Tegnap forradalmi felfedezést tettem... Tudok mákolni!!!
QQ vs AA preflop ollé, river Q.... :)
Már csak ezért megérte felkelni hót másnaposan.
Nálam szintén másnaposan 2-ből 2 behúzva.
De asszem itt elég is lesz, visszadőlök kicsit
még ebéd előtt...
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Ilyeneket kapok folyamatosan az arcocskámba , lassan eléneklem a cuki vagyok c. dalocskát.
:):)
csak ilyesmikkel tudnám teli írni most ezt a topikot : #>>Ð@&{&@{!¢!!@@# .
-10bi két nap alatt lassan 0-ás lesz a Szeptember. Egy Heads Up -21$ , Két nap -10 Buy in , Full Tilt Pokeren játszani felbecsülhetetlen van amit nem lehet pénzért megvenni :DDDD
Már lassan nem tudom , hogy sírjak vagy nevessek. Nem ez a szar 10bi idegesít ennyire de annyira hihetetlen módon potyognak a 3 outok , hogy ez már kész röhej. Ma már nem is próbálkozok mert tényleg bárhogy teszem be bustoo.. A hónap maradék napjába pedig a stop/win lossomat lőhetem is kifele , mert az ilyen napok miatt felejtős..
Nem csak az FTP
Már átgyűrűzik lassan a PS-re is :(
weaktight | Hand | JJ - No Limit Holdem Tournament
Kitartás raining, ne hagyd magad felhúzni. Új nap, új ellenfelek, régi rng (sajna az marad), de azt meg ki kell bírni. GL
To Orang3j3ws99:
Nah utánanéztem ennek a $T-os dolognak, a Starson az a fül, hogy Trade Tournament Money, csak arra való, hogy biztonságos körülmények közt tudj üzletelni az adott emberrel akitől venni szeretnél $T-t. 2+2 $T marketplace topicjában meg megnéztem, nagyon gyér ajánlatok vannak ilyesmik h $T1000 for $999. Szóval sok utánajárás kell ehhez, és annyira nem éri meg mint beszéltük sajna...
Szia,
én is nézegettem. Az a baj, hogy tényleg gyér ajánlatok vannak. Sztem ez csak alkalomadtán működne, amennyiben 2+2-n kifogsz valami jót. Sajnos.
Meddig maradtatok tegnap?
Tegnap egész estémet a Holdemmanager telepítgetésével töltöttem. A PostgreSQL nem akar működni.
Az a durva, hogy nem is tudom minek kellene?!?!?!
Egy csomó topicban azt olvastam, hogy meg kell adni egy jelszót meg felhasználnevet....a régi gépemen a telepítéskor qrvára nem kellett semmit megadni. Felnyomta a HM-t meg ezt az adatbázis kezelő progit és ment a HM.
Most? Na nehogy már működjön! Nem találja a servert az új gépen meg....ááááá.
Kiborít teljesen. Meg akartam nézni tegnap este a 9. Légiót, helyette meg ezzel nem jutottam sehova. COOL!
Szia,
én is nézegettem. Az a baj, hogy tényleg gyér ajánlatok vannak. Sztem ez csak alkalomadtán működne, amennyiben 2+2-n kifogsz valami jót. Sajnos.
Meddig maradtatok tegnap?
Tegnap egész estémet a Holdemmanager telepítgetésével töltöttem. A PostgreSQL nem akar működni.
Az a durva, hogy nem is tudom minek kellene?!?!?!
Egy csomó topicban azt olvastam, hogy meg kell adni egy jelszót meg felhasználnevet....a régi gépemen a telepítéskor qrvára nem kellett semmit megadni. Felnyomta a HM-t meg ezt az adatbázis kezelő progit és ment a HM.
Most? Na nehogy már működjön! Nem találja a servert az új gépen meg....ááááá.
Kiborít teljesen. Meg akartam nézni tegnap este a 9. Légiót, helyette meg ezzel nem jutottam sehova. COOL!
Jah amúgy nem maradtunk sokáig, viszont lemaradtál a házibajnokságról :D
Jah amúgy nem maradtunk sokáig, viszont lemaradtál a házibajnokságról :D
Bizony, egy helyen ennyi magyar hu sng-os még nem volt! Ez volt az első találkozónk.:)