Ez nem túl balanceolt dolog így, szerintem nem túl szerencsés, de csak megjegyeztem:)
ma lement egy 10-es session 6os téten:
eredmény: 4HU, ebböl 2 flipet buktam, 20/80-at, utolsót megnyertem bár keservesen mert az arc 2x splitelt velem ugy h dominaltam a handjét,majd 400as vakon nyertem 2x jobb lappal...
2bi plusz kb
2 érdekes hand
1-> természetesen 120ig akartam izolálni,majd kicsi volt a cbet is,turnon nem kerdes h beteszem-e...[pokerhandreplays]2536097[/pokerhandreplays]
2-> mint utólag kiderült az arc mindennel tolta,de itt még nem volt infom róla[pokerhandreplays]2536110[/pokerhandreplays]
nem szívesen ejtenék meg egy call-t 66bb-vel...
1. Így van, betsizing botrányos, pre is inkább 135-150, flopon túl kicsit emelsz, turnön túl nagyot. Több figyelemmel! :)
2. Standard fold, fogalmatlan ellen nem kell ezt itt feltenni egy flipre, bőven van edge-ed rajta és stacked is hozzá, hogy a későbbiekben áttolja neked a zsetonjait.
ma kb 20 jatek ment le,kb 8-9bi plusz,botrányos a mai mezöny sztem halloween vagy nem tudom mi lehet az usaban...
handek:
1,alap.flopon nagyobb bet kellett volna,bár ilyen ellenfél ellen mind1
[pokerhandreplays]2546131[/pokerhandreplays]
2,nyilván be akartam csalni a partiba és ezert nem pusholtam,de rengetegszer bukok igy,lehet ez nagy leakem?
[pokerhandreplays]érték[/pokerhandreplays]
3,több outja volt mint nekem...
[pokerhandreplays]2546516[/pokerhandreplays]
4,flopon nem sok eselyem maradt h flipszet nyerjek:)
[pokerhandreplays]2546517[/pokerhandreplays]
a masodik hand:
"2,nyilván be akartam csalni a partiba és ezert nem pusholtam,de rengetegszer bukok igy,lehet ez nagy leakem?"
[pokerhandreplays]2546513[/pokerhandreplays]
10-22 poszt:
1. hand:
Pre flop legalább 5 bb-s squeeze. Flopon, a te pre flop hívásod után potnyi bet. Turnön ebben az esetben check és ha nem jön a flush, akkor fold.
2. hand:
Ugyanezt csináltam volna.
Mai poszt:
1. hand:
Szerintem a pre flop 150 jó. A flop utáni 150 szerintem kevés, én 315-öt hívtam volna és turnön valószínűleg eldobom.
2. hand:
+1 hand (lent).
3. hand:
Standard.
4. hand:
Standard.
+1 hand:
Push. Nem kell ezt cifrázni!
10-22 poszt:
1. hand:
Szerintem a pre flop 150 jó. A flop utáni 150 szerintem kevés, én 315-öt hívtam volna és turnön valószínűleg eldobom.
egész nap videóztam,plusz a lee nelson könyvet is olvasgattam,totál lelkesen és koncentráltan ültem le játszani,de csaptak a fost a képembe... -7bi
handek:
1,turn bet lehet kicsinek tunik de kontrollálni próbáltam a potot
[pokerhandreplays]2547647[/pokerhandreplays]
2,
[pokerhandreplays]2547648[/pokerhandreplays]
3,szokásos (kevés 80/20 vidit nézek én is)
2546513
[pokerhandreplays]2546513[/pokerhandreplays]
4,arc utana többször is csinálta ezt,mit lehet ellene tenni?
[pokerhandreplays]2547655[/pokerhandreplays]
1esnel, ahogy mondtad en biztos 200-220ig hivtam volna.
3: Miert nem kurod ra pf egybol? Ertem en, h max value, de mindig te fogod megszivni...Sztem, ha itt shoveolsz egy 2,5k-s stackbol konnyen megfog adni 700-at pp-ral(55+), mig a visszaemelesed az AK+, JJ+.
4:Nalam flop 100% call egy ilyen enemy ellen ip. SB limpert nem tudok komolyan venni.
Azt szurtem le, de ezt mar mondtam neked, hogy en ugy latom, hogy sokszor beakarod "csalogatni" az ellenfeleket a partiba, de a vegen de szivod meg:(
Azert gl, es ne add fel, majd csak egyszer egyenesbe jossz:)
1esnel, ahogy mondtad en biztos 200-220ig hivtam volna.
3: Miert nem kurod ra pf egybol? Ertem en, h max value, de mindig te fogod megszivni...Sztem, ha itt shoveolsz egy 2,5k-s stackbol konnyen megfog adni 700-at pp-ral(55+), mig a visszaemelesed az AK+, JJ+.
4:Nalam flop 100% call egy ilyen enemy ellen ip. SB limpert nem tudok komolyan venni.
Azt szurtem le, de ezt mar mondtam neked, hogy en ugy latom, hogy sokszor beakarod "csalogatni" az ellenfeleket a partiba, de a vegen de szivod meg:(
Azert gl, es ne add fel, majd csak egyszer egyenesbe jossz:)