1. hand:
Én is kb. így játszottam volna a helyedben. Az ellenfél szempontjából a flop megadás még megbocsátható, de amit a turnon művelt az botrányos és az RNG meg is jutalmazta a mutatványért. A river value betje pedig ült.
2. hand:
Én floppon kevesebbet hívtam volna, mondjuk 300-at.
3. hand (az utólagosan beszúrt jó):
Ugyanígy toltam volna. Bad beat. Ez van.
4. hand:
Szerintem ebben a szituban normális statokkal rendelkező, vagy ismeretlen ellenféllel szemben ez így jó. Aggro-ra vagy calling station-re rátoltam volna.
Egyetértek danifu-val, sokat akarsz poszt flop játszani. Ez ilyen CG-s berögződésnek tűnik. Bár én sosem CG-ztem, csak szoktam néhány cimborámmal élőben játszani, akik ugyanígy "kedvelik" a poszt flop kellemetlen szitukat. Én igyekszem kerülni, mert nem én vagyok a Gus Hansen.
lehet hogy túl sok handet túlgondolkozok és egyszerübb lenne egy tök egyenes játék mert elég sok az eltévedt ember és valahol "sok lúd disznót győz"
elég sok HU-t is bukok mostanában ami ugye rendkívül sokat számít,mostmár ráállok azok komolyabb elemzésére is...
tegnap éjjel felébredtem arra hogy kattog a konvektor és nem tudtam visszaaludni úgyhogy gondoltam újrarakom a gépet,már fent van a camtasia studio és a holdem manager is úgyhogy tényleg igyekszek majd rögzíteni egy sessiont,sztem 8-10 asztalos lesz
reggel még nyomtam egy sessiont ps-en,az ellenfeleknek komoly lapértékelési problémái voltak,olyan 4-5bi-t hoztam,érdekes hogy volt egy reg akit este is láttam,vmi "Belostan" 9k játék alatt 3k profitja van de sztem vmi 180 fösöket tolhatott elötte mert 4 dollárnál kimagasló a roi-ja,10nél meg borzasztó...
reggel 6 felé meg megnéztem dvd-n a budapest retro-t,érdekes feeling volt utána az erkélyen cigizve úgy hogy 2010ben ébredezik a város...
ma még nem tudom akarok-e játszani,egyelőre olyan vagyok mint a mosott szar,de a motiváció megvan:)
Szerintem ha 8-10 asztalos sessiönt felveszel, akkor az nagyon nehezen lesz követhető:(
Szerintem ha 8-10 asztalos sessiönt felveszel, akkor az nagyon nehezen lesz követhető:(
toltam egy 12 asztalos sessiont...
felcsillant a remény hogy hozok egy kis pluszt,de 1db HU-t tudtam nyerni,igy kb 1,5 buyint nyertem vegül...
1,ilyenen múlt 2bi plusz,flopon eléggé face up h jó lapom van de nem akartam egy 3ik színt látni:
[pokerhandreplays]2555417[/pokerhandreplays]
2,BvB egészítéseket nem tudok komolyan venni,lehet ez is nagy LEAK?
Q7o nash szerint 10bb push,de most meg vagyok keveredve hogy kinek a stackjét kell nézni...
[pokerhandreplays]2555418[/pokerhandreplays]
ezt nem is tudom,azt gondoltam h jó lappal pusholna...igy nem tettem a kezébe lófaszt se
[pokerhandreplays]2555421[/pokerhandreplays]
3,passz
[pokerhandreplays]2555422[/pokerhandreplays]
4,std steal
[pokerhandreplays]2555424[/pokerhandreplays]
5,ekkora stackböl nem szívesen izolálnék,viszont ezen a flopon muszaj tolni any 7X alt lecallolnak(kár h X=2:) )
[pokerhandreplays]2555425[/pokerhandreplays]
1. hand:
Pre flop push.
2. hand:
Nem pusholnék.
3. hand:
Itt sem pusholnék.
4. hand:
Ez így rendben van. Bad beat.
5. hand:
NH.
6. hand:
Én eldobtam volna. Elsőre bennem is megfordult a call, de gyorsan lebeszéltem magam: Nem adunk szabad lapot. A call után a floppon a mozgástered nulla (kivéve a mesés flop setet). Ha magas lap jön, akkor a multiway potban valakit eltalál. Ebben a konkrét esetben, ha valaki alacsony párral nézegelődik, akkor ez a flop könnyen jó neki. Pár plusz flush-, vagy sorhúzó esetén csillió outja van. Én nem keverednék ebbe bele ha nem muszáj.
