Az ellen a kérdéses leosztás megelőzően a partiban igen agresszív volt. A pokerprolabs-on megnéztem mostanában kezdett HUSNG-t játszni -ebből nyilván következtettem, hogy ugyan olyan hal mint én:).
Hero (K7 - Small Blind)
a játék a következőn alapult: első partim vele, a megelőző leosztásokban kimondottan agresszív volt, a gombról emelésemre standard volt a 2BB vissza. A floppon meg olyan egetrengető nagy emelése volt, hogy a lapvédelemre gondoltam.
Jó ez a játék, vagy teljesen baromság?
dk
Az ellen a kérdéses leosztás megelőzően a partiban igen agresszív volt. A pokerprolabs-on megnéztem mostanában kezdett HUSNG-t játszni -ebből nyilván következtettem, hogy ugyan olyan hal mint én:).
Hero (K7 - Small Blind)
a játék a következőn alapult: első partim vele, a megelőző leosztásokban kimondottan agresszív volt, a gombról emelésemre standard volt a 2BB vissza. A floppon meg olyan egetrengető nagy emelése volt, hogy a lapvédelemre gondoltam.
Jó ez a játék, vagy teljesen baromság?
dk
Jó volt a játék mert behúztad. Ennyi.
Nyilván ez ott és ellene volt jó, az előzmények és a read figyelembe vételével. Korábban is ekkorákat emelt flopon?
Jó volt a játék mert behúztad. Ennyi.
Hogyan szatozzuk be 3* is magunkat miniFTOPS-ra fejezetet láthatjátok :)
Ez a mai szat kisérlet viszont abba különleges , hogy rögtön az elsőt behúztam. Kár , hogy alapból nincsenek ilyen 64fős hu so-k szeretem őket nagyon.
Trici remélem te se bankiból mész :) Jön még valaki erre a Hu envetre Vasárnap?
Na már csak a mai sessiont kell pluszba hoznom és boldogan hajtom le a fejecském.
Ez a mai szat kisérlet viszont abba különleges , hogy rögtön az elsőt behúztam. Kár , hogy alapból nincsenek ilyen 64fős hu so-k szeretem őket nagyon.
Na már csak a mai sessiont kell pluszba hoznom és boldogan hajtom le a fejecském.
9-kor lesz azt hiszem. De az első köre számolj legalább 1,5órát min.
De szokott olyan lenni , legalábbis eddig a két megelőzőn még olyan is volt , hogy összesorsolt a gép két olyat aki sit outon volt.. Aztán lehetett várni a 23. vakszintig :) 6 perces vakoknál eléggé kellemes dolog. Chatben meg mindenki nyomta a mobilos karaktereket #*!X# :)
9-kor lesz azt hiszem. De az első köre számolj legalább 1,5órát min.
De szokott olyan lenni , legalábbis eddig a két megelőzőn még olyan is volt , hogy összesorsolt a gép két olyat aki sit outon volt.. Aztán lehetett várni a 23. vakszintig :) 6 perces vakoknál eléggé kellemes dolog. Chatben meg mindenki nyomta a mobilos karaktereket #*!X# :)
Trici : Igen mindig erről szoktam, próbáld meg te is ezt szerintem.
Berakok két igen vicces handet , egy USA kacsa ellen. A srác 2bi-t tolt át nekem 6hand alatt, majd még követtem egy 10-es st-re is ott is leszedtem. Mire ismét rákerestem már csak 2$-isra ült be :)) Természetesen a srác végig szidott, hogy 109-el mit akarok donk stb, a 45-ös mutatásnál már csak egy jesus christ és egy SB: r u kidding me jött ki a száján:)
Jókat nevettem.
1meccs. 1 leosztás.
Full Tilt - $20+$1HeadsUp|10/20 NL - Holdem - 2 players
Hand converted by PokerTracker 3: PokerTracker - Online Poker Software, Player Stats Tracking & HUD
Hero (BB): 1,500.00
SB: 1,500.00
SB posts SB 10.00, Hero posts BB 20.00
Pre Flop: (30.00) Hero has 9d Tc
SB raises to 60.00, Hero calls 40.00
Flop: (120.00, 2 players) 3c 2s Ts
Hero checks, SB bets 120.00, Hero raises to 400.00, SB calls 280.00
Turn: (920.00, 2 players) 6c
Hero bets 1,040.00 and is all-in, SB calls 1,040.00 and is all-in
River: (3000.00, 2 players) 4h
Hero shows 9d Tc (One Pair, Tens)
SB shows As Qd (High Card, Ace)
Hero wins 3,000.00
2. meccs 5.leosztás:
Full Tilt - $20+$1HeadsUp|10/20 NL - Holdem - 2 players
Hand converted by PokerTracker 3: PokerTracker - Online Poker Software, Player Stats Tracking & HUD
BB: 1,580.00
Hero (SB): 1,420.00
Hero posts SB 10.00, BB posts BB 20.00
Pre Flop: (30.00) Hero has 4d 5d
Hero calls 10.00, BB raises to 40.00, Hero calls 20.00
Flop: (80.00, 2 players) 5s 5h Ts
BB checks, Hero bets 20.00, BB raises to 1,540.00 and is all-in, Hero calls 1,360.00 and is all-in
Turn: (2840.00, 2 players) 9c
River: (2840.00, 2 players) 8s
BB shows Td 7s (Two Pair, Tens and Fives)
Hero shows 4d 5d (Three of a Kind, Fives)
Hero wins 2,840.00