Ennyi bet után épeszű játékos kezében AQ lesz vagy overpair. Miután a donkbetedre visszaemelt, a helyedben check/call-on lennék turnön és riveren is.
Betsizeokhoz annyit, hogy ne játssz sok asztalon, míg nincs gyakorlatod :) 2 max 3 asztalon is nagyon sokat lehet játszani.
Mabohai@:
Te hány asztalon játszol? 2+? Hogyan határozod meg a stop/loss-t? Darabra játszol esetleg?
Üdv,
O.
Ennyi bet után épeszű játékos kezében AQ lesz vagy overpair. Miután a donkbetedre visszaemelt, a helyedben check/call-on lennék turnön és riveren is.
Betsizeokhoz annyit, hogy ne játssz sok asztalon, míg nincs gyakorlatod :) 2 max 3 asztalon is nagyon sokat lehet játszani.
Mabohai@:
Te hány asztalon játszol? 2+? Hogyan határozod meg a stop/loss-t? Darabra játszol esetleg?
Üdv,
O.
Kezdő játékosnak egyáltalán nem adnék ilyen tanácsot.
1 asztalnál egyáltalán ne nyiss többet... Aztán majd esetleg később max 2, ha pedig ennyivel nem éred be akkor irány a cg aztán ott lehet grindelni 10 asztalon.. Ez nem az a műfaj.
De aki mutat nekem egy szép kis graft a három asztalon való sikeres játék mellett annak kalap-kabát...
Szia,
köszi a választ. KB 1200-1400 HU-n vagyok túl. 2.20-22+1. Turbókat játszom, és arra jöttem rá, ha minden nap lejátszom 20 darabot, eredménytől független (csak HM-ben nézem hány darabnál tartok), akkor hozom az optimális játékom. 2 asztalon játszom(most léptem fel), 6.25-ösöket per pillanat, egy sikeres side-roll építés miatt. Néhány napon bel 11.5-t szeretnék FTP-n.
Nem biztos, hogy rossz a stop/loss, csak nem a turbókra alkalmazható. Játszottam korábban egy-két normál speed partit is és kiakasztó, ha egy 35 perces parti után elbuksz egy flippet és vége. 35 perc! OMFG! Szerintem normalon inkább alkalmazható, de ahogy írtad nyílván ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia.
Én is sokáig útkeresésban voltam/vagyok, de a kedvenc master playerem(mentorom) azt mondta, hogy ne hallgassak senkire, keressem az utam. Szerintem sokan nem ezt teszik és sokszor az emberek a hétköznapi életben is rossz irányba viszik egymást.
Tudom, hogy örökzöld téma, de mostmár kb. 3000 HU után úgy érzem beleszólhatok.
Sokszor olvastam már ez a hozzállást, hogy a coin flip 50 alkalom után is coin flip lesz.
Ez természetesen igaz is, ha az adott eseményre nézzük, de ha egy sorozatra nézzük akkor már nem igaz, ugyanis ilyenkor azt kell vizsgálni, hogy mennyi az esélye, hogy 50-szer EGYMÁS UTÁN behúzzuk a coin flippet. Könnyű belátni, hogy erre nem 50 % az esély...
Ezért van, hogy a legnagyobb nyerő és vesztő sorozatok is véget érnek egyszer.
A stop loss/win és a mennyiségi játék kérdése erősen személyfüggő.
A stop loss/win egy kezdő és egy hobbi játékos számára szerintem ideálisabb, mert kevesebb meccsen kell hoznia az "A" játékát.
A mennyiség sajnos mindig ront a minőségen, viszont kétségtelenül nagyobb nyereség érhető el vele.
Úgy gondolom, hogy a mennyiségi játék a profi és félprofi játékosoknak ideálisabb.
Kezdő játékosnak egyáltalán nem adnék ilyen tanácsot.
1 asztalnál egyáltalán ne nyiss többet... Aztán majd esetleg később max 2, ha pedig ennyivel nem éred be akkor irány a cg aztán ott lehet grindelni 10 asztalon.. Ez nem az a műfaj.
De aki mutat nekem egy szép kis graft a három asztalon való sikeres játék mellett annak kalap-kabát...
... a kedvenc master playerem(mentorom) azt mondta, hogy ne hallgassak senkire, keressem az utam. Szerintem sokan nem ezt teszik és sokszor az emberek a hétköznapi életben is rossz irányba viszik egymást.
Sokszor olvastam már ez a hozzállást, hogy a coin flip 50 alkalom után is coin flip lesz.
Ez természetesen igaz is, ha az adott eseményre nézzük, de ha egy sorozatra nézzük akkor már nem igaz, ugyanis ilyenkor azt kell vizsgálni, hogy mennyi az esélye, hogy 50-szer EGYMÁS UTÁN behúzzuk a coin flippet. Könnyű belátni, hogy erre nem 50 % az esély...
Ezért van, hogy a legnagyobb nyerő és vesztő sorozatok is véget érnek egyszer.
A stop loss/win és a mennyiségi játék kérdése erősen személyfüggő.
A stop loss/win egy kezdő és egy hobbi játékos számára szerintem ideálisabb, mert kevesebb meccsen kell hoznia az "A" játékát.
...
Úgy gondolom, hogy a mennyiségi játék a profi és félprofi játékosoknak ideálisabb.