Hy all!
12 asztal az nem semmi J,de vajon rontja ez a Roi-dat?A rake miatt nyomod ennyi asztalon?
1,Szerintem én is így játszanám le.Prf push is jó,csak még kevés a vak,hogy egy min rais-re rátoljuk.
2,Én, nem mertem volna pusholni!A kevesebb zsetonnalrendelkező játékost nagyobb nyomás alá tudjuk tenni,mint a CL-t!
2,a:Itt sem mertem volna pusholni.
3,Nem tolnám be flopon.Mi adja meg?Itt flopon 54%od van,de ha már all in lesz mindenkép, akkor nyugodtan lehet turn all in-t mondani,mert a színhúzó kevesebbszer fogja ezt megadni a turn-on ahol már 72%-od van.Ha színed lenne ,így játszanád?Szerintem inkább csalogatnád az ellent és nem tolnád be.
4,NH
5,Sajnos,itt én is rátolom!
GL
mikee
jah 1-esnél az a baj hogy még túl nagy stack van elöttünk es sztem 10%-ban adja a pust,talán a raisem lehetett volna nagyobb..
amikor rajuk toltam a stackem az azért volt mert ha az ö fejükkel gondolkozok akkor minden értelmes lappal nyomás alatt kellene hogy tartsanak engem,de úgy látszik nagy divat a check-ai call... lehet BvB ezt továbbiakban nem eröltetem,bár azon a véleményen vagyok h minden szitut meg kell ragadni hogy minél több zsetonunk legyen...természetesen ha egy kicsit is okosak lennének akkor jó lapokkal egészítenek majd callolnak,mert tudják hogy egészítéssel ai-t indukálnak...de ez az ő fejükben meg se fordult... (szoktam ezt reg-ek ellen alkalmazni,de akkor meg van hogy nem tolják rám és ott leszek egy totál kétes floppal...)
JK-t mar ezen a flopon és is mögécheckelném,majd minden nem szín turnon betolnám...vszinu az lenne a legideálisabb játék...
88-at nem tudom eldönteni még mindig hogy mi lenne a leghelyesebb...
tegnap már tesztelgettem a camtasia 7-et,de már 2 asztal mellett a pakli lapjai akadozva jelentek meg,plusz amikor elmentettem az a fél percet avi-ba hogy megnézzem milyen a minöség,megnézésnél ilyen kékes-zöldes csíkok jelentek meg,de majd probálom orvosolni vhogy a problémát...
azért játszok ennyi asztalon mert úgy érzem ennyi bőven követhető számomra,plusz egyes kiesések nincsenek kihatással mert pörög tovább a játék..
megnéztem holdem managerrel az utolsó 300 játékom,EV szerint összesen -1% a roi-m és -20$,de valósan -3% és -60 ami nem tűnik vészesnek...bár nem tudom hogyan számolja pontosan az EV-t a hm...
pláne azért nem tudom mennyire valós mert pl amit itt az 1 handben van az AA vs J9 vagy mi hogy a játéka preflop szar,de nyilván flopon meg már ő van elönyben,és amikor itt beteszem az nyilván -EV,de maga a jatekom meg valószinüleg jó...
csináltam most délután egy újabb próbavideót,6 asztalon 40 perc lett és minőségre jónak tünik,bár 380mb lett,nem tudom h ennyit letöltenétek-e
másik hogy hiába állítottam leghangosabbra a hangfelvételt,nem lehet hallani semmit,plusz még utána kell járnom h az egér körül ilyen sárgás kört hogyan lehet varázsolni,mert ha avi-ba mentem akkor nem látszódik jól az egér...
helló
Ha számodra nem akadály ennyi asztal egyszere,akkor hajrá:)
1hand(aa vs j9)Nem kell rajta rágodni,ezerszer lejátszanám a kezembe AA-al,ugyan így PFR.
Videó:
Lehet neked is könnyebb lenne ha valami programba beteszed a handeket és utána dumálsz rá.Az akademia chatbe biztos segítenek!
GL
mikee
UI:Szerintetek melyik jobb az 5max vagy a 6max?
Tyler,csiko?Többiek?:)