Hali! pár kérdés a HU regulárokhoz. (eléggé laikus vagyok ebben a műfajban)
1. mekkora BI kell az 5 vagy 10$-os téthez(gondolom mikróra azért szűkebb BRM is elég, mint mondjuk $20tól felfelé,bár nem tudom,h melyik limiten acélosodik be a mezőny,)
2. ezeken a téteken mekkora havi profitot lehet elérni ilyen 200hu/hó-val számolva.
kezdetnek ennyi,majd még jövök :D
1. 50bi elég lehet reg speedre bár játékos függő mennyire kaotikus a játékod.
2.200hu nem túl nagy minta. Minden függ stratégiától.. pl. stop/win loss .. Egy asztalon 10$ és az alatt azért egy 10-15%(normálon) roi-t kilehet hozni úgy kalkulálj.
Hali!
Az, hogy mekkora rollal játszol (eff mi elég) csak Tőled függ. Én pl 40 BI-nál bőven jól érzem magam egy szinten, ha biztos vagyok benne, hogy verem a mezőnyt. Amennyiben kétséges, legalább 60 BI kell a szintlépéshez.
Hangsúlyozom: nálam.
A havi 200 valóban nem nagy minta. Milyen stratégiával játszanál? Gondolom nem grindelnél több asztalon. Hol van az s/l szint?
Üdv,
O.
Kérdés, hogy normálra vagy turbóra.
Normálra szerintem is 50 beülő kell, turbóra feltétlen több.
És szerintem is alacsony téten a 10-15 % ROI-t hozni kell, másképp nincs meg a tartalék a magasabb szintre lépéshez.
5 $-on 200 meccsen én hoztam régebben kb. 200 $-t.
Bankroll témában nem merek tanácsot adni, és
nem is nyilatkozom. Ha megtenném, valószínűleg
kitiltanának ebből a topicból :)
De én is úgy 50 BI körül tudom, hogy ideális...
Nem nagyon tartozik a topikhoz örülök, hogy sessionel már végeztem mert ez tiltre rakott: http://nol.hu/lap/gazdasag/20100916-lazitva_tobbet_adoznanak_a_jatekosok
HU. SNG.-soknak mi a véleményünk.. ?
Nem nagyon tartozik a topikhoz örülök, hogy sessionel már végeztem mert ez tiltre rakott: http://nol.hu/lap/gazdasag/20100916-lazitva_tobbet_adoznanak_a_jatekosok
HU. SNG.-soknak mi a véleményünk.. ?
Ahogy korábban is írtátok ez a topik tényleg összetartó...
Jonas, én is ilyen szüreti fesztiváli lealjasodásra készülök.
Sőt már melegítünk is a brigáddal :) Poker of course, letiltva.
Üdv,
Egy poén hand tegnapi sessionből ezután még az se zavart hogy alapból bukós nap lett:)
weaktight | Hand | KTo - No Limit Holdem Tournament
Call annak szólt, hogy elég nagy százalékban nyitott kisvakről, gyenge lapokkal limepelt szóval minden Ax és pp emelt volna preflop nem limp/callol, és volt pár sd ami alapján tudtam hogy szeret slowplayelni szóval 5-st se nagyon tudok a kezébe adni. Kq, Kj pedig ugyancsak nyit pre nem limpel szóval nem nagyon tudtam erősebb handet a kezébe adni.
95% vs 5% szembesülök turnön és riverre potyog az 5% !!
Messze elkerülöm mára az asztalokat.