és boardway lapokkal beteszem általában. Jó ez így?
150-es nagyvaknál 5000-res stack-kel valóban széles a push range-ünk egy 2.5k-s BB ellen? miért kellene tágan betenni? h nyerjünk 225-öt, kockára téve fél stack-et és a zsetonbéli előnyt, itm előtt mikor van egy shorti is? csak kérdezem, nem az én világom egyébként
Sziasztok!
PokerStars
5 Players
$3.16+$0.34
Stacks:
UTG Ludwigger (1,690)
CO Mattoc (3,360)
BTN geebacsi (1,805)
SB plater 5 (3,180)
BB sr. kamino (3,465)
?????
Váá, de gyorsan válaszoltatok, köszi. :)
Köszi a megerősítést, kitartottam AK ellen, és behúztam a potot.
Itt van még egy rejtvény:
PokerStars
6 Players
$3.16+$0.34
Stacks:
UTG madjie (1,315)
UTG+1 buut22 (2,155)
CO bre-nat (3,045)
BTN Laiku (3,305)
SB AlwayS--RaGz (1,920)
BB geebacsi (1,760)
Blinds: 100/200 Ante 25
Pre-Flop: (450, 6 players) geebacsi is BB :5d: :5c:
madjie goes all-in 1,290, 4 folds, ?????
UTG 9 hand alapján 36/36-ot játszik.
Mi a helyes lépés? Érdemes ilyenkor call-olni?
Váá, de gyorsan válaszoltatok, köszi. :)
Köszi a megerősítést, kitartottam AK ellen, és behúztam a potot.
Itt van még egy rejtvény:
PokerStars
6 Players
$3.16+$0.34
Stacks:
UTG madjie (1,315)
UTG+1 buut22 (2,155)
CO bre-nat (3,045)
BTN Laiku (3,305)
SB AlwayS--RaGz (1,920)
BB geebacsi (1,760)
Blinds: 100/200 Ante 25
Pre-Flop: (450, 6 players) geebacsi is BB :5d: :5c:
madjie goes all-in 1,290, 4 folds, ?????
UTG 9 hand alapján 36/36-ot játszik.
Mi a helyes lépés? Érdemes ilyenkor call-olni?
biztos, hogy eldobnám. inkább rátolom 2szer a vakokra az all int mint ezt megadom. 2-3 jó lopással ugyanannyi stcket szerzel mint ha ezt most megnyered és ott nem neked kell meghoznod azt a döntést, hogy vajon callolj e v sem és könnyen lehet h hátul is vagy.
bár itt sokan tolnak utgből ai-t szélesen mert fél attól h átmegy rajta a vak és hisz abban is h utg emelést óvatosabban kezelnek. ráadásul van elég fe-d a többieken szóval ez kihagyható call szerintem. + most ment át rajtad a vak és pozícióid is lesznek a köv körökben, én kihasználnám inkább ezen lehetőségeket.